HAPJES&CO

Algemene voorwaarden HAPJES&CO

Bestellingen

Bestellingen bij voorkeur tenminste 3 werkdagen voorafgaand aan de afleverdatum, kortere besteltijd in overleg.

Bezorging

Bezorgingen binnen Assen en tot 10 km buiten Assen zijn gratis, daarbuiten wordt € 0,40/km in rekening gebracht. Houdt u rekening met een marge van een half uur op het tijdstip van levering.

Offertes

Offertes hebben een geldigheidsduur van 14 dagen, te rekenen vanaf de datum op de offerte.

Prijzen

Alle prijzen vermeld op onze website zijn inclusief BTW, prijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten en wijzigingen. Prijzen gelden voor bestellingen vanaf 10 personen, bij kleinere groepen houden wij het recht voor de catering aan te passen of een toeslag te berekenen.

Betalingen

Bij opdracht dient een aanbetaling van 50% te worden voldaan, de resterende 50% dient direct bij levering te worden voldaan. Wordt hier niet aan voldaan dan wordt het bestelde niet afgeleverd.

Verhuur

Gebruik de materialen waarvoor ze in bruikleen zijn gegeven en behandel het alsof het van u zelf is. Voor de materialen wordt een borgsom in rekening gebracht (hoogte borgsom is afhankelijk van de te leveren schalen en materialen). Indien de materialen schoon en heel retour komen krijgt de opdrachtgever de borgsom weer terug. Gebruik van materialen is op eigen risico van de opdrachtgever.

Annuleren

De annuleringskosten zijn tot 72 uur voorafgaand aan de afleverdatum gratis. Bij annuleringen tussen 24 en 72 uur voorafgaand aan de afleverdatum wordt 75% van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht voor de reeds gemaakte kosten. Bij annuleringen binnen 24 uur voorafgaand aan de afleverdatum wordt het volledig in rekening gebracht voor de reeds gemaakte kosten. De annulering wordt definitief nadat HAPJES&CO u hierover schriftelijk/per mail bevestigd heeft.

Bel ons nu