HAPJES&CO

BRUNCH-buffet

88. BRUNCH-buffet | Luxe Italiaanse brunch gepresenteerd op mooie schalen en houten planken

Zuppa (warm) | huisgemaakte seizoenssoep (andere soep ook mogelijk)

  • Heldere bospaddestoelenbouillonv
  • – of –
  • Licht gebonden aspergesoepv met pancetta en ei (seizoensgebonden, +€dagprijs)
  • – of –
  • Knolselderijsoep met gebakken champignons en wildworst (seizoensgebonden, +€2,50 p.p.)

Panev

  • Een mand met vers afgebakken baguette (Frans stokbrood), pane di campagna (Italiaans landbrood), focaccia en Franse croissantjes
  • Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan)
  • Roomboter en diverse mini jam

Tagliere di antipasti | Houten plank met Italliaanse delicatessen bestaande uit:

  • Salumi | prosciuitto (Italiaanse rauwe ham), porchetta (langzaam geroosterde beenham met kruiden uit Umbrië),  bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol) en spianata romana (Italiaanse platte salami met peper)
  • Formaggiv | La tur (delicate witschimmelkaas uit Piemonte), tallegio (grotgerijpte roodkorstkaas uit Lombardije), alta badia (harde bergkaas uit de Alpen) en schijfjes mozzarella
  • Gegarneerd met olijven, komkommer, tomaat en vijgenbalsamico

Frittata

  • Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel

Antipasti di mare (of insalatav)

  • Huisgemaakte tonijnsalade en dungesneden zalm met limoendressing en kappertjes

Dolciv | huisgemaakte mini desserts (2 st.p.p.), kleine glaasjes met heerlijke zoetigheden

  • Amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini (amandelkoekje)
  • Amuseglaasje met watermeloen, limoensiroop en verse munt

Prijs

  • BRUNCH-buffet (exclusief dolci) – €22,50 p.p.
  • BRUNCH&CO-buffet (inclusief dolci) – €27,50 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Aperitivo | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.) – €  5,00 p.p.

  • Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
  • Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst met truffelolie en champignon
  • Vitello tonnato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet, tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui

b. Insalata | huisgemaakte salade met keuze uit onderstaande salades (1 soort per 10 personen) – € 5,00 p.p.

  • Insalata caprav | salade van groene veldsla, geitenkaas, cherrytomaatjes, walnoten, rode ui en honingmosterd-vinaigrette
  • Insalata carpaccio | salade van sla met gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en rasp van oude Parmezaans
  • Insalata Niçoise | sla, rauwe groenten, olijven, ansjovis, tonijn en knoflook-mosterdvinaigrette
  • insalata Perigourdine | sla, gekonfijte eend, rauwe ham, champignons en truffelmayonaise (+€2,50 p.p.)

c. Drinken | drinken zoals melk, karnemelk en jus d’orange – op aanvraag

d. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag

e. Antipasti Caldiv | warme gerechten naar keuze (200 gr p.p.) – € 7,50 p.p.

f. Al Fornov | huisgemaakte ovengerechten (warm) met de keuze (200 gr p.p.) – €10,00 p.p.

De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven

Bel ons nu