66. ITALIAANS LUNCHBUFFET
Sandwiches | clubsandwiches van trammezzinibrood (3 st. p.p.) met prikker en garnering
- Uovov | huisgemaakte eiersalade met truffelmayonaise, groene asperge, coppa di Parma en zongdroogde tomaat
- Classico | gerookte kipfilet, gebakken pancetta, zongedroogde tomaat, komkommer en pestomayonaise
- Frutti di mare | rilette van paling, gerookte zalm, rode ui en kappertjes
Insalata (1 soort per 15 personen)
- Insalata capresev | salade van wilde rucola met tomaat, mozzarella, basilicum en rode ui
- – of –
- Insalata carpaccio | salade van sla met gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en rasp van oude Parmezaans
- – of –
- Insalata Niçoise | sla, rauwe groenten, olijven, ansjovis, tonijn en knoflook-mosterdvinaigrette
- – of –
- insalata Perigourdine | sla, gekonfijte eend, rauwe ham, champignons en truffelmayonaise (+€2,50 p.p.)
Dolciv | huisgemaakte mini desserts (1 st.p.p.), kleine glaasjes met heerlijke zoetigheden
- Amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini-koekje
Prijs
- ITALIAANS LUNCH-buffet (exclusief dolci) – €22,50 p.p.
- ITALIAANS LUNCH&CO-buffet (inclusief dolci) – €25,00 p.p.
- Alternatief: 1 clubsandwich p.p., 1 soort salade, 1 soort al forno en 1 dolci p.p. – €25,00 p.p.
- Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)
Uitbreidingsmogelijkheden
a. Zuppa | huisegemaakte soep naar keuze (warm) – € 2,50 p.p.
b. Aperitivo | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.) – € 5,00 p.p.
- Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
- Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst met truffelolie en champignon
- Vitello tonnato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet, tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
c. Duo di antipasti | Houten plank met een duet van Italiaanse delicatessen – € 7,50 p.p.
- Vitello tonnato | dungesneden kalkoenfilet met tonijnmayonaise, rode ui en kappertjes
- Carpaccio | carpaccio di bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol) met truffelmayonaise, Parmezaan en pecan
d. Antipasti di formaggiov | plateau met diverse Italiaanse topkazen – € € 7,50 p.p.
e. Drinken | drinken zoals melk, karnemelk en jus d’orange – op aanvraag
f. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag
g. Al Fornov | 2 huisgemaakte ovengerechten (warm) met de keuze (200 gr p.p.) – €10,00 p.p.
De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven.