HAPJES&CO

BARBECUE “HAPJES&CO”

54. BARBECUE “HAPJES&CO”

Spiesjes | Heerlijke spiesjes (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal

  • Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
  • Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo
  • Cepasante | kort gebakken coquille met truffeldressing en hazelnoten

Bruschetta’s | Sneetjes stokbrood (2 st.p.p.) gebakken met olijfolie en knoflook met verschillende toppings

  • Uovov | bruschetta met ei-truffelsalade, groene asperge en bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol)
  • Coppa di Parma | bruschetta met coppa di Parma, eendenrilette en vijgenbalsamico
  • Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes

Lepelhapjes | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p)

  • Carne cruda all’Albesse | amucelepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
  • Vitello tonato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet met tonijmayonaise, kappertjes en rode ui

Amuseglaasjes | Huisgemaakte mini salades geserveerd in kleine glaasjes (1 st.p.p.)

  • Melonev | amuseglaasje met watermeloen, limoensiroop en verse munt
  • Gambero | amuseglaasje met rivierkreeftjes, citroenmayonaise en rucola

Antipasti | Italiaanse specialiteiten geserveerd op houten plank, bestaande uit:

  • Salumi | Prosciutto, spinata romana en saltufo (salami met truffel en Parmezaan) en saucisson (Franse droge worst met knoflook)
  • Formaggiv | La tur (delicate witschimmelkaas uit Piemonte), tallegio (grotgerijpte roodkorstkaas uit Lombardije), alta badia (harde bergkaas uit de Alpen) en pecorino tartufo (schapenkaas met truffel uit Toscane), gegarneerd met olijven, vijgenchutney en dadel-notenbrood
  • Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel

Huisgemarineerde grillgerechten (2 st.p.p)

Een mix van verschillende soorten vis, vlees en groenten met een keuze uit onderstaande grill-componenten

  • Porchetta steak | biefstuk gemarineerd met knoflook, peperoncini, venkel en rozemarijn
  • Vitello | hamburger van kalfsgehakt
  • Agnello | lamsrack met provencaalse kruiden
  • Gamba | spies met in knoflook gemarineerde gamba’s
  • Thon | tonijnbiefstuk gemarineerd in truffelolie (+€2,50 p.p)
  • Ratatouillev | Provençaalse groetespies van kastanje chamignons paprika, courgette en ui
  • Portobellov | pakketje van portobello gevuld met gorgonzola en walnoten

Sauzenv (koud)

  • Truffelmayonaise
  • Gorgonzolasaus

Panev

  • Een mand met vers afgebakken Frans stokbrood
  • Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter), tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas met groene pesto en Parmezaan) en rilette di tonno (huisgemaakte tonijnsalade)

Dolciv | Huisgemaakte mini dessert (1 st.p.p.), kleine glaasje met heerlijke zoetigheden

  • Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini-koekje

Barbecue

  • Huur slagers-bbq inclusief gas en schoonmaak – €60,00 per stuk
  • 1 slagers-bbq is voor ca. 30 personen

Prijs

  • Barbecue “HAPJES&CO” – €27,50 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (omgespoeld retour, anders +€1 p.p.)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Insalata | Huisgemaakte salade naar keuze – € 4,00 p.p.

b. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag

c. Kinder barbecue | bbq-worstje, satestokje, mini hamburger, appelmoes en danoontje – € 6,50 p.p.

Bel ons nu