32. AMUSE-Buffet
Spiesjes | Heerlijke spiesjes (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal
- Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
- Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo
- Cepasante | kort gebakken coquille met truffeldressing en hazelnoten
Bruschetta’s | Toscaanse in knoflookolie gebakken sneetjes stokbrood (2 st.p.p.) met verschillende toppings
- Agnello | bruschetta met carpaccio van lam, truffelmayonaise, amandel en groene asperge
- Coppa | bruschetta met coppa di Parma, eendenrilette, vijgenbalsamico en pecannoot
- Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes
Lepelhapjes | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.)
- Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
- Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
- Vitello tonnato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet, tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
Amuseglaasjes | Huisgemaakte mini salades geserveerd in kleine glaasjes (1 st.p.p.)
- Melonev | amuseglaasje met watermeloen, limoensiroop en verse munt
- Gambero | amuseglaasje met rivierkreeftjes, citroenmayonaise en rucola
Antipasti | Italiaanse specialiteiten geserveerd op houten plank, bestaande uit:
- Salumi | Prosciutto, spinata romana (platte salami met peper), saltufo (salami met truffel en Parmezaan) en saucisson (Franse droge worst met knoflook)
- Formaggiv | La tur (delicate witschimmelkaas uit Piemonte), tallegio (grotgerijpte roodkorstkaas uit Lombardije), alta badia (harde bergkaas uit de Alpen) en pecorino tartufo (schapenkaas met truffel uit Toscane), gegarneerd met olijven, vijgenchutney, dadel-notenbrood en scrocchiv (Italiaanse toastjes)
Frittata
- Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel
Antipasti Caldi | huisgemaakte warme gerechten (200 gr p.p.), met de keuze uit 2 van de volgende soorten
- Scaloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas (of kipfilet) in gorgonzolasaus
- Polpette al sugo | Italiaans gehaktballetjes in Toscaanse tomatensaus (of truffelsaus)
- Funghi al tartufov | champignons in truffelsaus (of gorgonzolasaus)
- Pollo al rosmarino | stukjes kipfilet in rozemarijnsaus
Panev
- Een mand met vers afgebakken Frans stokbrood
- Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter), tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan) en rilette di tonno (huisgemaakte tonijnsalade)
Prijs
- AMUSE-buffet (exclusief antipasti caldi) – €30,00 p.p.
- AMUSE&CO-buffet (inclusief antipasti caldi) – €35,00 p.p.
- Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)
Uitbreidingsmogelijkheden
a. Zuppav | huisgemaakte soep naar keuze (warm) – € 2,50 p.p.
b. Insalata | huisgemaakte salade met keuze uit onderstaande salades (1 soort per 10 personen) – € 5,00 p.p.
- Insalata capresev | salade van wilde rucola met tomaat, mozzarella, basilicum en rode ui
- Insalata carpaccio | salade van sla met gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en rasp van oude Parmezaans
- Insalata Niçoise | sla, rauwe groenten, olijven, ansjovis, tonijn en knoflook-mosterdvinaigrette
- insalata Perigourdine | sla, gekonfijte eend, rauwe ham, champignons en truffelmayonaise (+€2,50 p.p.)
c. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini-koekje – € 2,50 p.p.
d. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag
De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven.