HAPJES&CO

BORREL-buffet “COTE D’AMUSE”

16. BORREL-buffet “COTE D’AMUSE” Iniet maaltijdvullend)

Een ontdekkingsreis door de Italilaanse en Franse keuken, bestaande uit vele kleine producten die uw tong strelen en u kennis laten maken de gevarieerde Zuid-Europese keuken. Deze exclusieve gerechtjes worden gepresenteerd op trendy wijze en zijn samengesteld met verschillende soorten luxe opgemaakte mini glaasjes, bordje en lepels

Franse tafelgarnituur | Bord met gevulde glazen voor op (sta)tafel

  • Olivev | Provençaalse olijvenmix met zongedroogde tomaat en knoflook
  • Peppadewsv | pepers gevuld met roomkaas
  • Saucisson | Franse droge worst met knoflook
  • Comtev | harde bergkaas uit de Jura

Spiesjes | Heerlijke spiesjes (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal

  • Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
  • Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo
  • Cepasante | spiesje met kort gebakken coquille, truffeldressing en hazelnoten

Bruschetta | Toscaanse in knoflookolie gebakken sneetjes stokbrood (2 st.p.p.) met verschillende toppings

  • Caprav | bruschetta met geitenkaas, gekonfijte rode ui en walnoot
  • Coppa | bruschetta met rilette van eend, coppa di Parma en vijgenbalsamico
  • Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en kappertjes

Lepelhapjes | Delicatessen ui Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.)

  • Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcreme, gekonfijte vijg en hazelnoot
  • Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
  • Vitello tonnato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet, tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui

Antipasti Caldi | huisgemaakte warme gerechten (100 gr.p.p.)

  • Scaloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas (of kip) in gorgonzolasaus
  • Polpette al sugo | Italiaanse gehaktballetjes in Toscaanse tomatensaus (of tuffelsaus)
  • Funghi al tartufov | champignons in truffelsaus

Prijs

  • Borrelbuffet “COTE D’AMUSE” (exclusief antipasti caldi) – €17,50 p.p.
  • Borrelbuffet “COTE D’AMUSE”&CO (inclusief antipasti caldi) – €20,00 p.p.
  • Inclusief materiaal ed (schoon retour)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Tip! Breid dit borrel uit tot een IL PRANZO (Italiaanse brunch) of een DINNERBUFFET – €  7,50 p.p.

  • Soupe Provençalev | Provençaalse paprikasoep met stukjes chorizo
  • Quiche Lorraine | huisgemaakte klassieke Franse quiche met spek, uien en kaas (of Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel)
  • Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini (amandelkoekje)

b. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag

De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven.

Bel ons nu