36. WILD&TRUFFEL-buffet (seizoensgebonden) | Heerlijke Italiaans winterbuffet met seizoensproducten zoals paddestoelen, truffel, wild en gevogelte
Zuppa | huisgemaakte soep (warm)
- Zuppa cremosa | knolselderijsoep op basis van gevogeltebouillon met gebakken champignons en wildrookworst
Bruschetta’s | Sneetjes stokbrood (2 st.p.p.) gebakken met olijfolie en knoflook met verschillende toppings
- Carpaccio d’oca | amuselepel met dun gesneden gerookte gans, vijgenbalsamico, rasp van oude Pecorino en gecarameliseerde pecannoten
- Capriolo | bruschetta met kortgebakken reerug, rilette van gans, truffelbalsamico en pistachenoten (aanvulling verse seizoenstruffel +€2,5 p.p.)
Lepelhapjes | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.)
- Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons (aanvulling verse seizoenstruffel +€2,5 p.p.)
- Vitello tonato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
Frittata
- Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel
Insalata | Een assortiment heerlijke salades
- Risottosalade Piemontesev | salade van risotto met paddestoelen, gekonfijte eend en truffel
- Insalata autunnale | salade rucola, peer, parmaham, gorgonzola, walnoten en balsamicodressing
Antipasti Caldi | huisgemaakte gerechten (150 gr p.p.), met de keuze uit 2 van de volgende soorten
- Ragù di cinghiale | Umbrisch wildzwijnstoof met rode wijn, groenten en tomatensaus
- Brassato di cervo | Hertensucade met gepofte sjalotten en jus van rode wijn
- Polpette al sugo | Italiaans gehaktballetjes in truffelsaus
- Cannelloni della casa | pastarolletjes gevuld met gekonfijte eend-champignon in truffelsaus (+€2,5 p.p.)
- Lasagne al cacciatora | lasagne op jagersmanier met wild (seizoensgebonden, +€2,5 p..p.)
Panev
- Een mand met vers afgebakken Frans stokbrood
- Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan)
Prijs
- WILD&TRUFFEL-buffet (exclusief zuppa) – €30,00 p.p.
- Inclusief borden, bestek, servetten ed (omgespoeld retour, anders +€1p.p.)
Uitbreidingsmogelijkheden
a. Tip! combineer dit buffet met heerlijke SPIESJES (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – € 3,00 p.p.
- Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
- Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo
b. Tip! breid dit buffet uit met luxe vishapjes (2 st.p.p.) – € 5,00 p.p.
- Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes
- Cepasante | amuselepel met kort gebakken coquille met truffeldressing, hazelnoten en bieslook
c. Antipasti di formaggiov | plateau met diverse Italiaanse topkazen – € 6,00 p.p.
d. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini-koekje – € 2,50 p.p.
e. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag