HAPJES&CO

SEIZOENSSPECIALS

PASEN / VOORJAARSSPECIALS

Antipasti di Pasqua | een heerlijke borrelplank om samen van te genieten

  • Vitello tonato | dungesneden kalkoenfilet met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
  • Carpaccio | carpaccio van bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol) met truffelmayonaise, geraspte Parmezaan en pecannoten
  • Patè di anatra | eendenpaté
  • Porchetta | langzaam geroosterde beenham met rkuiden uit Umbrie
  • Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel
  • Gamba | in knoflook gebakken garnalen
  • Formaggiv | 2 soorten Italiaanse kaas met vijgenbalsamico
  • Olivev (Italiaans gemarineerde olijven) en cipollev (borrettana uitjes in balsamico vinaigrette)
  • Geserveerd met ciabattav, dadelbroodv, tapenade formaggiov (tapenade van oude kaas met groene pesto en Parmezaan) en rillete di tonno (tonijnsalade)
  • Antipasti di Pasqua (omgespoeld retour) – €17,50 p.p.

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Tip! combineer deze borrelplank met aperitivo (2 st.p.p.) – €5 p.p.

  • Melonev | bruschetta met meloensalsa en prosciutto (Italiaanse rauwe ham)
  • Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes

b. Tip! breid de borrelplank uit tot Il Pranzo (Italiaanse lunch) met een soep – €3,50 p.p.

  • Zuppa di asparagiv | licht gebonden aspergesoep met gebakken pancetta en ei, geserveerd met grissini con coppa (Italiaanse broodstengel uit Piemonte omwikkeld met rauwe ham)

b. Tip! Verras uw gasten met een zoete afsluiting, geserveerd op luxe schaal – €2,5 p.p.

  • Dolci | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini (amandelkoekje)

d. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag

..

IL PRANZO di Pasqua

Huisgemaakte soep

  • Zuppa di asparagiv | licht gebonden aspergesoep met gebakken pancetta en ei
  • Geserveerd met grissini con coppa (Italiaanse broodstengel uit Piemonte omwikkeld met rauwe ham)

Tagliere di antipasti | Houten plank met Italiaanse delicatessen bestaande uit:

  • Salumi | prosciuto (Italiaanse rauwe ham), porchetta (langzaam geroosterde beenham met kruiden), arrosto di manzo (gegrilde rosbief) en spianata romana (platte salami met peper)
  • Formaggiv | La tur (delicate witschimmelkaas uit Piemonte), tallegio (grotgerijpte roodkorstkaas uit Lombardije), alta badia (harde bergkaas uit de Alpen) en schijfjes mozzarella (buffelmozzarella uit Campanie)
  • Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met champignons en truffel
  • Gegarneerd met komkommer, tomaten, olijven en vijgenbalsamico

Antipasti di mare

  • Huisgemaakte tonijnsalade en dungesneden zalm met limoendressing en kappertjes

Insalata | huisgemaakte salade

  • Insalata carpaccio | salade van sla met gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en rasp van oude Parmezaans (of insalata capresev | salade van wilde rucola met tomaat, mozzarella, basilicum en rode ui)

Panev

  • Een mand met vers afgebakken ciabatta, pane di campagna (Italiaans landbrood) en focaccia
  • Geserveerd met burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan)

Dolciv | Huisgemaakte mini desserts (2 st.p.p.), kleine glaasjes met heerlijke zoetigheden

  • Dessert-amuseglaasje met watermeloen, limoensiroop en verse munt
  • Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini-koekje

Prijs

  • IL PRANZO di Pasqua – €32,50 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (omgespoeld retour, anders +€1 p.p.)
  • Tip! combineer deze plank met aperitivo (2 st.p.p.), lekker met een glas Prosseco – € 5,00 p.p.
    • Agnello | amuselepel met lamscarppacio, groene asperge, truffelmayonaise en rasp van oude Pecorino
    • Vitello tonato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet, tonijnmayonaise, rode ui en kappertjes
  • Drinken | drinken zoals melk, karnemelk en jus d’orange – op aanvraag
  • Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag
  • Antipasti Caldiv | 2 warme gerechten naar keuze (150 gr p.p.) – € 6,00 p.p.
  • Al Fornov | 2 huisgemaakte ovengerechten (warm) met de keuze (150 gr p.p.) – €10 p.p.

..

Gourmet “Provençale”

Amuse | heerlijke met knoflookolie gebakken sneetjes stokbrood (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal

  • Canapé met meloensalsa en Jambon de Bayonne (rauwe ham uit Baskenland)
  • Canapé met camembert (witschimmelkaas uit Normandië) en gekonfijte rode ui

Huisgemarineerde grillgerechten (250 gr.p.p.)

  • Bavette | flank steak met knoflook en rozemarijn
  • Agneau | lamsrack met Provençaalse specerijen
  • Jambon | beenham medaillons gemarineerd met truffel
  • Poulet | Provençaalse kipfilet
  • Canard | gemarineerde eendenborstfilet (of veau | kalfsschnitzel)

Saladev | Huisgemaakte salades

  • Salade de pommes de terre | Bourgondische aardappelsalade van krieltjes, groenten en julienne van beenham, gegarneerd met luxe charcuterie en rolletjes van Franse beenham met een crème van ei-groene asperge
  • Salade chevre | salade van groene veldsla, geitenkaas, cherrytomaatjes, walnoten, rode ui en honingmosterd-vinaigrette

Saucesv

  • Aioli | Zuid-Franse knoflookmayonaise
  • Sauce roquefort | saus van roquefort kaas (blauwschimmel van schapenkaas uit Aveyron)

Boullangeriev

  • Mand met vers afgebakken Frans stokbrood en beure d’herbesv (huisgemaakte kruidenboter)

Prijs

  • Gourmet “Provençale” (exclusief amuses) – €20 p.p.
  • Gourmet “Provençale&CO” (inclusief amuses) – €25 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour, anders +€1 p.p.)
  • Exclusief gourmetstel

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini (amandelkoekjes) – €2,5 p.p.

b. Provençaalse tapas | Mooie houtenplank gevuld met witte schaaltjes – €7,5 p.p.

  • Saucisson | Franse droge worst met knoflook
  • Comtev | harde bergkaas uit de Jura
  • Champignons à l’aïoliv | champignons in aioli
  • Olivev | Provençaalse olijvenmix met zongedroogde tomaat en knoflook
  • Peppadewsv | gevulde pepers met roomkaas
  • Tomates séchées au soleil | gemarineerde zongedroogde tomaten
  • Chaumes | roodkorstige abdijkaas uit de Aquitaine
  • Pâté de Campagne | Franse boerenpaté uit de Provençe
  • Geserveerd met dadel-notenbrood

..

Gourmet “MEDITERRAAN”

Tapas | Plateau Mediterrane delicatessen gepresenteerd op luxe houten plank, bestaande uit:

  • Peppadewsv | gevulde pepers met roomkaas
  • Champignons à l’aïoliv | champignons in knoflookmayonaise
  • Olivev | Italiaanse gemarineerde olijven
  • Cipollev | borettana uitjes in balsamico vinaigrette
  • Fetav | Griekse gemarineerde blokjes schapenkaas
  • Pomodoriv | gemarineerde zongedroogde tomaten

Huisgemarineerde grillgerechten (250 gr.p.p.)

  • Portugese kipfilet gemarineerd met piri piri kruiden
  • Franse lamskotelet gemarineerd met Provençaalse kruiden
  • Italiaanse biefstuk gemarineerd met knoflook, peperoncini, venkel en rozemarijn
  • Griekse gyrosreepjes
  • Spaanse gamba gemarineerd in knoflookolie

Saladesv | Huisgemaakte salades

  • Spaanse aardappelsaladev | aardappelsalade met chorizo gegarneerd met Mediterrane vleeswaren
  • Italiaanse pastasaladev | pastasalade met vis, gegarneerd met vissoorten en citroen
  • Griekse boerensalade | salade van sla met komkommer, tomaat, rode ui, olijven en fetakaas

Sauzenv (koud)

  • Tzatziki | Griekse yoghurt met knoflook en komkommer
  • Sauce Provençale | bbq-saus op basis van paprika en Provençaalse kruiden

Broodmandv

  • Een mand met vers afgebakken Frans stokbrood
  • Met aioli (Spaanse knoflookmayonaise) en tapenade formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan)

Prijs

  • Gourmet “MEDITERRAAN” (exclusief tapas) – €20 p.p.
  • Gourmet “MEDITERRAAN&CO” (inclusief tapas) – €25 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour, anders +€1 p.p.)
  • Exclusief gourmetstel

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Tip! combineer dit buffet met heerlijke SPIESJES (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – € 3 p.p.

  • Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
  • Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo

b. Tip! breid dit buffet uit met luxe bruschetta’s (2 st.p.p.) – € 5 p.p.

  • Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes
  • Melonev | bruschetta met meloensalsa en prosciutto (Italiaanse rauwe ham)

c. Tagliere di antipasti | Vers gesneden Italiaanse vleeswaren, Franse rilette, pecorinov & burratav (mozzarella met room), gegarneerd met olijven, walnoten, vijgenbalsamico en dadelbrood – € 7,50 p.p.

d. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini-koekje – € 2,5 p.p.

..

TRAITEURMENU (panklaar-menu)

Wel een mooi diner maar niet de hele dag in de keuken. Wij leveren een luxe panklaar diner met uitleg van bereiding, u hoeft de gerechten alleen nog op te warmen en op te dienen.

Bourgondisch biermenu (traiteur-/panklaarmenu)

  • Amuse Coquille a la biere | schelp met kortgebakken coquille, gerookt spek en saus van witbier (bier: Hoegaarden witbier)
  • L’entree – Pate de campagne | Franse boerenpate met in frambozenbier gekonfijte rode ui (bier: Palm amberbier)
  • La Soupe – Soupe a la moutarde | Franse mosterdsoep met blond bier en beenham (bier: La Trappe blond)
  • L’entree choude – Boudin noir | torentje van bloedworst, peperkoen en in dubbel bier gemarineerde tutufrutti (bier: Westmaller dubbel)
  • Le plat principal – estouffade d’agneau a la biere | lamsstoofpoje met tripel bier, huisgemaakte frites en salade (bier Leffe Tripel Abdijbier)
  • Le dessert – mousse au chocolat | chocolademousse met quadrupel bier, slagroom en hazelnoot (bier: Straffe Hendrik Quadrupel)

Prijs/overige

  • Prijs: panklaar Bourgondisch biermenu (excl. bieren) – €100 voor 2 personen
  • Tip! Bieren | ultiem genieten, maak uw diner compleet met bijpassende bieren (1 fl per gerecht p.p.) – €30 voor 2 personen
  • Aanvulling Aperitif | canape met palingrilette, gerookte zalm en viseitjes met Jupiler bier – €15 voor 2 personen
  • Aanvulling Le Fromage | selectie Franse topkazen geserveerd met notenbrood, chutney en druiven met Chimay Peres Trappistes bier – €25 voor 2 personen
  • Materialen schoon retour, exclusief borden, bestek, glazen, servetten ed

Traiteur-/panklaarmenu “AL FORNO di Piemonte” (heerlijk diner om te delen)

Aperitivo | delicatessen uit Piemonte geserveerd op luxe witte schaal

  • Gorgonzolav | bruschetta met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
  • Coppa di Parma | bruschetta met eendenrilette, coppa di Parma, vijgenbalsamico en pecan
  • Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignon
  • Vitello tonato | amuselepel met kalkoenfilet, tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
  • Wijn: Marchesi di Barolo – Dolcetto d’Alba

Antipasti | houten plank met Italiaanse delicatessen om te delen

  • Tagliere di antipasti | vers gesneden Italiaanse vleeswaren, pecorinov & la turv (delicate witschimmelkaas uit Piemonte), gegarneerd met olijven, walnoten, vijgenbalsacimo en dadelbrood
  • Wijn: Marchesi di Barolo – Dolcetto d’Alba

Primi | Zuppa cremosav

  • Huisgemaakte knolselderijsoep op basis van gevogeltebouillon met gebakken champignons en pancetta
  • Geserveerd met grissini con prosciutto (Italiaanse broodstengel uit Piemonte omwikkeld met rauwe ham)
  • Wijn: Marchesi di Barolo – Barbera d’Alba

Insalata | Een heerlijke huisgemaakte salade (1 soort naar keuze)

  • Insalata capresev | salade van rucola met tomaat, mozzarella, basilicum en rode ui
  • of
  • Insalata carpaccio | salade van sla met gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en rasp van oude Parmezaan

Secundi al forno | Huisgemaakte ovengerecht met de keuze uit 1 van de volgende soorten:

  • Pasta al forno funghiv | rijk pastagerecht uit de oven met penne, speck (gedroogde plaatham uit Zuid-Tirol), champignons, groene asperge, gorgonzola en bechamelsaus
  • of
  • Cannelloni della casa | pastarolletjes gevuld met gekonfijte eend-champignon in truffelsaus
  • Wijn: Marchesi di Barolo – Barbera d’Alba

Panev

  • Een mand met vers afgebakken stokbrood
  • Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade formaggio (tapenade van oude kaas, groene pesto en Parmezaan)

Dolciv | Frutta con crema al mascarpone

  • Wijnglas met aardbeien, mascarponecrème, chocolade en cantuccini (amandelkoekje)
  • Wijn: Zagara Moscato d’Asti

Prijs/overige

  • Prijs voor traiteurmenu “AL FORNO di Piemonte” (panklaar) – €100 voor 2 personen
  • Tip! Vino | ultiem genieten, maak uw diner compleet met bijpassende wijnen (1 fl Dolcetto, 1 fl Barbera en 1 fl Mosato) – €80
  • Materialen schoon retour
  • Exclusief borden, bestek, glazen, servetten ed

..

BORRELPLANK ‘PROVENCAALSE DIP”

  • Fromage: blokjes kruidenkaas met Dyon-mosterddip
  • Crudité: bleekselderij, komkommer en paprika met aioli
  • Carpaccio | Rolletje van carpaccio en pâté de Campagne (Franse boerenpaté uit de Provence) met chutney van gekonfijte rode ui
  • Poulet | Spies van kip met ananas-chilidip
  • Fruits de mer | spiesje van gamba, gerookte zalm en rivierkreeft met limoenmayonaise
  • Agneau | spiesje van lamvlees met muntdip
  • Borrelplank “Provençaalse dip” – €8,50 p.p.
Bel ons nu