Amuse betekent vermaak voor de mond. Het hapje is ter bevordering van de spijsvertering en om de smaakpapillen op gang te brengen. Tegenwoordig wordt de amuse gegeten als luxe hapje geserveerd als bruschetta of op amuselepel. Ons assortiment hapjes wordt op luxe schalen gepresenteerd, de vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven. De hapjes kunnen naar wens worden aangepast of biologisch worden bereid.. De hapjes kunnen naar wens worden aangepast of biologisch worden bereid. Hebt u speciale wensen of ideeën? Schroom niet en bel 06-27092770 of mail naar info@hapjesenco.nl. Wij vertellen u graag wat uw en onze mogelijkheden zijn!
08. Bruschetta’s | Toscaanse sneetjes stokbrood gebakken met olijfolie en knoflook met verschillende toppings
- Funghiv | bruschetta met paddestoelen, truffel, peterselie en Parmezaaan
- Coppa di Parma | bruschetta met coppa di Parma, eendenrilette, vijgenbalsamico en pecannoot
- Agnello | bruschetta met carpaccio van lam, truffelmayonaise, amandel en groene asperge
- Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes
09. Lepelhapjes | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels
- Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
- Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignon
- Vitello tonnato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet, tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
- Cepasante | amuselepel van kort gebakken coquille, truffeldressing, hazelnoten en bieslook
Prijs
- Amuse (minimaal 10. st. per soort) – € 2,50 p.st.
- Plateau amuses (20 st. 2 soorten lepels en 2 soorten bruschetta) – €50,00