33. WILD&TRUFFEL-buffet (seizoensgebonden) | Heerlijke Italiaans winterbuffet met seizoensproducten zoals paddestoelen, truffel, wild en gevogelte
Zuppa | huisgemaakte soep (warm)
- Zuppa cremosa | knolselderijsoep op basis van gevogeltebouillon met gebakken champignons en wildworst
Bruschetta’s | Toscaanse sneetjes stokbrood gebakken met olijfolie en knoflook met verschillende toppings
- Carpaccio d’oca | bruschetta met dun gesneden gerookte gans, vijgenbalsamico, rasp van oude Pecorino en gecarameliseerde pecannoten
- Capriolo | bruschetta met kortgebakken reerug, rilette van gans, truffelbalsamico en pistachenoten (aanvulling verse seizoenstruffel +€5,00 p.p.)
Lepelhapjes | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.)
- Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons (aanvulling verse seizoenstruffel +€5,00 p.p.)
- Vitello tonnato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
Frittata
- Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel
Insalata | Een assortiment heerlijke salades
- Risottosalade Piemontesev | salade van risotto met paddestoelen, gekonfijte eend en truffel
- Insalata autunnale | salade rucola, peer, parmaham, gorgonzola, walnoten en balsamicodressing
Antipasti Caldi | huisgemaakte gerechten (200 gr p.p.), met de keuze uit 2 van de volgende soorten
- Ragù di cinghiale | Umbrisch wildzwijnstoof met rode wijn, groenten en tomatensaus
- Brassato di cervo | Hertensucade met gepofte sjalotten en jus van rode wijn
- Polpette al sugo | Italiaans gehaktballetjes in truffelsaus
- Cannelloni della casa | pastarolletjes gevuld met gekonfijte eend-champignon in truffelsaus (+€2,50 p.p.)
- Lasagne al cacciatora | lasagne op jagersmanier met wild (+€2,50 p..p.)
Panev
- Een mand met vers afgebakken Frans stokbrood
- Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan)
Prijs
- WILD&TRUFFEL-buffet (exclusief zuppa) – €35,00 p.p.
- WILD&TRUFFEL-buffet (inclusief zuppa) – €37,50 p.p.
- Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)
Uitbreidingsmogelijkheden
a. Tip! breid dit buffet uit met luxe vis APERITIVO (2 st.p.p.) – € 5,00 p.p.
- Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes
- Cepasante | amuselepel met kort gebakken coquille met truffeldressing, hazelnoten en bieslook
b. Antipasti di selveggina | Heerlijke Italiaans antipasti-plank seizoensproducten zoals paddenstoelen, truffel, wild en gevogelte – €10,00 p.p.
- Anatra cotta | langzaam gegaarde eendenham
- Rilette di coniglio | huisgemaakte konijnrilette
- Pâté di capriolo | paté van reebok
- Prosciutto di cervo | gedroogde ham van hert
- Salsiccia di cinghiale | droge worst van wildzwijn
- 2 soorten Italiaanse topkazen met gekonfijte rode ui
- Gegarneerd met noten, olijven en gedroogde Zuidvruchten
c. Antipasti di formaggiov | plateau met diverse Italiaanse topkazen – € 7,50 p.p.
d. Antipasti di pesce | combinatie van zalm, paling, gamba, rivierkreeftjes en tonijnsalade – €10,00 p.p.
e. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini-koekje – € 2,50 p.p.
f. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag
De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven