23. FRANS BROOD-buffet
Soupe | heerlijke huisgemaakt soep (warm) met 1 soort naar keuze
- Soupe aux cèpesv | heldere bospaddestoelensoep op basis van gevogeltebouillon
- Soupe à l’oignonv | Franse uiensoep op basis van kalfsbouillon
- Soupe Provençalev | Provençaalse paprikasoep met stukjes chorizo
Boulangerie
Een mand met vers afgebakken luxe broodsoorten zoals baguette (stokbrood), pain de campagne (Frans landbrood) en olijvenbrood geserveerd met beurre d’herbes (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade
Huisgemaakte quiche (koud)
- Quiche Lorraine | huisgemaakte klassieke Franse quiche met spek, uien en kaas
Charcuterie | Zeer uitgebreid plateau met een assortiment van Franse ham- en worstsoorten:
- Jambon de Bayonne | rauwe ham uit Baskenland
- Jambon | Franse beenham van het seizoen
- Saucisson | Franse droge worst met knoflook
- Rilette de canard | rilette van eendenvlees met reuzel uit de Dordogne
- Pâté de Campagne | Franse boerenpaté uit de Provance
- gegarneerd met tomaatjes, gekonfijte rode ui en cornichons
Frommagev | Luxe plateau met diverse Franse topkazen, bestaande uit
- Camembert | witschimmelkaas uit Normandie
- Chaumes | roodkorstige abdijkaas uit de Aquitaine
- Comte | harde bergkaas uit de Jura
- Roquefort | blauwschimmel van schapenkaas uit Aveyron
- Chevre | Franse geitenkaas (of Franse schapenkaas)
- gegarneerd met olijven, druiven en vijgenchutney
Salade | huisgemaakte salade met keuze uit (1 soort per 10 personen)
- Salade chevrev | salade van groene veldsla, geitenkaas, cherrytomaatjes, walnoten, rode ui en honingmosterd-vinaigrette
- Salade carpaccio | salade van sla met kort gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en rasp van oude Parmezaanso
- Salade Perigourdine | sla, gerookte eendenborst, gekonfijte eend, bacon, walnoten, champignons en truffeldressing (+€2,50 p.p.)
- Salade Niçoise | sla, rauwe groenten, olijven, ansjovis, tonijn en knoflook-mosterdvinaigrette
Prijs
- FRANS BROOD-buffet (exclusief soupe) – €25,00 p.p.
- FRANS BROOD&CO-buffet (inclusief soupe) – €27,50 p.p.
- Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)
Uitbreidingsmogelijkheden
a. Tip! Combineer dit buffet met heerlijke Franse AMUSES (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – € 5,00 p.p.
- Agneau | amuselepel met carpaccio van lam, truffelmayonaise, amandel en groene asperge
- Delice de Bourgognev | amuselepel met witschimmelkaas, gekonfijte rode ui en walnoot
- Fruits de mer | amuselepel met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes
b. Tip! Combineer met AMUSEGLAASJES (2 st.p.p.) met hartige lolly’s uit de Perigord – € 5,00 p.p.
- Chevrev | hartige lolly van geitenkaas, honing en pistachenoten
- Oie | hartige lolly van gevogeltepaté, cognac en walnoten
- Coquille | hartige lolly van coquille, truffeldressing en hazelnoot
c. Fruits de mer | plateau met tonijnsalade, gamba, gerookte zalm en paling – € 7,50 p.p.
d. Plats chauds | huisegemaakte warme aanvullingen (200 gr.p.p.), met 2 soorten naar keuze – € 7,50 p.p.
- Provençaalse ratatouillev | diverse groentesoorten in tomatensaus
- Coq au vin | kippenvlees met spekjes, champignons en rode wijn
- Boeuf Bourguignon | rundvlees met spekjes en rode wijn
e. Dessert v| Dessert-amuseglaasje met watermeloen, limoensiroop en verse munt – € 2,50 p.p.
f. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini (amandelkoekje) – € 2,50 p.p.
g. Vin | Champagne en/of Franse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag
De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven.