HAPJES&CO

BRUNCH-buffet

67. BRUNCH-buffet | Luxe Italiaanse brunch op trendy wijze gepresenteerd

Zuppa (warm) | huisgemaakte seizoenssoep (andere soep ook mogelijk)

  • Heldere bospaddestoelenbouillonv
  • – of –
  • Licht gebonden aspergesoepv met lamsham en ei (seizoensgebonden)
  • – of –
  • Knolselderijsoep met gebakken champignons en wildrookworst (seizoensgebonden)
  • Geserveerd met grissini con Parma (Italiaane broodstengel uit Piemonte omwikkeld met rauwe ham)

Panev

  • Een mand met vers afgebakken baguette (Frans stokbrood), pane di campagna (Italiaans landbrood), focaccia en Franse croissantjes
  • Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan)
  • Roomboter en diverse mini jam

Tagliere di antipasti | Houten plank met Italliaanse delicatessen bestaande uit:

  • Salumi | vers gesneden rosbief, prosciuitto (Italiaanse rauwe ham), Italiaanse beenham en spianata romana
  • Formaggiv | La tur (delicate witschimmelkaas uit Piemonte), tallegio (grotgerijpte roodkorstkaas uit Lombardije), alta badia (harde bergkaas uit de Alpen) en schijfjes mozzarella
  • Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met champignons en truffel
  • Gegarneerd met olijven, komkommer, tomaat en vijgenbalsamico

Antipasti di mare

  • Huisgemaakte tonijnsalade en dungesneden zalm met limoendressing en kappertjes

Dolciv

  • Amuseglaasje met vers fruit en mascarponecrème
  • Amuseglaasje met watermeloen en limoensiroop

Prijs

  • BRUNCH-buffet (exclusief dolci) – €20,00 p.p.
  • BRUNCH&CO-buffet (inclusief dolci) – €25,00 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (omgespoeld retour, anders +€1 p.p.)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Aperitivo | heerlijke aperitivo-hapjes (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal – € 5,00 p.p.

  • Gorgonzolav | bruschetta met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
  • Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes
  • Carne cruda all’Albesse | amucelepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
  • Vitello tonato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet met tonijmayonaise, kappertjes en rode ui

b. Insalata | huisgemaakte salade met keuze uit onderstaande salades (1 soort per 15 personen) – € 4,00 p.p.

  • Insalata caprav | salade van groene veldsla, geitenkaas, cherrytomaatjes, walnoten, rode ui en honingmosterd-vinaigrette
  • Insalata carpaccio | salade van sla met gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en rasp van oude Parmezaans
  • Insalata Niçoise | sla, rauwe groenten, olijven, ansjovis, tonijn en knoflook-mosterdvinaigrette
  • insalata Perigourdine | sla, gekonfijte eend, rauwe ham, champignons en truffelmayonaise (+€1 p.p.)

c. Drinken | drinken zoals melk, karnemelk en jus d’orange – op aanvraag

d. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag

e. Antipasti Caldiv | 2 warme gerechten naar keuze (150 gr p.p.) – € 6,00 p.p.

f. Al Fornov | 2 huisgemaakte ovengerechten (warm) met de keuze (150 gr p.p.) – € 7,50 p.p.

Bel ons nu