29. Buffet “LA DOLCE VITA”
Aperitivo | Heerlijke aperitivo-hapjes (4 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal
- Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
- Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo
- Coppa di Parma | bruschetta met coppa di Parma, eendenrilette, vijgenbalsamico en pecan
- Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes
- Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignon
- Vitello tonnato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
Torta salata | huisgemaakte Italiaanse hartige taart (koud)
- Quiche dadel-chorizo (of Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel)
Insalata | Een assortiment heerlijke salades met de keuze uit 3 van de volgende soorten:
- Toscaanse aardappelsaladev | salade van krieltjes, groenten en julienne van beenham, gegarneerd met luxe hamsoorten als prosciutto, bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol) en rolletjes van beenham met een crème van ei-groene asperge – of – Risottosalade Piemontesev | salade van risotto met paddestoelen, lam, groene asperge en truffel
- Pastasalade di mare | pastasalade met vis gegarneerd met diverse vissoorten zoals gerookte zalm, gerookte paling, gamba’s, kortgebakken coquilles en citroen coquille, zeevruchten en citroen – of – Risottosalade Marina | salade van citroenrisotto met groene asperge en rivierkreeftjes, gegarneerd
- Waldorfsaladev | een salade van bleekselderij, gerookte kip, rode ui, fruit, walnoot en yoghurtdressing – of – Insalata carpaccio | salade van sla met gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en rasp van oude Parmezaan
Antipasti Caldi | huisgemaakte warme gerechten (200 gr p.p.), met de keuze uit 2 van de volgende soorten
- Polpette al sugo | Italiaans gehaktballetjes in Toscaanse tomatensaus (of truffelsaus)
- Scalloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas (of kip) in gorgonzolasaus
- Funghi al tartufov | champignons in truffelsaus (of gorgonzolasaus)
- Pollo alla cacciatora | kip op jagersmanier met spekjes, champignons en rode wijn
- Stufato di manzo | Toscaande runderstoofpot
- Caponatav | diverse groentesoorten in tomatensaus
- Agnello alla cacciatora | gestoofd lamsvlees met groenten en rode wijn (+€2,50 p.p.)
- Ragù di cinghiale | Umbrische wildzwijnstoof met rode wijn, groenten en tomatensaus (seizoensgebonden, +€2,50 p.p.)
Panev
- Een mand met vers afgebakken Frans stokbrood
- Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade formaggio (tapenade van oude kaas, groene pesto en Parmezaan)
Prijs
- Buffet “LA DOLCE VITA” (exclusief antipasti caldi) – €22,50 p.p.
- Buffet “LA DOLCE VITA&CO” (inclusief antipasti caldi) – €27,50 p.p.
- Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)
Uitbreidingsmogelijkheden
a. Zuppav | huisgemaakte soep naar keuze (warm) – € 2,50 p.p.
b. Tagliere di antipasti | vers gesneden Italiaanse vleeswaren, pecoriniov & burratav (mozzarella met room), gegarneerd met olijven, walnoten, vijgenbalsamico en dadelbrood – € 7,50 p.p.
c. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini-koekje – € 2,50 p.p.
d. Dessertv | Dessert-amuseglaasje met watermeloen, limoensiroop en verse munt – € 2,50 p.p.
e. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag
De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven