21. SALADE&VLEES-buffet (koud)
Huisgemaakte salades
- Bourgondische eiersalade | eiersalade gegarneerd met gevulde eieren en luxe vleessoorten
- Insalata Carpaccio | een salade van sla met kort gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Tagliere di antipasti | Vers gesneden Italiaanse en Franse vleeswaren
- Prosciutto | Italiaanse dun gesneden rauwe ham
- Porchetta | langzaam geroosterde beenham met kruiden uit Umbrië
- Bresaola | lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol
- Coppa di Parma | langzaam gedroogd, gezouten varkensvlees van het beste deel van de schouder
- Spianata romana | Italiaanse platte salami met peper
- Saltufo | salami met zwarte truffel en Parmezaan
- Mortadella | Italiaanse delicate worst met pistache uit Bologna
- Saucisson | Franse droge worst met knoflook
- Rilette de canard | rilette van eendenvlees met reuzel uit de Perigord
- Pâté de Campagne | Franse boerenpate uit de Provençe
- Gegarneerd met olijven, truffelmayoniase en gekonfijte rode ui
Broodmand
- Een mand vers afgebakken Frans stokbrood
- Met huisgemaakte kruidenboter en tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas, groene pesto en Parmezaan)
Prijs
- SALADE&VLEES-buffet – €20,00 p.p.
- Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)
Uitbreidingsmogelijkheden
a. Zuppav | huisgemaakte soep naar keuze (warm) – € 2,50 p.p.
b. Antipasti di formaggiov | plateau met diverse Italiaanse en/of Franse topkazen – € 7,50 p.p.
c. Antipasti di mare | plateau met tonijnsalade, gamba, gerookte zalm en paling – € 7,50 p.p.
d. Antipasti caldi | warm aanvullingen (200 gr.p.p.), 2 of 3 soorten naar keuze – € 7,50 p.p.
- Scalloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas (of kip of champignonsv) in gorgonzolasaus
- Polpette al sugo | Italiaans gehaktballetje in Toscaanse tomatensaus (of truffelsaus)
- Scalloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas (of kip of champignonsv) in gorgonzolasaus
- Polpette al sugo | Italiaans gehaktballetje in Toscaanse tomatensaus (of truffelsaus)
- Funghi al tartufov | champignons in truffelsaus (of gorgonzolasaus)
- Pollo alla cacciatora | kip op jagersmanier met spekjes, champignons en rode wijn
- Stufato di manzo | Toscaande runderstoofpot
- Caponatav | diverse groentesoorten in tomatensaus
- Agnello alla cacciatora | gestoofd lamsvlees met groenten en rode wijn (+€2,50 p.p.)
- Ragù di cinghiale | Umbrische wildzwijnstoof met rode wijn, groenten en tomatensaus (seizoensgebonden, +€2,50 p.p.)
g. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini (amandel0koekje) – € 2,50 p.p.
h. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag
De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven.