25. BOURGONDISCH-buffet
Soupe (warm) | heerlijke huisgemaakt soep (onder 20 personen 1 soort, boven 20 personen 2 soorten)
- Boeren groentesoep met gehaktballetjesv
- Italiaanse paprika-tomatensoep met mascarpone en gehaktballetjesv
- Heldere bospaddestoelensoepv
- Mosterdsoep met pancettav
- Franse uiensoep op basis van gevogeltebouillonv
Hors-d’oeuvre | Uitgebreid plateau’s met Bourgondische delicatessen
- Plateau met dun gesneden rauwe ham gecombineerd met meloen, balsamico en amandel
- Plateau met pâté de Campagne (Franse boerenpate uit de Provençe) met chutney van gekofijte rode ui
- Plateau met gerookte zalm gecombineerd met garnalen, limoendressing en kappertjes
- Plateau met een selectie Franse topkazen, chutney, druiven en notenv
Salade | een assortiment huisgemaakte salades
- Bourgondische eiersaladev gegarneerd met vleeswaren en gevulde eieren
- Franse tonijnsalade, gegarneerd met diverse vissoorten en citroen
- Waldorfsalade, een salade van bleekselderij, kip, rode ui, fruit, walnoot en yoghurtdressingv
Plats chauds | huisgemaakte warme gerechten (200 gr p.p.)
- Coq au vin | kippenvlees met spekjes, champignons en rode wijn
- Boeuf Bourguignon | rundvlees met spekjes en rode wijn
- Provençaalse ratatouillev | diverse groentesoorten in tomatensausv
- Gratin Dauphinoisv | aardappelsschijfjes in room en met gruyere gegratineerd
Boulangeriev
- Een mand vers afgebakken Frans stokbrood
- Beurre d’herbes (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade
Prijs
- BOURGONDISCH-buffet (exclusief soupe) – €30,00 p.p.
- BOURGONDISCH&CO-buffet (inclusief soupe) – €32,50 p.p.
- Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)
Uitbreidingsmogelijkheden
a. Tip! combineer dit buffet met heerlijke Franse AMUSES (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – € 5,00 p.p.
- Agneau | amuselepel met carpaccio van lam, truffelmayonaise, amandel en groene asperge
- Fruits de mer | amuselepel met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes
- Chevrev | amuseglaasje met hartige lolly van geitenkaas met honing en pistachenoten
- Coquille | amuseglaasje met hartige lolly van coquille met truffeldressing en hazelnoten
b. Dessertv | Dessert-amuseglaasje met watermeloen, limoensiroop en verse munt – € 2,50 p.p.
c. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit en mascarponecreme – € 2,50 p.p.
d. Vin | Champagne en/of Franse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag
De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven