HAPJES&CO

SEIZOENSSPECIALS

ANTIPASTI DI SELVEGGINA | Wildplank

Heerlijke Italiaans antipasti-plank seizoensproducten zoals paddenstoelen, truffel, wild en gevogelte

  • Anatra cotta | langzaam gegaarde eendenham
  • Rilette di coniglio | huisgemaakte konijnrilette
  • Pâté di capriolo | paté van reebok
  • Prosciutto di cervo | gedroogde ham van hert
  • Salsiccia di cinghiale | droge worst van wildzwijn
  • 2 soorten Italiaanse kaas met gekonfijte rode ui
  • Gegarneerd met noten, olijven en gedroogde Zuidvruchten
  • Geserveerd met walnootbrood, dadelbrood, burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan)
  • Wildplank (omgespoeld retour) – €15,00 p.p.

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Tip! combineer met heerlijke MINI CARPACCIO’S (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – € 6,00 p.p.

  • Carpaccio d’oca | dun gesneden gerookte gans met vijgenbalsamico, rasp van oude Pecorino en gekarameliseerde pecannoten
  • Carpaccio di capriolo | amuselepel met kortgebakken reerug, eendenpaté, truffelbalsamico en pistachenoten (aanvulling verse seizoenstruffel +€2,5 p.p.)

b. Tip! breid de wildplank uit tot Il Pranzo (Italiaanse lunch) met een huisgemaakte soep – € 3,50 p.p.

  • Zuppa cremosa | knolselderijsoep op basis van gevogeltebouillon met gebakken champignons en wildworst
  • of Zuppa di selveggina | krachtige wildbouillon met gebakken paddestoelen

c. Frittata al tartufo | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel – €2,50

d. Dolci | verras uw gasten met een zoete afsluiting (1 st.p.p.) geserveerd op luxe schaal – € 2,50 p.p.

  • Dessert-amuseglaasje met kersen, mascarponecrème en chocolade

e. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag

..

BORRELPLANK ‘PROVENCAALSE DIP”

  • Fromage: blokjes kruidenkaas met Dyon-mosterddip
  • Crudité: bleekselderij, komkommer en paprika met aioli
  • Carpaccio | Rolletje van carpaccio en pâté de Campagne (Franse boerenpaté uit de Provence) met chutney van gekonfijte rode ui
  • Poulet | Spies van kip met ananas-chilidip
  • Fruits de mer | spiesje van gamba, gerookte zalm en rivierkreeft met limoenmayonaise
  • Agneau | spiesje van lamvlees met muntdip
  • Borrelplank “Provençaalse dip” – €8,50 p.p.
Bel ons nu