HAPJES&CO

WILD&TRUFFEL-buffet

36. WILD&TRUFFEL-buffet (seizoensgebonden) | Heerlijke Italiaanse winterbuffet met seizoensproducten zoals paddestoelen, truffel, wild en gevogelte

Zuppa | huisgemaakte soep (warm)

  • Zuppa cremosa | knolselderijsoep op basis van gevogeltebouillon met gebakken champignons en wildrookworst

Bruschetta’s | Sneetjes stokbrood (2 st.p.p.) gebakken met olijfolie en knoflook met verschillende toppings

  • Carpaccio d’oca | amuselepel met dun gesneden gerookte gans, vijgenbalsamico, rasp van oude Pecorino en gecarameliseerde pecannoten
  • Capriolo | bruschetta met kortgebakken reerug, rilette van gans, truffelbalasmico en pistachenoten (aanvulling verse seizoenstruffel +€2,5 p.p.)

Lepelhapjes | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.)

  • Carne cruda all’Albesse | amucelepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons (aanvulling verse seizoenstruffel +€2,5 p.p.)
  • Vitello tonato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet met tonijmayonaise, kappertjes en rode ui

Frittata

  • Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel

Insalata | Een assortiment heerlijke salades met de keuze uit 2 of 3 van de volgende soorten:

  • Risottosalade Piemontesev | salade van risotto met paddestoelen, gekonfijte eend en truffel
  • Insalata autunnale | salade rucola, peer, parmaham, gorgonzola, walnoten en balsamicodressing

Antipasti Caldi | huisgemaakte gerechten (150 gr p.p.), met de keuze uit 2 van de volgende soorten

  • Ragù di cinghiale | Umbrisch wildzwijnstoof met rode wijn, groenten en tomatensaus
  • Brassato di cervo | Hertensucade met gepofte sjalotten en jus van rode wijn
  • Polpette al sugo | Italiaans gehaktballetjes in truffelsaus
  • Cannelloni della casa | pastarolletjes gevuld met gekonfijte eend-champignon in truffelsaus (+€2,5 p.p.)
  • Lassagne al cacciatora | lasagne op jagersmanier met wild (seizoensgebonden, +€2,5 p..p.)

Panev

  • Een mand met vers afgebakken Frans stokbrood
  • Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan)

Prijs

  • WILD&TRUFFEL-buffet (exclusief zuppa)  – €30,00 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (omgespoeld retour, anders +€1p.p.)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Tip! combineer dit buffet  met heerlijke SPIESJES (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – € 3,00 p.p.

  • Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
  • Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo

b. Tip! breid dit buffet uit met luxe vishapjes (2 st.p.p.) – € 5,00 p.p.

  • Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes
  • Cepasante | amuselepel met kort gebakken coquille met truffeldressing, hazelnoten en bieslook

c. Antipasti di formaggiov | plateau met diverse Italiaanse topkazen – € 6,00 p.p.

d. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini-koekje – € 2,50 p.p.

e. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag

Bel ons nu