HAPJES&CO

SEIZOENSSPECIALS

Nodig je familie en vrienden gezellig thuis uit, en geniet naar goed Italiaanse gebruik lekker ontspannen van heerlijke hapjes en mooie wijnen. Heeft u speciale wensen of ideeën? Schroom niet en vraag ons, wij vertellen u graag wat uw en onze catering mogelijkheden zijn! (gerechten met – v –  zijn vegetarisch of kunnen vegetarisch geleverd worden)

     ..

BUFFET DI NATALE | Italiaans kerstbuffet

Spiesjes | Heerlijke Italiaanse spiesjes (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal

  • Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
  • Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo

Lepelhapjes | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.)

  • Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
  • Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons

Duo di antipasti (of plateau di formaggiv) | Houten plank met een duet van Italiaanse delicatessen

  • Vitello tonnato | dungesneden kalkoenfilet met tonijnmayonaise, rode ui en kappertjes
  • Carpaccio | carpaccio di bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol) met truffelmayonaise, Parmezaan en pecan

Insalata | heerlijke huisgemaakte salades

  • Insalata di pastav | Toscaanse pastasalade met groenten en julienne van beenham, gegarneerd met olijven en luxe hamsoorten als prosciutto (Toscaanse rauwe ham), coppa di Parma (langzaam gedroogd en gezouten rauwe ham uit het beste deel van de schouder) en porchetta (langzaam geroosterde beenham met kruiden)
  • Insalata Caprav | een salade van groene veldsla, geitenkaas, cherrytomaatjes, walnoten, rode ui en honingmosterd-vinaigrette

Antipasti Caldi | huisgemaakte warme gerechten (200 gr p.p.), met keuze uit 2 van de volgende soorten

  • Scaloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas (of kip) in gorgonzolasaus
  • Polpette al sugo | gehaktballetjes in Toscaanse tomatensaus (of truffelsaus)
  • Funghi al tartufov | champignons in truffelsaus (of gorgonzolasaus)
  • Pollo alla cacciatora | kip op jagersmanier met spekjes, champignons en rode wijn
  • Brassato | rundersucade met gepofte sjalotten en jus van rode wijn
  • Caponatav | diverse groentesoorten in tomatensaus
  • Ragù di cinghiale | Umbrische wildzwijnstoof met rode wijn, groenten en tomatensaus (+€2,50 p.p.)

Panev

  • Een mand met vers afgebakken ciabatta met burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade formaggio (tapenade van oude kaas met groene pesto en Parmezaan)

Dolciv

  • Dessert-amuseglaasje met kersen, mascarponecrème, chocolade en cantuccni (amandelkoekje)

Prijs

  • BUFFET DI NATALE (exclusief antipasti caldi) – €27,50 p.p.
  • BUFFET DI NATALE&CO-buffet (inclusief anipasti caldi) – €32,50 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Zuppa cremosav | knolselderijsoep met gebakken champignons en pancetta – €  2,50 p.p.

b. Tagliere di antipastiv | vers gesneden Italiaanse vleeswaren & Italiaanse topkazen,  gegarneerd met olijven, vijgenbalsamico, druiven, tomaatjes en dadel-notenbrood – €  7,50 p.p.

c. Antipasti di pesce | combinatie van gerookte zalm, paling, gamba en tonijnsalade – €  7,50 p.p.

d. Antipasti di Selvaggina | heerlijke wildspecialiteiten & Italiaanse topkazen, gegarneerd met olijven, gekonfijte rode ui, Zuidvruchten en dadel-notenbrood – €10,00 p.p.

..

Gourmet “GRIEKSE MIXED GRILL”

Mezedes | Proeverij van Griekse delicatessen gepresenteerd op luxe houten plank, bestaande uit:

  • Eliasv | Griekse kalamata olijven
  • Peperoniv | gevulde pepers met roomkaas
  • Fetav | traditioneel gemarineerde schapenkaas met olijfolie en oregano
  • Dolmadakiv | gevulde wijnbladeren met rijst
  • Manitariav | champignons in knofloolmayonaise
  • Keftesdakia | Griekse gekruide gehaktballetjes met ouzo

Huisgemarineerde grillgerechten (250 gr.p.p.)

  • Gyros | kipstukjes gemarineerd met gyroskruiden
  • Souvlaki | gemarineerde varkenshaas
  • Bifteki | gekruide gehaktschijf
  • Paidakia | gemarineerde lamskotelet met olijfolie en knoflook
  • Suflaki fedra | biefstuk gemarineerd met Griekse kruiden
  • Vers gesneden groentenv | ui, champignons, paprika, aubergine en courgette
  • (vegetarisch alternatief souvláki lachanikónv | groentepies met halloumi)

Bijgerechtenv | Heerlijke traditionele Griekse bijgerechten

  • Tzatziki | Authentieke Griekse yoghurtsaus met knoflook en komkommer
  • Pita | Traditioneel Grieks platbrood
  • Chortatike | Griekse boerensalade van komkommer, tomaat, rode ui, olijven en feta

Dessertv | Klassieke huisgemaakte Griekse desserts

  • Jaourti me meli | Dessert-amuseglaasje met Griekse yoghurt, honing en walnoot
  • Baklavadaki | Traditioneel Grieks gebak

Prijs

  • Gourmet “GRIEKSE MIXED GRILL” (exclusief mezedes) – €22,50 p.p.
  • Gourmet “GRIEKSE MIXED GRILL&CO” (inclusief mezedes) – €27,50 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)
  • Exclusief gourmetstel

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Kritharakiv | Griekse pastasalade met aubergine – €  5,00 p.p.

b. Tonasalata | Griekse tonijnsalade gegarneerd met diverse vissoorten en citroen – € 5,00 p.p.

c. Psári | plateau met vis grill-gerechten bestaande uit coquille, gamba, zalm en tonijn – €10,00 p.p.

Gourmet “MEDITERRAAN”

Tapas | Plateau Mediterrane delicatessen gepresenteerd op luxe houten plank, bestaande uit:

  • Olivev | Italiaanse gemarineerde olijven
  • Champignons à l’aïoliv | champignons in knoflookmayonaise
  • Saucisson | Franse droge worst met knoflook
  • Comtev | harde bergkaas uit de Jura
  • Peperoniv | gevulde pepers met roomkaas
  • Fetav | gemarineerde schapenkaas met olijfolie en oregano

Huisgemarineerde grillgerechten (250 gr.p.p.)

  • Porchetta | Italiaanse biefstuk gemarineerd met knoflook, peperoncini, venkel en rozemarijn
  • Gamba | Siciliaanse gamba gemarineerd in knoflookolie
  • Agneau | lamskotelet gemarineerd met Provençaalse kruiden
  • Souvlaki | Grieks gemarineerde varkenshaas
  • Gyros | kipreepjes gemarineerd met gyroskruiden

Salades | Heerlijke huisgemaakte salades

  • Bourgondische aardappelsaladev | aardappelsalade gegarneerd met Mediterrane vleeswaren
  • Italiaanse pastasaladev | pastasalade met vis, gegarneerd met vissoorten en citroen
  • Griekse boerensaladev | salade van sla met komkommer, tomaat, rode ui, olijven en fetakaas

Sauzenv (koud)

  • Tzatziki | Griekse yoghurt met knoflook en komkommer
  • Sauce Provençale | bbq-saus op basis van paprika en Provençaalse kruiden

Boullangeriev

  • Mand met vers afgebakken Frans stokbrood
  • Beure d’herbesv (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade formaggio (tapenade van oude kaas met  groenepesto en Parmezaan)

Prijs

  • Gourmet “MEDITERRAAN” (exclusief tapas)  – €22,50 p.p.
  • Gourmet “MEDITERRAAN&CO” (inclusief tapas) – €27,50 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)
  • Exclusief gourmetstel

Uitbredingsmogelijkheden

a. Fruits de mer | plateau met vis grill-gerechten bestaande uit coquille, zalm en tonijn – €10,00 p.p.

b. Tip! combineer dit buffet met heerlijke SPIESJES (2 st.p.p.) geserveerd op luxe schaal – €  3,00 p.p.

  • Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
  • Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo

c. Tip! breid dit buffet uit met luxe APERITIVO (2 st.p.p.) geserveerd op luxe schaal – €  5,00 p.p.

  • Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
  • Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
  • Vitello tonato | amuselepel met kalkoenfilet met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui

d. Tagliere di antipastiv | vers gesneden Italiaanse vleeswaren & Italiaanse topkazen, gegarneerd met olijven, vijgenbalsamico, druiven, tomaatjes en dadel-notenbrood – €  7,50 p.p.

e. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met kers, mascarponecrème, chocolade en cantuccni – €  2,50 p.p.

f.  Dessertv | Dessert-amuseglaasje met watermeloen, limoensiroop en verse munt – €  2,50 p.p.

Bel ons nu