67. IL PRANZO-buffet | Luxe Italiaanse lunch/brunch op trendy wijze gepresenteerd
Aperitivo | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.)
- Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
- Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
Duo di antipasti (of plateau di formaggiv) | Houten plank met een duet van Italiaanse delicatessen bestaande uit:
- Vitello tonnato | dungesneden kalkoenfilet met tonijnmayonaise, rode ui en kappertjes
- Carpaccio | carpaccio di bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol), truffelmayonaise, Parmezaan en pecan
Frittata
- Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel
Insalata | huisgemaakte salade
- Insalata capresev | salade van wilde rucola met tomaat, mozzarella, basilicum en rode ui
Al forno | Huisgemaakte ovengerechten (200 gr p.p.) met de keuze uit 1 of 2 van de volgende soorten:
- Gnocchi alla sorrentinav | aardappelpasta met mozzarella en tomaten-mascarponesaus
- Lasagne alla bolognese | klassieke lasagne met rundergehakt, tomaat en bechamelsaus
- Pasta al forno funghiv | rijk pastagerecht uit de oven met penne, speck (gedroogde plaatham uit Zuid-Tirol), champignons, groene asperge, gorgonzola en bechamelsaus
- Cannelloni della casa | pastarolletjes gevuld met gekonfijte eend-champignon in truffelsaus (+€2,50 p.p.)
- Lasagne al ragù di cinghiale | lasagne op jagersmanier met wildzwijn (seizoensgebonden, +2,50 p..p.)
Panev
- Een mand met vers afgebakken ciabatta, pane di campagna (Italiaans landbrood) en focaccia
- Geserveerd met burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas met groene pesto en Parmezaan)
Dolciv | huisgemaakte mini dessert (1 st.p.p.), kleine glaasjes met heerlijke zoetigheden
- Amuseglaasje met vers fruit, mascarponecreme en cantuccini (amandelkoekje)
Prijs
- IL PRANZO-buffet (exclusief dolci of frittata) – €30,00 p.p.
- IL PRANZO&CO-buffet (inclusief dolci en frittata) – €32,50 p.p.
- Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)
Uitbreidingsmogelijkheden
a. Zuppav | huisgemaakte soep (warm) naar keuze – € 2,50 p.p.
b. Tagliere di antipaste | vers gesneden Italiaanse vleeswaren, burratav (mozzarella met room) & pecorinov, gegarneerd met olijven, walnoten, vijgenbalsamico en dadel-notenbrood – € 7,50 p.p.
c. Antipasti di formaggiov | plateau met diverse Italiaanse topkazen – € 7,50 p.p.
d. Antipasti di mare | plateau met tonijnsalade, gamba, gerookte zalm en paling – € 7,50 p.p.
e. Drinken | drinken zoals melk, karnemelk en jus d’orange – op aanvraag
f. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag
De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven.