15. BORREL-buffet (niet maaltijdvullend)
Piatto con spuntini | Mooie houtenplank met Italiaanse hapjes om te delen in met witte schaaltjes
- Prosciutto | Italiaanse dungesneden rauwe ham
- Saltufo | salami met zwarte truffel Parmezaan
- Pecorinov | schapenkaas uit Toscane
- Olivev | Italiaanse gemarineerde olijven
- Cipollev | borettana uitjes in balsamico vinaigrette
- Pomodoriv | gemarineerde zongedroogde tomaten
- Peppadewsv | gevulde pepers met roomkaas
- Taleggiov | grotgerijpte roodkorstkaas uit Lombardije
- Geserveerd met vijgenbalsamicov en scrocchiv (Italiaanse toastjes)
Spiesjes | Heerlijke spiesjes (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal
- Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
- Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo
Bruschetta | Toscaanse in knoflookolie gebakken sneetjes stokbrood (2 st.p.p.) met verschillende toppingss
- Caprav | bruschetta met geitenkaas, gekonfijte rode ui en walnoot
- Carpaccio | bruschetta met carpaccio di bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol) met truffelmayonaise en pecan
Antipasti Caldi | huisgemaakte warme gerechten (100 gr.p.p.)
- Scaloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas (of kip) in gorgonzolasaus
- Polpette al sugo | Italiaanse gehaktballetjes in Toscaanse tomatensaus (of tuffelsaus)
- Funghi al tartufov | champignons in truffelsaus
Prijs
- BORREL-buffet (exclusief antipasti caldi) – €15,00 p.p.
- BORREL&CO-buffet (inclusief antipasti caldi) – €17,50 p.p.
- Inclusief materiaal ed (schoon retour)
Uitbreidingsmogelijkheden
a. Tip! Combineer met APERITIVO (2 st.p.p.) uit Piemonte, geserveerd op luxe schaal – € 5,00 p.p.
- Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
- Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignon
- Vitello tonnato | amuselepel met dungesenden kalkoenfilet, tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
b. Tip! Combineer Siciliaanse VISHAPJES (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – € 5,00 p.p.
- Frutti di mare | amuselepel met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes
- Cepasante | amuselepel met kort gebakken coquille, truffelbalsamico, hazelnoten en bieslook
c. Tip! Breid dit borrel uit tot een IL PRANZO (Italiaanse brunch) of een DINNERBUFFET – € 7,50 p.p.
- Zuppa cremosav | knolselderijsoep met gebakken champignons en pancetta
- Quiche dadel-chorizo | huisgemaakte Italiaanse quiche met dadel en chorizo
- Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini (amandelkoekje)
d. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag
De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven.