HAPJES&CO

APERITIVO-buffet

31. APERITIVO-buffet

Aperitivo | Mooie houtenplank met Italiaanse hapjes om te delen in met witte schaaltjes

  • Saltufo | salami met zwarte truffel Parmezaan
  • Champignons à l’aïoliv | champignons in knoflookmayonaise
  • Pecorinov | schapenkaas uit Toscane
  • Olivev | Italiaanse gemarineerde olijven
  • Cipollev | borettana uitjes in balsamico vinaigrette
  • Pomodoriv | gemarineerde zongedroogde tomaten
  • Peppadewsv | gevulde pepers met roomkaas
  • Taleggiov | grotgerijpte roodkorstkaas uit Lombardije
  • Geserveerd met vijgenbalsamicov  en scrocchiv (Italiaanse toastjes)

Bruschetta | Toscaanse in knoflookolie gebakken sneetjes stokbrood (2 st.p.p.) met verschillende toppings

  • Coppa di Parma | bruschetta met coppa di Parma, eendenrilette, vijgenbalsamico en pecan
  • Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes

Lepelhapjes | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.)

  • Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
  • Vitello tonnato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet, tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui

Amuseglaasjes | Italiaanse hartige lolly’s geserveerd in kleine glaasjes (2 st.p.p.)

  • Caprav | hartige lolly van geitenkaas met honing en pistachenoten
  • Cepasante | hartige lolly van kort gebakken coquille met truffeldressing en hazelnoten

Tapas | Plateau heerlijke Italiaanse hapjes geserveerd op luxe witte schaal bestaande uit:

  • Data | gekonfijte dadel gevuld met geitenkaas-truffelhoning en omwikkeld met pancetta
  • Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo
  • Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
  • Peperoni | Mini paprika gevuld met tonijnsalade (of gemarineerde artisjokv)

Frittata

  • Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel

Antipasti Caldi | huisgemaakte warme gerechten (200 gr p.p.), met de keuze uit 2 van de volgende soorten

  • Scaloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas (of kipfilet) in gorgonzolasaus
  • Polpette al sugo | Italiaans gehaktballetjes in Toscaanse tomatensaus (of truffelsaus)
  • Funghi al tartufov | champignons in truffelsaus (of gorgonzolasaus)
  • Pollo al rosmarino | stukjes kipfilet in rozemarijnsaus

Panev

  • Een mand met vers afgebakken Frans stokbrood
  • Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade formaggio (tapenade van oude kaas, groene pesto en Parmezaan) en rilette di tonno (huisgemaakte tonijnsalade)

Prijs

  • APERITIVO-buffet (exclusief antipasti caldi) – €32,50 p.p.
  • APERITIVO&CO-buffet (inclusief antipasti caldi) – €37,50 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)

UItbreidingsmogelijkheden

a. Zuppav | huisgemaakte soep naar keuze (warm) – €  2,50 p.p.

b. Tagliere di antipasti | Vers gesneden Italiaanse vleeswaren, burratav (mozzarella met room) & pecorinov, gegarneerd met olijven, walnoten, vijgenbalsamico en dadel-notenbrood – € 7,50 p.p.

c. Insalata | huisgemaakte salade met keuze uit onderstaande salades (1 soort per 10 personen) – € 5,00 p.p.

  • Insalata capresev | salade van wilde rucola met tomaat, mozzarella, basilicum en rode ui
  • Insalata carpaccio | salade van sla met gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en rasp van oude Parmezaans
  • Insalata Niçoise | sla, rauwe groenten, olijven, ansjovis, tonijn en knoflook-mosterdvinaigrette
  • insalata Perigourdine | sla, gekonfijte eend, rauwe ham, champignons en truffelmayonaise (+€2,50 p.p.)

d. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini (amandelkoekje) – €  2,50 p.p.

e. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag

De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven

Bel ons nu