30. TAPAS-buffet
Spiesjes | Heerlijke Italiaanse spiesjes (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal
- Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
- Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo
Bruschetta | Toscaanse in knoflookolie gebakken sneetjes stokbrood (2 st.p.p.) met verschillende toppings
- Carpaccio | bruschetta met bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol), truffelmayonaise en pecan
- Salmon | bruschetta met gerookte zalm, limoenmayonaise en kappertjes
Amuseglaasjes | Huisgemaakte mini salades geserveerd in kleine glaasjes (2 st.p.p.)
- Melonev | amuseglaasje met watermeloen, limoensiroop en verse munt
- Gambero | amuseglaasje met rivierkreeftjes, citroenmayonaise en rucola
Tapas | Plateau heerlijke Mediterrane hapjes geserveerd op luxe witte schaal. bestaande uit:
- Data | gekonfijte dadel gevuld met geitenkaas-truffelhoning en omwikkeld met pancetta
- Coppa | rolletje van coppa di Parma met vijgen-roomkaas
- Peperoni | mini paprika gevuld met tonijnsalade (of gemarineerde artisjokv)
- Champignons à l’aïoliv | champignons in aioli
Frittata
- Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel
Antipasti | Italiaanse specialiteiten geserveerd op houten plank, bestaande uit:
- Salumi | Prosciutto (Italiaanse rauwe ham), spinata romana (platte salami met peper), saltufo (salami met truffel en Parmezaan) en proschetta (langzaam geroosterde beenham met kruiden uit Umbrië)
- Formaggiv | La tur (delicate witschimmelkaas uit Piemonte), tallegio (grotgerijpte roodkorstkaas uit Lombardije), alta badia (harde bergkaas uit de Alpen) en pecorino tartufo (schapenkaas met truffel uit Toscane), gegarneerd met olijven, vijgenchutney, dadel-notenbrood en scrocchiv (Italiaanse toastjes)
Antipasti Caldi | huisgemaakte warme gerechten (200 gr p.p.), met de keuze uit 2 van de volgende soorten
- Scaloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas (of kip) in gorgonzolasaus
- Polpette al sugo | Italiaanse gehaktballetjes in Toscaanse tomatensaus (of truffelsaus)
- Funghi al tartufov | champignons in truffelsaus (of gorgonzolasaus)
- Pollo al rosmarino | stukjes kipfilet in rozemarijnsaus
Panev
- Een mand met vers afgebakken Frans stokbrood
- Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter), tapenade formaggio (tapenade van oude kaas, groene pesto en Parmezaan)
Prijs
- TAPAS-buffet (exclusief antipasti caldi) – €32,50 p.p.
- TAPAS&CO-buffet (inclusief antipasti caldi) – €37,50 p.p.
- Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)
Uitbreidingsmogelijkheden
a. Zuppav | huisgemaakte soep naar keuze (warm) – € 2,50 p.p.
b. Insalata | huisgemaakte salade met keuze uit onderstaande salades (1 soort per 10 personen) – € 5,00 p.p.
- Insalata Caprav | salade van groene veldsla, geitenkaas, cherrytomaatjes, walnoten, rode ui en honingmosterd-vinaigrette
- Insalata carpaccio | salade van sla met gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en rasp van oude Parmezaans
- Insalata Niçoise | sla, rauwe groenten, olijven, ansjovis, tonijn en knoflook-mosterdvinaigrette
- insalata Perigourdine | sla, gekonfijte eend, rauwe ham, champignons, walnoten en truffelmayonaise (+€2,50 p.p.)
c. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini-koekje – € 2,50 p.p.
d. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag
De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven