HAPJES&CO

WILD&TRUFFEL-buffet

33. WILD&TRUFFEL-buffet (seizoensgebonden) | Heerlijke Italiaans winterbuffet met seizoensproducten zoals paddestoelen, truffel, wild en gevogelte

Zuppa | huisgemaakte soep (warm)

  • Zuppa cremosa | knolselderijsoep op basis van gevogeltebouillon met gebakken champignons en wildworst

Bruschetta’s | Toscaanse sneetjes stokbrood gebakken met olijfolie en knoflook met verschillende toppings

  • Carpaccio d’oca | bruschetta met dun gesneden gerookte gans, vijgenbalsamico, rasp van oude Pecorino en gecarameliseerde pecannoten
  • Capriolo | bruschetta met kortgebakken reerug, rilette van gans, truffelbalsamico en pistachenoten (aanvulling verse seizoenstruffel +€5,00 p.p.)

Lepelhapjes | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.)

  • Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons (aanvulling verse seizoenstruffel +€5,00 p.p.)
  • Vitello tonnato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui

Frittata

  • Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel

Insalata | Een assortiment heerlijke salades

  • Risottosalade Piemontesev | salade van risotto met paddestoelen, gekonfijte eend en truffel
  • Insalata autunnale | salade rucola, peer, parmaham, gorgonzola, walnoten en balsamicodressing

Antipasti Caldi | huisgemaakte gerechten (200 gr p.p.), met de keuze uit 2 van de volgende soorten

  • Ragù di cinghiale | Umbrisch wildzwijnstoof met rode wijn, groenten en tomatensaus
  • Brassato di cervo | Hertensucade met gepofte sjalotten en jus van rode wijn
  • Polpette al sugo | Italiaans gehaktballetjes in truffelsaus
  • Cannelloni della casa | pastarolletjes gevuld met gekonfijte eend-champignon in truffelsaus (+€2,50 p.p.)
  • Lasagne al cacciatora | lasagne op jagersmanier met wild (+€2,50 p..p.)

Panev

  • Een mand met vers afgebakken Frans stokbrood
  • Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan)

Prijs

  • WILD&TRUFFEL-buffet (exclusief zuppa) – €35,00 p.p.
  • WILD&TRUFFEL-buffet (inclusief zuppa) – €37,50 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Tip! breid dit buffet uit met luxe vis APERITIVO (2 st.p.p.) – € 5,00 p.p.

  • Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes
  • Cepasante | amuselepel met kort gebakken coquille met truffeldressing, hazelnoten en bieslook

b. Antipasti di selveggina | Heerlijke Italiaans antipasti-plank seizoensproducten zoals paddenstoelen, truffel, wild en gevogelte – €10,00 p.p.

  • Anatra cotta | langzaam gegaarde eendenham
  • Rilette di coniglio | huisgemaakte konijnrilette
  • Pâté di capriolo | paté van reebok
  • Prosciutto di cervo | gedroogde ham van hert
  • Salsiccia di cinghiale | droge worst van wildzwijn
  • 2 soorten Italiaanse topkazen met gekonfijte rode ui
  • Gegarneerd met noten, olijven en gedroogde Zuidvruchten

c. Antipasti di formaggiov | plateau met diverse Italiaanse topkazen – € 7,50 p.p.

d. Antipasti di pesce | combinatie van zalm, paling, gamba, rivierkreeftjes en tonijnsalade – €10,00 p.p.

e. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini-koekje – € 2,50 p.p.

f. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag

De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven

Bel ons nu