HAPJES&CO

HIGH APERITIVO-buffet

32. HIGH APERITIVO-buffet

Spiesjes | Heerlijke spiesjes (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal

  • Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
  • Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo
  • Cepasante | kort gebakken coquille met truffeldressing en hazelnoten

Bruschetta’s | Sneetjes stokbrood (2 st.p.p.) gebakken met olijfolie en knoflook met verschillende toppings

  • Melonev | bruschetta met meloensalsa, truffeldressing en koriander
  • Coppa | bruschetta met coppa di Parma, eendenrilette en vijgenbalsamico
  • Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes

Lepelhapjes | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.)

  • Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
  • Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignon
  • Vitello tonato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui

Tagliere di antipasti | Italiaanse specialiteiten geserveerd op houten plank, bestaande uit:

  • Salumi | Prosciutto, spinata romana en saltufo (salami met truffel en Parmezaan)
  • Burrata | burratav (mozzarella gevuld met room), coppa di Parma, vijgen-balsamico en walnoten
  • Formaggiv | La tur (delicate witschimmelkaas uit Piemonte), tallegio (grotgerijpte roodkorstkaas uit Lombardije), alta badia (harde bergkaas uit de Alpen), gegarneerd met chutney van rode ui en dadel-notenbrood
  • Olivev | Italiaanse gemarineerde olijven
  • Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel

Al forno | Huisgemaakte ovengerechten (150 gr p.p.) met de keuze uit 2 van de volgende soorten:

  • Gnocchi alla sorrentinav | aardappelpasta met mozzarella en tomaten-mascarponesaus
  • Lasange alla bolognese | klassieke lasagne met rundergehakt, tomaat en bechamelsaus
  • Pasta al forno funghiv | rijk pastagerecht uit de oven met penne, speck (gedroogde plaatham uit Zuid-Tirol), champignons, groene asperge, gorgonzola en bechamelsaus
  • Cannelloni della casa | pastarolletjes gevuld met gekonfijte eend-champignon in truffelsaus (+€2,5 p.p.)
  • Lasagne al ragù di cinghiale | lasagne op jagersmanier met wildzwijn (seizoensgebonden, +€2,5 p..p.)

Panev

  • Een mand met vers afgebakken Frans stokbrood
  • Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade formaggio (tapenade van oude kaas, groene pesto en Parmezaan) en rilette di tonno (huisgemaakte tonijnsalade)

Dolciv | Huisgemaakte mini desserts (2 st.p.p.), kleine glaasjes met heerlijke zoetigheden

  • Dessert-amuseglaasje met watermeloen, limoensiroop en verse munt
  • Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini-koekje

Prijs

  • HIGH APERITIVO-buffet (exclusief dolci) – €30,00 p.p.
  • HIGH APERITIVO&CO-buffet (inclusief dolci) – €35,00 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (omgespoeld retour, anders +€1 p.p.)

UItbreidingsmogelijkheden

a. Insalata | huisgemaakte salade met keuze uit onderstaande salades (1 soort per 15 personen) – € 4,00 p.p.

  • Insalata capresev | salade van wilde rucola met tomaat, mozzarella, basilicum en rode ui
  • Insalata carpaccio | salade van sla met gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en rasp van oude Parmezaans
  • Insalata Niçoise | sla, rauwe groenten, olijven, ansjovis, tonijn en knoflook-mosterdvinaigrette
  • insalata Perigourdine | sla, gekonfijte eend, rauwe ham, champignons en truffelmayonaise (+€1 p.p.)

b. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag

Bel ons nu