Op een mooie, goed gevuld plateau serveren wij een combinatie van heerlijke vleeswaren, vis en een selectie lekkere kazen. Dit in combinatie met een aantal heerlijke aparitivo hapjes. De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven. Geeft u uw voorkeur aan een borrelplank met alleen kazen, hammen of visgerechten? De definitieve invulling stellen we graag met u samen, vraag naar de mogelijkheden! Bel 06-27092770 of mail naar info@hapjesenco.nl, wij vertellen u graag wat uw en onze mogelijkheden zijn!
01. Boulangerie | Mooie houtenplank gevuld met witte schaaltjes voor op (sta)tafel
- Beure d’herbesv | huisgemaakte kruidenboter
- Tapenade tomates séchéesv | Provençaalse tapenade van zongedroogde tomaten
- Rilette de canard | rilette van eendenvlees met reuzel uit de Perigord
- Salade de thon | huisgemaakte tonijnsalade
- Olivev | Provençaalse olijvenmix met zongedroogde tomaat en knoflook
- Gamba | in knoflook gebakken garnaal
- Saucisson | Franse droge worst met knoflook
- Frans kaasjev
- Geserveerd met vers afgebakken Frans stokbrood en dadel-notenbrood
Prijs
- Boulangerie (inclusief materiaal ed, schoon retour) – € 7,50 p.p.
- Tip! Combineer met heerlijke Franse AMUSES (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – € 5,00 p.p.
- Delice de Bourgognev | amuselepel met witschimmelkaas, gekonfijte rode ui en walnoot
- Jambon de Bayonne | amuselepel met rauwe ham uit Baskenland, truffelmayonaise, amandel en groene asperge
- Fruits de mer | amuselepel met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes
02. Bourgondische plank | “leven als god in Frankrijk”: een houten plank met Franse delicatessen
- Jambon de Bayonne | rauwe ham uit Baskenland
- Saucisson | Franse droge worst met knoflook
- Rilette de canard | rilette van eendenvlees met reuzel uit de Perigord
- Pâté de Campagne | Franse boerenpate uit de Provence
- Camembertv | witschimmelkaas uit Normandie
- Chaumesv | roodkorstige abdijkaas uit de Aquitaine
- Comtev | harde bergkaas uit de Jura
- Beure d’herbesv | huisgemaakte kruidenboter
- Salade de thon | huisgemaakte tonijnsalade
- Gamba | in knoflook gebakken gamba
- Olivev | Provençaalse olijvenmix met zongedroogde tomaat en knoflook
- Peppadewsv | gevulde pepers met roomkaas
- Gegarneerd met tomaatjes, druiven en cornichons
- Geserveerd met vers afgebakken Frans stokbrood, dadel-notenbrood en chutney van rode ui
Prijs
- Bourgondische plank (inclusief materiaal ed, schoon retour) – €15,00 p.p.
- Tip! Combineer met heerlijke Franse AMUSES (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – € 5,00 p.p.
- Delice de Bourgognev | amuselepel met witschimmelkaas, gekonfijte rode ui en walnoot
- Agneau | amuselepel met carpaccio van lam, truffelmayonaise, amandel en groene asperge
- Fruits de mer | amuselepel met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes
- Tip! Combineer met AMUSEGLAASJES (2 st.p.p.) met hartige lolly’s uit de Perigord – € 5,00 p.p.
- Chevrev | hartige lolly van geitenkaas, honing en pistachenoten
- Oie | hartige lolly van gevogeltepaté, cognac en walnoten
- Coquille | hartige lolly van coquille, truffeldressing en hazelnoot
03. TAPAS-bord | Een assortiment Italiaanse delicatessen gserveerd op luxe witte schaal
- Coppa | rolletje van coppa di Parma gevuld met roomkaas en vijg
- Data | dadel gevuld met geitenkaas-truffelhoning en omwikkeld met pancetta
- Prosciutto | Italiaanse dun gesneden rauwe ham
- Spianata romana | Italiaanse platte salami met peper
- Mortadella | Italiaanse delicate worst met pistache uit Bologna
- Alta badiav | harde bergkaas uit de Alpen
- Sedurev | Boerenkaas met Italiaanse kruiden en truffel
- Taleggiov | grotgerijpte roodkorstkaas uit Lombardije
- Olivev | Italiaans gemarineerde olijven
- Gamba | in knoflook gebakken garnaal
- Gegarneerd met tomaatjes en druiven
Prijs
- TAPAS-bord (inclusief materiaal ed, schoon retour) – €10,00 p.p.
- TAPAS&CO-bord: incluisief scrocchiv (Italiaanse toastjes), burro alle erbev (kruidenboter), tapenade formaggiov (tapenade van oude kaas & groene pesto) en rillette di tonno (huisgemaakte tonijnsalade) – €12,50 p.p.
- Tip! Combineer met Toscaanse BRUSCHETTA’S (2 st.p.p.), geserveerd luxe luxe schaal – € 4,00 p.p.
- Pomodorov | bruschetta met tomaat, knoflook en rucola
- Carpaccio| bruschetta met carpaccio di bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol), truffelmayonaise en pecannoot
- Salmon | bruschetta met zalm en kappertjes
- Tip! Combineer met een APERITIVO (2 st.p.p.) uit Piemonte, geserveerd op luxe schaal – € 5,00 p.p.
- Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
- Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignon
- Vitello tonnato | amuselepel met kalkoenfilet, tonijnmayonaise, rode ui en kappertje
04. Antipasti CLASSICO | Een assortiment Italiaanse specialiteiten gserveerd op houten plank
- Vitello tonnato | dungesneden kalkoenfilet met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
- Carpaccio | carpaccio van bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol) met truffelmayonaise, geraspte Parmezaan en pecannoten
- Spianata romana | Italiaanse platte salami met peper
- Porchetta | langzaam geroosterde beenham met kruiden uit Umbrië
- Coppa di Parma | langzaam gedroogd, gezouten varkensvlees van het beste deel van de schouder
- Pecorinov | schapenkaas uit Toscane
- Burratav | mozzarella gevuld met room uit Puglia
- Olivev Italiaans gemarineerde olijven
- Cipollev | borrettana uitjes in balsamico vinaigrette
- Gegarneerd met druiven, tomaatjes, walnoten, vijgenbalsamico en scrocchi (Italiaanse toastjes)
Prijs
- Antipasti CLASSICO (inclusief materiaal ed, schoon retour) – €10,00 p.p.
- Tip! Combineer met een APERITIVO (2 st.p.p.) uit Piemonte, geserveerd op luxe schaal – € 5,00 p.p.
- Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
- Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignon
- Tip! Combineer Siciliaanse VISHAPJES (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – € 5,00 p.p.
- Frutti di mare | amuselepel met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes
- Cepasante | amuselepel met kort gebakken coquille, truffelbalsamico, hazelnoten en bieslook
- Dolciv | verras uw gasten met een zoete afsluiting (1 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal -€ 2,50 p.p.
- Dessert-amuseglaasje met druiven, mascarponecrème en cantuccini (amandelkoekje)
- Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag
05. Tagliere di antipasti | Italiaanse delicatessen specialiteiten geserveerd op houtenplank
- Prosciutto | Italiaanse dungesneden rauwe ham
- Saltufo | salami met truffel en Parmezaan
- Spianata romana | Italiaanse platte salami met peper
- Burrata | burratav (mozzarella gevuld met room uit Puglia), coppa di Parma en walnoot
- La Turv | delicate witschimmelkaas uit Piemonte
- Taleggiov | grotgerijpte roodkorstkaas uit Lombardije
- Pecorinov | schapenkaas uit Toscane
- Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met truffel en paddestoelen
- Tapenade di formaggiov | tapenade van oude kaas met groene pesto en Parmezaan
- Olivev | Italiaans gemarineerde olijven
- Geserveerd met scrocchi (Italiaanse toastjes), dadel-walnootbrood, vijgenbalsamico, druiven en tomaatjes
Prijs
- Tagliere di antipasti (inclusief materiaal ed, schoon retour) – €15,00 p.p.
- Tip! Combineer met een APERITIVO (2 st.p.p.) uit Piemonte, geserveerd op luxe schaal – € 5,00 p.p.
- Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
- Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignon
- Vitello tonnato | amuselepel met kalkoenfilet, tonijnmayonaise, rode ui en kappertjes
- Tip! Combineer met Toscaanse BRUSCHETTA’S (2 st.p.p.) geserveerd op luxe witte schaal – € 4,00 p.p.
- Plomdorov | bruschetta met tomaat, knoflook en rucola
- Carpaccio | bruschetta met carpaccio di bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tiol) met truffelmayonaise en pecannoot
- Salmon | bruschetta met zalm en kappertjes
- Dolciv | verras uw gasten met een zoete afsluiting (1 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – € 2,50 p.p.
- Dessert-amuseglaasje met druiven, mascarponecrème en cantuccini (amandelkoekje)
- Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag
06. Antipasti di ‘HAPJES&CO” | een heerlijke borrelplank om samen van te genieten, ideaal voor de BORREL en als BRUNCH, HIGH WINE of HIGH BEER.
- Vitello tonnato | dungesneden kalkoenfilet met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
- Carpaccio | carpaccio di bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol) met truffelmayonaise, geraspte Parmezaan en pecannoten
- Patè di anatra | eendenpaté
- Porchetta | langzaam geroosterde beenham met kruiden uit Umbrië
- Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel
- Capresev | spiesje van tomaat, mozzarella en basilicum
- Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo
- Formaggiv | 2 soorten Italiaanse topkazen
- Olivev | Italiaans gemarineerde olijven
- Cipollev | borrettana uitjes in balsamico vinaigrette
- Gegarneerd met vijgenbalsamico, duiven en tomaatjes
- Geserveerd met ciabattav, dadel-notenbroodv, tapenade formaggiov (tapenade van oude kaas met groene pesto en Parmezaan) en rillete di tonno (tonijnsalade)
Prijs
- Antipasti di “HAPJES&CO” (inclusief materiaal ed, schoon retour) – €17,50 p.p.
- Tip! Combineer met een APERITIVO (2 st.p.p.) uit Piemonte, geserveerd op luxe schaal – € 5,00 p.p.
- Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
- Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignon
- Frutti di mare | amuselepel met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes (kaviaar +€3,5 p.p.)
- Tip! Breid de antipasti-plank uit tot IL PRANZO (Italiaanse lunch) met huisgemaakte soep – € 2,50 p.p.
- Zuppa cremosav | knolselderijsoep met gebakken champignons en pancetta
- Zuppa di asparagiv | licht gebonden aspergesoep met pancetta en ei (seizoengebonden, +€dagprijs)
- Zuppa di Funghiv | heldere bospaddestoelensoep
- Zuppa di peperoni e pomodoriv | Italiaanse paprika-tomatensoep met mascarpone en gehaktballetjes
- Dolciv | verras uw gasten met een zoete afsluiting (1 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – € 2,50 p.p.
- Dessert-amuseglaasje met druiven, mascarponecrème en cantuccini (amandelkoekje)
- Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag
07. Antipasti di selveggina | Heerlijke Italiaans antipasti-plank seizoensproducten zoals paddenstoelen, truffel, wild en gevogelte
- Anatra cotta | langzaam gegaarde eendenham
- Rilette di coniglio | huisgemaakte konijnrilette
- Pâté di capriolo | paté van reebok
- Prosciutto di cervo | gedroogde ham van hert
- Salsiccia di cinghiale | droge worst van wildzwijn
- 2 soorten Italiaanse kaas met gekonfijte rode ui
- Gegarneerd met noten, olijven en gedroogde Zuidvruchten
- Geserveerd met walnootbrood, dadel-notenbrood, burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan)
Prijs
- Antipasti di selveggina (inclusief materiaal ed, schoon retour) – €15,00 p.p.
- Tip! Combineer met heerlijke MINI CARPACCIO’S (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – € 6,00 p.p.
- Carpaccio d’oca | amuselepel met dun gesneden gerookte gans met vijgenbalsamico, rasp van oude Pecorino en gekarameliseerde pecannoten
- Carpaccio di capriolo | amuselepel met kortgebakken reerug, eendenpate, truffelbalsamico en pistachenoten (aanvulling verse seisoentruffel +€4,00 p.p.)
- Tip! Breid de wildplank uit tot IL PRANZO (Italiaanse lunch) met een huisgemaakte soep – € 5,00 p.p.
- Zuppa cremosa | knolselderijsoep op basis van gevogeltebouillon met gebakken champignons en wildworst
- Frittata al tartufo | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel – € 2,50 p.p.
- Dolci | verras uw gasten met een zoete afsluiting (1 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – € 2,50 p.p.
- Dessert-amuseglaasje met kersen, mascarponecrème en chocolade
- Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag