51. BARBECUE “MEDITERRAAN”
Tapas | Plateau Mediterrane delicatessen gepresenteerd op luxe houten plank, bestaande uit:
- Olivev | Italiaanse gemarineerde olijven
- Champignons à l’aïoliv | champignons in knoflookmayonaise
- Saucisson | Franse droge worst met knoflook
- Comtev | harde bergkaas uit de Jura
- Peperoniv | gevulde pepers met roomkaas
- Fetav | gemarineerde blokjes schapenkaas
Huisgemarineerde grillgerechten (4 st.p.p.)
- Porchetta steak | Italiaanse biefstuk gemarineerd met knoflook, peperoncini, venkel en rozemarijn
- Siciliaanse gambaspies | spies met in knoflook gemarineerde gamba’s
- Chipolata | Franse gekruide lamsworst (of hamburger met Procencaalse kruiden)
- Normandisch zalmpakketje | zalmfilet “en pappilotte” met seizoensgroenten en witte wijn
- Griekse souvlakispies | gemarineerde varkenshaasspies
- Gyros | Griekse kipspies gemarineerd met gyroskruiden
- (vegetarisch alternatieven: feta sto grillv | pakketje met gemarineerde feta en/of patata sakakiv | gepofte aardappel en/of souvláki lachanikónv | groentepies met halloumi en/of ratatouillev | Provençaalse groetespies van kastanje chamignons, paprika, courgette en ui en/of portobellov | pakketje van portobello gevuld met gorgonzola en walnoten)
Salades | heerlijke huisgemaakte salades (3 soorten naar keuzen)
- Bourgondische aardappelsaladev | aardappelsalade gegarneerd met Mediterrane vleeswaren
- Italiaanse pastasaladev | pastasalade met vis, gegarneerd met vissoorten en citroen
- Griekse boerensaladev | salade van sla met komkommer, tomaat, rode ui, olijven en fetakaas
Sauzenv (koud)
- Tzatziki (Griekse yoghurt met knoflook en komkommer)
- Barbecue-saus
Panev
- Een mand met vers afgebakken Frans stokbrood
- Met aioli (Spaanse knoflookmayonaise) en tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas met groene pesto en Parmezaan)
Barbecue
- Huur slagers-bbq inclusief gas en schoonmaak – €60,00 per stuk
- 1 slagers-bbq is voor ca. 30 personen
Prijs
- BARBECUE “MEDITERRAAN” (exclusief tapas, exclusief huur bbq) – €25,00 p.p.
- BARBECUE “MEDITERRAAN&CO” (inclusief tapas, exclusief hier bbq) – €30,00 p.p.
- Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)
Uitbreidingsmogelijkheden
a. Tagliere di antipasti | Vers gesneden Italiaanse vleeswaren, Franse rilette, pecorino & burrata (mozzarealla gevuld met room), gegarneerd met olijven, walnoten, vijgenbalsamico en dadelbrood – € 7,50 p.p.
b. Tip! combineer deze plank met Italiaanse SPIESJES (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – € 3,00 p.p.
- Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
- Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo
c. Tip! combineer deze plank met Franse AMUSES (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – € 3,00 p.p.
- Camembertv | amuselepel met camembert, gekonfijte rode ui en walnoot
- Carpaccio | amuselepel met carpaccio di bresoala (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol) met truffelmayonaise en pecan
d. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini (amandelkoekje) – € 2,50 p.p.
e. Dessertv | Dessert-amuseglaasje met watermeloen, limoensiroop en verse munt – € 2,50 p.p.
f. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag
g. Kinder barbecue | bbq-worstje, satestokje, mini hamburger, appelmoes en danoontje – € 7,50 p.p.