31. APERITIVO-buffet
Aperitivo | Mooie houtenplank met Italiaanse hapjes om te delen in met witte schaaltjes
- Saltufo | salami met zwarte truffel Parmezaan
- Champignons à l’aïoliv | champignons in knoflookmayonaise
- Pecorinov | schapenkaas uit Toscane
- Olivev | Italiaanse gemarineerde olijven
- Cipollev | borettana uitjes in balsamico vinaigrette
- Pomodoriv | gemarineerde zongedroogde tomaten
- Peppadewsv | gevulde pepers met roomkaas
- Taleggiov | grotgerijpte roodkorstkaas uit Lombardije
- Geserveerd met vijgenbalsamicov en scrocchiv (Italiaanse toastjes)
Bruschetta | Toscaanse in knoflookolie gebakken sneetjes stokbrood (2 st.p.p.) met verschillende toppings
- Coppa di Parma | bruschetta met coppa di Parma, eendenrilette, vijgenbalsamico en pecan
- Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes
Lepelhapjes | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.)
- Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
- Vitello tonnato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet, tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
Amuseglaasjes | Italiaanse hartige lolly’s geserveerd in kleine glaasjes (2 st.p.p.)
- Caprav | hartige lolly van geitenkaas met honing en pistachenoten
- Cepasante | hartige lolly van kort gebakken coquille met truffeldressing en hazelnoten
Tapas | Plateau heerlijke Italiaanse hapjes geserveerd op luxe witte schaal bestaande uit:
- Data | gekonfijte dadel gevuld met geitenkaas-truffelhoning en omwikkeld met pancetta
- Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo
- Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
- Peperoni | Mini paprika gevuld met tonijnsalade (of gemarineerde artisjokv)
Frittata
- Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel
Antipasti Caldi | huisgemaakte warme gerechten (200 gr p.p.), met de keuze uit 2 van de volgende soorten
- Scaloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas (of kipfilet) in gorgonzolasaus
- Polpette al sugo | Italiaans gehaktballetjes in Toscaanse tomatensaus (of truffelsaus)
- Funghi al tartufov | champignons in truffelsaus (of gorgonzolasaus)
- Pollo al rosmarino | stukjes kipfilet in rozemarijnsaus
Panev
- Een mand met vers afgebakken Frans stokbrood
- Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade formaggio (tapenade van oude kaas, groene pesto en Parmezaan) en rilette di tonno (huisgemaakte tonijnsalade)
Prijs
- APERITIVO-buffet (exclusief antipasti caldi) – €32,50 p.p.
- APERITIVO&CO-buffet (inclusief antipasti caldi) – €37,50 p.p.
- Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)
UItbreidingsmogelijkheden
a. Zuppav | huisgemaakte soep naar keuze (warm) – € 2,50 p.p.
b. Tagliere di antipasti | Vers gesneden Italiaanse vleeswaren, burratav (mozzarella met room) & pecorinov, gegarneerd met olijven, walnoten, vijgenbalsamico en dadel-notenbrood – € 7,50 p.p.
c. Insalata | huisgemaakte salade met keuze uit onderstaande salades (1 soort per 10 personen) – € 5,00 p.p.
- Insalata capresev | salade van wilde rucola met tomaat, mozzarella, basilicum en rode ui
- Insalata carpaccio | salade van sla met gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en rasp van oude Parmezaans
- Insalata Niçoise | sla, rauwe groenten, olijven, ansjovis, tonijn en knoflook-mosterdvinaigrette
- insalata Perigourdine | sla, gekonfijte eend, rauwe ham, champignons en truffelmayonaise (+€2,50 p.p.)
d. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini (amandelkoekje) – € 2,50 p.p.
e. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag
De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven