67. BRUNCH-buffet | Luxe Italiaanse brunch op trendy wijze gepresenteerd
Zuppa (warm) | huisgemaakte seizoenssoep (andere soep ook mogelijk)
- Heldere bospaddestoelenbouillonv
- – of –
- Licht gebonden aspergesoepv met lamsham en ei (seizoensgebonden)
- – of –
- Knolselderijsoep met gebakken champignons en wildrookworst (seizoensgebonden)
- Geserveerd met grissini con Parma (Italiaane broodstengel uit Piemonte omwikkeld met rauwe ham)
Panev
- Een mand met vers afgebakken baguette (Frans stokbrood), pane di campagna (Italiaans landbrood), focaccia en Franse croissantjes
- Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan)
- Roomboter en diverse mini jam
Tagliere di antipasti | Houten plank met Italliaanse delicatessen bestaande uit:
- Salumi | vers gesneden rosbief, prosciuitto (Italiaanse rauwe ham), Italiaanse beenham en spianata romana
- Formaggiv | La tur (delicate witschimmelkaas uit Piemonte), tallegio (grotgerijpte roodkorstkaas uit Lombardije), alta badia (harde bergkaas uit de Alpen) en schijfjes mozzarella
- Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met champignons en truffel
- Gegarneerd met olijven, komkommer, tomaat en vijgenbalsamico
Antipasti di mare
- Huisgemaakte tonijnsalade en dungesneden zalm met limoendressing en kappertjes
Dolciv
- Amuseglaasje met vers fruit en mascarponecrème
- Amuseglaasje met watermeloen en limoensiroop
Prijs
- BRUNCH-buffet (exclusief dolci) – €20,00 p.p.
- BRUNCH&CO-buffet (inclusief dolci) – €25,00 p.p.
- Inclusief borden, bestek, servetten ed (omgespoeld retour, anders +€1 p.p.)
Uitbreidingsmogelijkheden
a. Aperitivo | heerlijke aperitivo-hapjes (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal – € 5,00 p.p.
- Gorgonzolav | bruschetta met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
- Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes
- Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
- Vitello tonato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
b. Insalata | huisgemaakte salade met keuze uit onderstaande salades (1 soort per 15 personen) – € 4,00 p.p.
- Insalata caprav | salade van groene veldsla, geitenkaas, cherrytomaatjes, walnoten, rode ui en honingmosterd-vinaigrette
- Insalata carpaccio | salade van sla met gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en rasp van oude Parmezaans
- Insalata Niçoise | sla, rauwe groenten, olijven, ansjovis, tonijn en knoflook-mosterdvinaigrette
- insalata Perigourdine | sla, gekonfijte eend, rauwe ham, champignons en truffelmayonaise (+€1 p.p.)
c. Drinken | drinken zoals melk, karnemelk en jus d’orange – op aanvraag
d. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag
e. Antipasti Caldiv | 2 warme gerechten naar keuze (150 gr p.p.) – € 6,00 p.p.
f. Al Fornov | 2 huisgemaakte ovengerechten (warm) met de keuze (150 gr p.p.) – € 7,50 p.p.