HAPJES&CO

ANTIPASTI (borrelplateaus)

Op een mooie, goed gevuld plateau serveren wij een combinatie van heerlijke vleeswaren, vis en een selectie lekkere kazen. Dit in combinatie met een aantal heerlijke antipasti hapjes. De vegetarische gerechten zijn met een v aangegeven. Geeft u uw voorkeur aan een borrelplank met alleen kazen, hammen of visgerechten? De definitieve invulling stellen we graag met u samen, vraag naar de mogelijkheden! Bel 06-27092770 of mail naar info@hapjesenco.nl, wij vertellen u graag wat uw en onze mogelijkheden zijn!

01. Franse tafelgarnituur | Bord met gevulde glazen voor op (sta)tafel (3-4 items p.p.)

  • Olivev | Provençaalse olijvenmix met zongedroogde tomaat en knoflook
  • Peppadewsv | pepers gevuld met roomkaas
  • Saucisson | Franse droge worst met knoflook
  • Comtev | harde bergkaas uit de Jura

Prijs

  • Franse tafelgarnituur (inclusief materiaal ed, omgespoeld retour, anders +€5) € 3,50 p.p.

02. Boulangerie | Mooie houtenplank gevuld met witte schaaltjes voor op (sta)tafel

  • Beure d’herbesv | huisgemaakte kruidenboter
  • Tappenade formaggiov | tapenade van oude kaas met groene pesto en Parmezaan
  • Rilette de canard | rilette van eendenvlees met reuzel uit de Perigord
  • Salade de thon | huisgemaakte tonijnsalade
  • Olivev | Provençaalse olijvenmix met zongedroogde tomaat en knoflook
  • Gamba | in knoflook gebakken garnaal
  • Saucisson | Franse droge worst met knoflook
  • Frans of Italiaans kaasjev
  • Geserveerd met vers afgebakken Frans stokbrood en scrocchi (Italiaanse toastjes)

Prijs

  • Boulangerie (inclusief materiaal ed, omgespoeld retour, anders +€5) € 7,50 p.p.

03. TAPAS-bord | Een assortiment Mediterrane delicatessen gserveerd op luxe witte schaal

  • Coppa | rolletje van coppa di Parma gevuld met roomkaas en vijg
  • Data | dadel gevuld met geitenkaas-truffelhoning en omwikkeld met pancetta
  • Prosciutto | Italiaanse dun gesneden rauwe ham
  • Saltufo | salami met zwarte truffel en Parmezaan
  • Saucisson | Franse droge worst met knoflook
  • Alta badiav | harde bergkaas uit de Alpen
  • Sedurev | Boerenkaas met Italiaanse kruiden en truffel
  • Taleggiov | grotgerijpte roodkorstkaas uit Lombardije
  • Olivev | Italiaans gemarineerde olijven
  • Gamba | in knoflook gebakken garnaal
  • Gegarneerd met tomaatjes en druiven

Prijs

  • TAPAS-bord (inclusief materiaal ed, omgespoeld retour, anders +€5) €  7,50 p.p.
  • TAPAS&CO-bord: incluisief scrocchiv (Italiaanse toastjes), aioliv (Spaanse knoflookmayonaise), tapenade formaggiov (tapenade van oude kaas & groene pesto) en rillette di tonno (huisgemaakte tonijnsalade) €10,00 p.p.

04. Tagliere di antipasti | Italiaanse specialiteiten geserveerd op houtenplank

  • Prosciutto | Italiaanse dungesneden rauwe ham
  • Saltufo | salami met truffel en Parmezaan
  • Spianata romana | Italiaanse platte salami met peper
  • Burrata | burratav (mozzarella gevuld met room uit Puglia), coppa di Parma en walnoot
  • La Turv | delicate witschimmelkaas uit Piemonte
  • Taleggiov | grotgerijpte roodkorstkaas uit Lombardije
  • Pecorinov | schapenkaas uit Toscane
  • Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met truffel en paddestoelen
  • Tapenade formaggiov | tapenade van oude kaas met groene pesto en Parmezaan
  • Olivev | Italiaans gemarineerde olijven
  • Geserverd met scrocchi (Italiaanse toastjes), dadel-walnootbrood, vijgenbalsamico, druiven en tomaatjes

Prijs

  • Tagliere di antipasti (inclusief materiaal ed, omgespoeld retour, anders +€5) €10,00 p.p.
  • Tip! combineer deze plank met een aantal aperitivo (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal €  5,00 p.p.
    • Gorgonzolav | bruschetta met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
    • Melonev | bruschetta met meloensalsa, Prosciutto en cherrytomaatje
    • Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons 
    • Vitello tonato | amuselepel met kalkoenfilet met tonijmayonaise, kappertjes en rode ui
  • Dolciv | verras uw gasten met een zoet afsluiting (1 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal      €  2,50 p.p.
    • Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini-koekje

05. Bourgondische plank | “leven als god in Frankrijk”: een houten plank met Franse delicatessen

  • Jambon de Bayonne | rauwe ham uit Baskenland
  • Saucisson | Franse droge worst met knoflook
  • Rilette de canard | rilette van eendenvlees met reuzel uit de Perigord
  • Pâté de Campagne | Franse boerenpate uit de Provence
  • Camembertv | witschimmelkaas uit Normandie
  • Chaumesv | roodkorstige abdijkaas uit de Aquitaine
  • Comtev | harde bergkaas uit de Jura
  • Champignons à l’aïoliv | champignons in knoflookmayonaise
  • Tortilla | Spaanse aardappelomelet met paprika en chorizo
  • Beure d’herbesv | huisgemaakte kruidenboter
  • Salade de thon | huisgemaakte tonijnsalade
  • Gamba | in knoflook gebakken gamba
  • Olivev | Provençaalse olijvenmix met zongedroogde tomaat en knoflook
  • Peppadewsv | gevulde pepers met roomkaas
  • Geserverd met vers afgebakken Frans stokbrood, vijgen-notenbrood, chutney van gekonfijte rode ui en cornichons

Prijs

  • Bourgondische plank (inclusief materiaal ed, omgespoeld retour, anders +€5) €12,50 p.p.
  • Tip! combineer deze plank met een aantal aperitivo (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal €  5,00 p.p.
    • Uovov | bruschetta met ei-truffelsalade, asperge en bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol)
    • Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes
    • Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
    • Cepasante | amuselepel met kort gebakken coquille, truffeldressing, hazelnoten en bieslook
  • Dolciv | verras uw gasten met een zoet afsluiting (1 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal      €  2,50 p.p.
    • Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini-koekje
Bel ons nu