HAPJES&CO

SEIZOENSSPECIALS

KERSTBUFFETEN

Nodig je familie en vrienden gezellig thuis uit, en geniet naar goed Italiaanse gebruik lekker ontspannen van heerlijke hapjes en mooie wijnen. Ideaal voor Kerst, Nieuwjaarsborrel of andere feestdagen, maar eigenlijk voor ieder gewenst moment. Heeft u speciale wensen of ideeën? Schroom niet en vraag ons, wij vertellen u graag wat uw en onze catering mogelijkheden zijn! (gerechten met – v –  zijn vegetarisch of kunnen vegetarisch geleverd worden)

BUFFET DI NATALE | Italiaans kerstbuffet

Spiesjes | Heerlijke Italiaanse spiesjes (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal

  • Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
  • Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo

Bruschetta’s | Sneetjes stokbrood (2 st.p.p.) gebakken met knoflook-olijfolie en verschillende toppings

  • Gorgonzolav | bruschetta met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
  • Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes

Lepelhapjes | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st. p.p.)

  • Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
  • Vitello tonato | amuselepel met kalkoenfilet met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui

Insalata | Een heerlijke huisgemaakte salades met keuze uit onderstaande soorten

  • Toscaanse aard­ap­pel­sa­la­dev | salade van krieltjes, groenten en julienne van beenham, gegarneerd met luxe hamsoorten als bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol), coppa di Parma en rolletjes van beenham met een crème van ei-groene asperge – of – Pastasalade di marev | pastasalade met vis gegarneerd met diverse vissoorten zoals gerookte zalm, gerookte paling, gamba’s, kortgebakken coquilles en citroen
  • Insalata Carpaccio | een salade van sla met kort gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas – of – Insalata Caprav | een salade van groene veldsla, geitenkaas, cherrytomaatjes, walnoten, rode ui en honingmosterd-vinaigrette

Antipasti Caldi | huisgemaakte warme gerechten (150 gr p.p.), met keuze uit 2 van de volgende soorten

  • Scaloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas in gorgonzolasaus
  • Polpette al sugo | gehaktballetjes in tomatensaus (of truffelsaus)
  • Funghi al tartufov | champignons in truffelsaus (of gorgonzolasaus)
  • Pollo alla cacciatora | kip op jagersmanier met spekjes, champignons en rode wijn
  • Caponatav | diverse groentesoorten in tomatensaus
  • Stufato di pesce | diverse vissoorten en zeevruchten in witte wijn
  • Pasta al forno funghiv | rijk pastagerecht uit de oven met penne, speck (gedroogde plaatham uit Zuid-Tirol), champignons, groene asperge, gorgonzola en bechamelsaus (+€1,5 p.p.)
  • Lassagne al ragù di cinghiale | lasagne op jagersmanier met wildzwijn (+€2,5 p..p.)

Panev

  • Een mand met vers afgebakken ciabatta
  • Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan)

Dolciv

  • Dessert-amuseglaasje met kersen, mascarponecrème, chocolade en cantuccni (amandelkoekje)

Prijs

  • BUFFET DI NATALE (exclusief antipasti caldi) –  €25,00 p.p.
  • BUFFET DI NATALE&CO-buffet (inclusief anipasti caldi) – €30,00 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour, anders +€1 p.p.)

Uitbreidingsmogelijkheden

  • a. Zuppa cremosav | knolselderijsoep op basis van gevogeltebouillon met gebakken champignons en pancetta, geserveerd met grissini con proscuitto (broodstengel uit Piemonte omwikkeld met rauwe ham) – €3,5 p.p. 
  • b. Tagliere di antipastiv | vers gesneden Italiaanse vleeswaren & Italiaanse topkazen, gegarneerd met olijven, cipole (borettana uitjes in balsamico vinaigrette), vijgenbalsamico, druiven, tomaatjes en dadelbrood – € 7,5 p.p.
  • c. Antipasti di Selvaggina | heerlijke wildspecialiteiten & Italiaanse topkazen, gegarneerd met olijven, gekonfijte rode ui, Zuidvruchten en dadelbrood -€10 p.p.

     ..

Antipasti di Natale | een heerlijke borrelplank om samen van te genieten, ideaal als BRUNCH, HIGH WINE of HIGH BEER.

  • Vitello tonato | dungesneden kalkoenfilet met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
  • Carpaccio | carpaccio van bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol) met truffelmayonaise, geraspte Parmezaan en pecannoten
  • Patè di anatra | eendenpaté
  • Porchetta | langzaam geroosterde beenham met kruiden uit Umbrië
  • Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel
  • Gamba | in knoflook gebakken garnalen
  • Formaggiv | 2 soorten Italiaanse kaas met vijgenbalsamico
  • Olivev (Italiaans gemarineerde olijven) en cipollev (borrettana uitjes in balsamico vinaigrette)
  • Geserveerd met ciabattav, dadelbroodv, tapenade formaggiov (tapenade van oude kaas met groene pesto en Parmezaan) en rillete di tonno (tonijnsalade)
  • Antipasti di Natale (omgespoeld retour) – €17,50 p.p.

Uitbreidingsmogelijkheden

  • a. Tip! combineer deze borrelplank met aperitivo (2 st.p.p.) – €5 p.p.
    • Melonev | amuselepel met meloensalsa en prosciutto (Italiaanse rauwe ham)
    • Frutti di mare | amuselepel met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes 
  • b. Tip! breid de borrelplank uit tot Il Pranzo (Italiaanse brunch) met een huisgemaakte soep – €3,5 p.p.
    • Zuppa cremosav | knolselderijsoep op basis van gevogeltebouillon met gebakken champignons en pancetta, geserveerd met grissini con proscuitto (broodstengel uit Piemonte omwikkeld met rauwe ham)
  • c. Tip! Verras je gasten met een zoete afsluiting, geserveerd op luxe schaal – €2,5 p.p.
    • Dolciv | Dessert-amuseglaasje met kersen, mascarponecrème, chocolade en cantuccni (amandelkoekje)
  • d. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag

..

ANTIPASTI DI SELVEGGINA | Italiaanse wildplank

Heerlijke Italiaans antipasti-plank seizoensproducten zoals paddenstoelen, truffel, wild en gevogelte

  • Anatra cotta | langzaam gegaarde eendenham
  • Rilette di coniglio | huisgemaakte konijnrilette
  • Pâté di capriolo | paté van reebok
  • Prosciutto di cervo | gedroogde ham van hert
  • Salsiccia di cinghiale | droge worst van wildzwijn
  • 2 soorten Italiaanse kaas met gekonfijte rode ui
  • Gegarneerd met noten, olijven en gedroogde Zuidvruchten
  • Geserveerd met walnootbrood, dadelbrood, burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan)
  • Wildplank (inclusief materiaal ed, schoon retour, anders +€5) – €15,00 p.p.

Uitbreidingsmogelijkheden

  • a. Tip! combineer met heerlijke MINI CARPACCIO’S (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – € 6 p.p.
    • Carpaccio d’oca | dun gesneden gerookte gans met vijgenbalsamico, rasp van oude Pecorino en gekarameliseerde pecannoten
    • Carpaccio di capriolo | amuselepel met kortgebakken reerug, eendenpaté, truffelbalsamico en pistachenoten (aanvulling verse seizoenstruffel +€2,5 p.p.)
  • b. Tip! breid de borrelplank uit tot Il Pranzo (Italiaanse brunch) met een huisgemaakte soep – €3,5 p.p.
    • Zuppa cremosa | knolselderijsoep op basis van gevogeltebouillon met gebakken champignons en wildworst, geserveerd met grissini (broodstengel uit Piemonte)
  • c. Frittata al tartufo | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel – € 2,5 p.p.
  • d. Tip! Verras je gasten met een zoete afsluiting, geserveerd op luxe schaal – €2,5 p.p.
    • Dolciv| Dessert-amuseglaasje met kersen, mascarponecrème, chocolade en cantuccni (amandelkoekje)
  • e. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag

..

Gourmet “GRIEKSE MIXED GRILL”

Mezedes | Proeverij van Griekse delicatessen gepresenteerd op luxe houten plank, bestaande uit:

  • Eliasv | Griekse kalamata olijven
  • Peperoniv | milde groene pepers
  • Fetav | traditioneel gemarineerde schapenkaas met olijfolie en oregano
  • Dolmadakiv | gevulde wijnbladeren met rijst
  • Garides | gebakken scampies in knoflookolie en afgeblust met ouzo
  • Keftesdakia | Griekse gekruide gehaktballetjes

Huisgemarineerde grillgerechten (250 gr.p.p.)

  • Gyros | kipstukjes gemarineerd met gyroskruiden
  • Souvlaki | gemarineerde varkenshaas
  • Bifteki | gekruide gehaktschijf
  • Paidakia | gemarineerde lamskotelet met olijfolie en knoflook
  • Suflaki fedra | biefstuk gemarineerd met Griekse kruiden
  • Vers gesneden groentenv | ui, champignons, paprika, aubergine en courgette
  • (vegetarisch alternatief souvláki lachanikónv | groentepies met halloumi)

Bijgerechtenv | Heerlijke traditionele Griekse bijgerechten

  • Tzatziki | Authentieke Griekse yoghurtsaus met knoflook en komkommer
  • Pita | Traditioneel Grieks platbrood
  • Chortatike | Griekse boerensalade van komkommer, tomaat, rode ui, olijven en feta

Dessertv | Klassieke huisgemaakte Griekse desserts

  • Jaourti me meli | Dessert-amuseglaasje met Griekse yoghurt, honing en walnoot
  • Baklavadaki | Traditioneel Grieks gebak

Prijs

  • Gourmet “GRIEKSE MIXED GRILL” (exclusief mezedes) – €20 p.p.
  • Gourmet “GRIEKSE MIXED GRILL&CO” (inclusief mezedes) – €25 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour, anders +€1 p.p.)
  • Exclusief gourmetstel

Uitbreidingsmogelijkheden

  • a. Kritharakiv | Griekse pastasalade met aubergine – € 4 p.p.
  • b. Tonasalata | Griekse tonijnsalade met paprika en ui, gegarneerd met diverse vissoorten – € 5 p.p.
  • c. Psári | plateau met vis grill-gerechten bestaande uit coquille, gamba, zalm en tonijn – €10 p.p.

Gourmet “ALL’ITALIANA”

Aperitivo | heerlijke huisgemaakte Italiaanse amuses (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal

  • Gorgonzolav | bruschetta met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
  • Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes (of Melonev | bruschetta met meloensalsa, prosciutto en cherrytomaatje)
  • Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
  • Vitello tonato | amuselepel met kalkoenfilet met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui

Huisgemarineerde grillgerechten (250 gr.p.p.)

  • Porchetta steak | biefstuk gemarineerd met knoflook, peperoncini, venkel en rozemarijn
  • Vitello | mini hamburger van kalfsgehakt
  • Agnello | lamsrack met Italiaanse kruiden
  • Gamba | in knoflook gemarineerde gamba’s
  • Thon | tonijnbiefstuk gemarineerd in truffelolie
  • Vers gesneden groentenv | ui, portobello, paprika en courgette

Insalata | Een heerlijke huisgemaakte salades met keuze uit onderstaande soorten

  • Toscaanse aard­ap­pel­sa­la­dev | salade van krieltjes, groenten en julienne van beenham, gegarneerd met luxe hamsoorten als bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol), coppa di Parma en rolletjes van beenham met een crème van ei-groene asperge – of – Pastasalade di marev | pastasalade met vis gegarneerd met diverse vissoorten zoals gerookte zalm, gerookte paling, gamba’s, kortgebakken coquilles en citroen
  • Insalata Carpaccio | een salade van sla met kort gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas – of – Insalata Capresev | salade van wilde rucola met tomaat, mozzarella, basilicum en rode ui 

Salsev (koud)

  • Truffelmayonaise
  • Gorgonzolasaus

Panev

  • Een mand met vers afgebakken ciabatta
  • Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter), tapenade formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan) en rilette di tonno (tonijnsalade)

Dolciv

  • Dessert-amuseglaasje met kersen, mascarponecrème, chocolade en cantuccni (amandelkoekje)

Prijs

  • Gourmet “ALL’ITALIANA” (exclusief amuses) – €25 p.p.
  • Gourmet “ALL’ITALIANA” (inclusief amuses) – €30 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour, anders +€1 p.p.)
  • Exclusief gourmetstel

Uitbreidingsmogelijkheden

  • a. Tagliere di antipastiv | vers gesneden Italiaanse vleeswaren & Italiaanse topkazen, gegarneerd met olijven, cipole (borettana uitjes in balsamico vinaigrette), vijgenbalsamico, druiven, tomaatjes en dadelbrood – € 7,5 p.p.
  • b. Piatto con spuntini | Mooie houtenplank met Italiaanse hapjes om te delen in met witte schaaltjes – €7,5 p.p.
    • Saltufo | salami met zwarte truffel Parmezaan
    • Pecorinov | schapenkaas uit Toscane
    • Olivev | Italiaanse gemarineerde olijven
    • Cipollev | borettana uitjes in balsamico vinaigrette
    • Peppadewsv | gevulde pepers met roomkaas
    • Pomodoriv | gemarineerde zongedroogde tomaten
    • Burratav | mozzarella gevuld met room uit Puglia
    • Coppa di Parma | rauwe ham van langzaam gedroogd en gezouten varkensvlees uit het beste deel van de schouder
    • Geserveerd met vijgenbalsamicov, walnotenv en scrocchiv (Italiaanse toastjes)
  • c. Psári | plateau met vis grill-gerechten bestaande uit coquille, gamba, zalm en tonijn – €10 p.p.
Bel ons nu