88. BRUNCH-buffet | Luxe Italiaanse brunch gepresenteerd op mooie schalen en houten planken
Zuppa (warm) | huisgemaakte seizoenssoep (andere soep ook mogelijk)
- Heldere bospaddestoelenbouillonv
- – of –
- Licht gebonden aspergesoepv met pancetta en ei (seizoensgebonden, +€dagprijs)
- – of –
- Knolselderijsoep met gebakken champignons en wildworst (seizoensgebonden, +€2,50 p.p.)
Panev
- Een mand met vers afgebakken baguette (Frans stokbrood), pane di campagna (Italiaans landbrood), focaccia en Franse croissantjes
- Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan)
- Roomboter en diverse mini jam
Tagliere di antipasti | Houten plank met Italliaanse delicatessen bestaande uit:
- Salumi | prosciuitto (Italiaanse rauwe ham), porchetta (langzaam geroosterde beenham met kruiden uit Umbrië), bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol) en spianata romana (Italiaanse platte salami met peper)
- Formaggiv | La tur (delicate witschimmelkaas uit Piemonte), tallegio (grotgerijpte roodkorstkaas uit Lombardije), alta badia (harde bergkaas uit de Alpen) en schijfjes mozzarella
- Gegarneerd met olijven, komkommer, tomaat en vijgenbalsamico
Frittata
- Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel
Antipasti di mare (of insalatav)
- Huisgemaakte tonijnsalade en dungesneden zalm met limoendressing en kappertjes
Dolciv | huisgemaakte mini desserts (2 st.p.p.), kleine glaasjes met heerlijke zoetigheden
- Amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini (amandelkoekje)
- Amuseglaasje met watermeloen, limoensiroop en verse munt
Prijs
- BRUNCH-buffet (exclusief dolci) – €22,50 p.p.
- BRUNCH&CO-buffet (inclusief dolci) – €27,50 p.p.
- Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)
Uitbreidingsmogelijkheden
a. Aperitivo | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.) – € 5,00 p.p.
- Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
- Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst met truffelolie en champignon
- Vitello tonnato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet, tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
b. Insalata | huisgemaakte salade met keuze uit onderstaande salades (1 soort per 10 personen) – € 5,00 p.p.
- Insalata caprav | salade van groene veldsla, geitenkaas, cherrytomaatjes, walnoten, rode ui en honingmosterd-vinaigrette
- Insalata carpaccio | salade van sla met gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en rasp van oude Parmezaans
- Insalata Niçoise | sla, rauwe groenten, olijven, ansjovis, tonijn en knoflook-mosterdvinaigrette
- insalata Perigourdine | sla, gekonfijte eend, rauwe ham, champignons en truffelmayonaise (+€2,50 p.p.)
c. Drinken | drinken zoals melk, karnemelk en jus d’orange – op aanvraag
d. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag
e. Antipasti Caldiv | warme gerechten naar keuze (200 gr p.p.) – € 7,50 p.p.
f. Al Fornov | huisgemaakte ovengerechten (warm) met de keuze (200 gr p.p.) – €10,00 p.p.
De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven