HAPJES&CO

SEIZOENSSPECIALS

Nodig je familie en vrienden gezellig thuis uit tijdens de herfst- en winteravonden, feestdagen of elk ander moment. Geniet naar goed Italiaans gebruik lekker ontspannen van heerlijke hapjes en mooie wijnen, kortom een culinaire ontdekkingsreis met seizoensproducten als paddestoelen, truffel, wild en gevogelte. Heeft u speciale wensen of ideeën? Schroom niet en vraag ons, wij vertellen u graag wat uw en onze catering mogelijkheden zijn! (gerechten met – v –  zijn vegetarisch of kunnen vegetarisch geleverd worden)

     ..

Een heerlijk BUFFET DI NATALE (Italiaans kerstbuffet) of APERITIVO-buffet “SELVEGGINA” (Italiaans wild-borrelbuffet). Kijk voor meer wildspecialiteiten bij ons buffet: WILD&TRUFFEL-buffet of  borrelplateau: Antipasti di selveggina

     ..

BUFFET DI NATALE | Italiaans kerstbuffet

Aperititvo | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op luxe witte schaal (4 st.p.p.)

  • Uovov | amuselepel met rucola, eiersalade en kaviaar
  • Funghiv | amuselepel met paddestoelen, witte truffelolie, rucola en pecorino
  • Coppa | amuselepel met coppa di Parma, eendenrilette, vijgenbalsamico en pecan (vegetarisch alternatief: Pomodorov | amuselepel met tomaat, knoflook en rucola)
  • Vitello Tonnato | amuselepel met kalkoen, tonijnmayonaise, rode ui en kappertjes

Antipasti | Een assortiment van Italiaanse specialiteiten, bestaande uit:

  • Duo di carpaccio | een duet van classieke carpaccio en wildcarpaccio
    • carpaccio di bresaola | lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol met truffelmayonaise, Parmezaan en pijnboompitten
    • carpaccio d’oca | dun gesneden gerookte gans met vijgenbalsamico, Pecorino en pecan
  • Frutti di mare | combinatie van gerookte zalm, paling, gamba’s en tonijnsalade
  • Selveggina | heerlijke Italiaanse antipasti-plank met seizoensproducten zoals Anatra cotta (langzaam gegaarde eendenham), Pâté di capriolo (paté van reebok), Salsiccia di cinghiale en 2 soorten Italiaanse topkazen met gekonfijte rode ui, gegarneerd met noten, olijven en gedroogde Zuidvruchten (vegetarisch alternatief: formaggiv| plateau met 5 Italiaanse topkazen)

Insalata | heerlijke huisgemaakte salades

  • Insalata di pastav | pastasalade van penne met groenten en julienne van beenham, gegarneerd met olijven en luxe vleeswaren als spianata romana (platte salami met peper), mortadella (delicate worst met pistache uit Bologna en porchetta (langzaam geroosterde beenham met kruiden uit Umbrie)
  • Insalata Autunnalev | een salade van wilde rucola, peer, Parmaham, gorgonzola, walnoten en balsamicodressing

Antipasti Caldi | huisgemaakte warme gerechten (200 gr p.p.), met keuze uit 2 van de volgende soorten

  • Polpette al sugo | gehaktballetjes in witte truffelsaus uit Piemonte (of Toscaanse tomatensaus)
  • Stufato di manzo | Toscaanse runderstoofpot
  • Caponatav | Siciliaanse stoof van diverse groentesoorten in tomatensaus
  • Ragù di cinghiale | Umbrische wildzwijnstoof met rode wijn, groenten en tomatensaus

Panev

  • Een mand met vers afgebakken ciabatta, burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas met groene pesto en Parmezaan)

Prijs

  • BUFFET DI NATALE (exclusief antipasti caldi) – €35,00 p.p.
  • BUFFET DI NATALE&CO-buffet (inclusief anipasti caldi) – €42,50 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Zuppa di peperoni e pomodoriv | Italiaanse paprika-tomatensoep met mascarpone – €  2,50 p.p.

b. Patate gratinate al forno | aardappelschijfjes met pesto en mozzarella uit de oven – € 5,00 p.p.

c. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met kersen, mascarponecrème, chocolade en cantuccini (amandelkoekje) – € 2,50 p.p.

..

APERITIVO-buffet “SELVEGGINA” (niet maaltijdvullend)

Een heerlijk Italilaans borrel-buffet met seizoensproducten zoals paddestoelen, truffel, wild en gevogelte. Deze exclusieve gerechtjes worden gepresenteerd op trendy wijze.

Mini carpaccio’s | Heerlijk wilddelicatessen geserveerd op amusebordje (2 st.p.p.)

  • Carpaccio d’oca | amusebordje met dun gesneden gerookte gans met vijgenbalsamico, rasp van oude Pecorino en gekarameliseerde pecannoten
  • Carpaccio di capriolo | amusebordje met kortgebakken reerug, eendenpate, truffelbalsamico en pistachenoten

Lepelhapjes | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.)

  • Funghi | bruschetta met paddestoelen, witte truffelolie, rucola en pecorino
  • Vitello tonato | amuselepel met kalkoenfilet met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui

Antipasti di selveggina | Heerlijke Italiaanse antipasti-plank met seizoensproducten zoals paddenstoelen, truffel, wild en gevogelte

  • Anatra cotta | langzaam gegaarde eendenham
  • Rilette di coniglio | huisgemaakte konijnrilette
  • Pâté di capriolo | paté van reebok
  • Prosciutto di cervo | gedroogde ham van hert
  • Salsiccia di cinghiale | droge worst van wildzwijn
  • 2 soorten Italiaanse kaas met gekonfijte rode ui
  • Gegarneerd met noten, olijven en gedroogde Zuidvruchten

Antipasti Caldi | huisgemaakte warme gerechten (100 gr.p.p.)

  • Polpette al sugo | Italiaanse gehaktballetjes in witte truffelsaus uit Piemonte
  • Lasagne al cacciatore | lasagne op jagersmanier met Umbrische wildzwijnstoof

Panev

  • Een mand met vers afgebakken ciabatta
  • Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas, groene pesto en Parmezaan)

Prijs

  • Borrelbuffet “SELVEGGINA” (exclusief antipasti caldi) – €25,00 p.p.
  • Borrelbuffet “SELVEGGINA&CO” (inclusief antipasti caldi) – €32,50 p.p.
  • Inclusief materiaal ed (schoon retour)

Uitbreidingsmogelijkheden

  • a. Tip! Breid deze borrel uit tot een IL PRANZO (Italiaanse brunch) of een DINERBUFFET – €12,50 p
    • Zuppa cremosa | knolselderijsoep op basis van gevogeltebouillon met champignons en wildworst
    • Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel
    • Antipasti Caldi | 200 gr ipv 100 gr warme gerechten
    • Dolciv | Dessert-amuseglaasje met kersen, mascarponecrème, chocolade en cantuccini (amandelkoekje)
  • b. Insalata | combinatie van huisgemaakte salades – €10,00 p.p.
    • Risottosalade Piemontese | salade van risotto met paddestoelen, gekonfijte eend en truffel
    • Insalata Autunnale | een salade van wilde rucola, peer, Parmaham, gorgonzola, walnoten en balsamicodressing
  • c. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag

..

Bel ons nu