16. BORREL-buffet “COTE D’AMUSE” Iniet maaltijdvullend)
Een ontdekkingsreis door de Italilaanse en Franse keuken, bestaande uit vele kleine producten die uw tong strelen en u kennis laten maken de gevarieerde Zuid-Europese keuken. Deze exclusieve gerechtjes worden gepresenteerd op trendy wijze en zijn samengesteld met verschillende soorten luxe opgemaakte mini glaasjes, bordje en lepels
Franse tafelgarnituur | Bord met gevulde glazen voor op (sta)tafel
- Olivev | Provençaalse olijvenmix met zongedroogde tomaat en knoflook
- Peppadewsv | pepers gevuld met roomkaas
- Saucisson | Franse droge worst met knoflook
- Comtev | harde bergkaas uit de Jura
Spiesjes | Heerlijke spiesjes (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal
- Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
- Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo
- Cepasante | spiesje met kort gebakken coquille, truffeldressing en hazelnoten
Bruschetta | Toscaanse in knoflookolie gebakken sneetjes stokbrood (2 st.p.p.) met verschillende toppings
- Caprav | bruschetta met geitenkaas, gekonfijte rode ui en walnoot
- Coppa | bruschetta met rilette van eend, coppa di Parma en vijgenbalsamico
- Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en kappertjes
Lepelhapjes | Delicatessen ui Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.)
- Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcreme, gekonfijte vijg en hazelnoot
- Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
- Vitello tonnato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet, tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
Antipasti Caldi | huisgemaakte warme gerechten (100 gr.p.p.)
- Scaloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas (of kip) in gorgonzolasaus
- Polpette al sugo | Italiaanse gehaktballetjes in Toscaanse tomatensaus (of tuffelsaus)
- Funghi al tartufov | champignons in truffelsaus
Prijs
- Borrelbuffet “COTE D’AMUSE” (exclusief antipasti caldi) – €17,50 p.p.
- Borrelbuffet “COTE D’AMUSE”&CO (inclusief antipasti caldi) – €20,00 p.p.
- Inclusief materiaal ed (schoon retour)
Uitbreidingsmogelijkheden
a. Tip! Breid dit borrel uit tot een IL PRANZO (Italiaanse brunch) of een DINNERBUFFET – € 7,50 p.p.
- Soupe Provençalev | Provençaalse paprikasoep met stukjes chorizo
- Quiche Lorraine | huisgemaakte klassieke Franse quiche met spek, uien en kaas (of Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel)
- Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini (amandelkoekje)
b. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag
De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven.