26. HAPJES&CO-BUFFET
Spiesjes | Heerlijke spiesjes (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal
- Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
- Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo
Bruschetta’s | Toscaanse in knoflookolie gebakken sneetjes stokbrood (2 st.p.p.) met verschillende toppings
- Coppa di Parma | bruschetta met coppa di Parma, eendenrilette, vijgenbalsamico en pecan
- Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes
Lepelhapjes | Delicattessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.)
- Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
- Vitello tonato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
Tagliere di antipasti | Uitgebreide plateau met Italiaanse specialiteiten
- Vers gesneden Italiaanse vleeswaren, Franse rilette, pecorinov & burratav (mozzarella gevuld met room), gegarneerd met olijven, walnoten, vijgenbalsamico en dadelbrood
Insalata | Een heerlijke huisgemaakte salades
- Toscaanse aardappelsaladev | salade van krieltjes, groenten en julienne van beenham, gegarneerd met luxe hamsoorten als bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol), coppa di Parma en rolletjes van beenham met een crème van ei-groene asperge
- Pastasalade di mare | pastasalade met vis gegarneerd met diverse vissoorten zoals gerookte zalm, gerookte paling, gamba’s, kortgebakken coquilles en citroen
- Insalata Carpaccio | een salade van sla met kort gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Antipasti Caldi | huisgemaakte warme gerechten (200 gr p.p.) met 2 of 3 soorten naar keuze
- Polpette al sugo | Italiaans gehaktballetjes in Toscaanse tomatensaus (of truffelsaus)
- Scalloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas (of kip) in gorgonzolasaus
- Funghi al tartufov | champignons in truffelsaus (of gorgonzolasaus)
- Pollo alla cacciatora | kip op jagersmanier met spekjes, champignons en rode wijn
- Stufato di manzo | Toscaande runderstoofpot
- Caponatav | diverse groentesoorten in tomatensaus
- Agnello alla cacciatora | gestoofd lamsvlees met groenten en rode wijn (+€2,50 p.p.)
- Ragù di cinghiale | Umbrische wildzwijnstoof met rode wijn, groenten en tomatensaus (seizoensgebonden, +€2,50 p.p.)
Panev
- Een mand met vers afgebakken Frans stokbrood
- Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas, groene pesto en Parmezaan)
Prijs
- HAPJES&CO-buffet – €35,00 p.p.
- Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)
Uitbreidingsmogelijkheden
a. Zuppav | huisgemaakte soep naar keuze (warm) – € 2,50 p.p.
b. Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel – € 2,50 p.p.
c. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini-koekje – € 2,50 p.p.
d. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag
De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven