HAPJES&CO

SEIZOENSSPECIALS

Nodig je familie en vrienden gezellig thuis uit, en geniet naar goed Italiaanse gebruik lekker ontspannen van heerlijke hapjes en mooie wijnen. Heeft u speciale wensen of ideeën? Schroom niet en vraag ons, wij vertellen u graag wat uw en onze catering mogelijkheden zijn! (gerechten met – v –  zijn vegetarisch of kunnen vegetarisch geleverd worden)

     ..

Een heerlijk WILD&TRUFFEL-buffet of een BUFFET DI STAGIONE

     ..

BUFFET DI STAGIONE | Italiaans seizoensbuffet

Spiesjes | Heerlijke Italiaanse spiesjes (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal

  • Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
  • Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo

Lepelhapjes | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.)

  • Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
  • Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons

Duo di antipasti (of plateau di formaggiv) | Houten plank met een duet van Italiaanse delicatessen

  • Vitello tonnato | dungesneden kalkoenfilet met tonijnmayonaise, rode ui en kappertjes
  • Carpaccio | carpaccio di bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol) met truffelmayonaise, Parmezaan en pecan

Insalata | heerlijke huisgemaakte salades

  • Insalata di pastav | Toscaanse pastasalade met groenten en julienne van beenham, gegarneerd met olijven en luxe hamsoorten als prosciutto (Toscaanse rauwe ham), coppa di Parma (langzaam gedroogd en gezouten rauwe ham uit het beste deel van de schouder) en porchetta (langzaam geroosterde beenham met kruiden)
  • Insalata Caprav | een salade van groene veldsla, geitenkaas, cherrytomaatjes, walnoten, rode ui en honingmosterd-vinaigrette

Antipasti Caldi | huisgemaakte warme gerechten (200 gr p.p.)

  • Pollo alla cacciatora | kip op jagersmanier met spekjes, champignons en rode wijn
  • Caponatav | diverse groentesoorten in tomatensaus
  • Ragù di cinghiale | Umbrische wildzwijnstoof met rode wijn, groenten en tomatensaus

Panev

  • Een mand met vers afgebakken ciabatta met burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade formaggio (tapenade van oude kaas met groene pesto en Parmezaan)

Dolciv

  • Dessert-amuseglaasje met kersen, mascarponecrème, chocolade en cantuccni (amandelkoekje)

Prijs

  • BUFFET DI STAGIONE (exclusief antipasti caldi) – €27,50 p.p.
  • BUFFET DI STAGIONE&CO-buffet (inclusief anipasti caldi) – €32,50 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Zuppa cremosav | knolselderijsoep met gebakken champignons en pancetta – €  2,50 p.p.

b. Tagliere di antipastiv | vers gesneden Italiaanse vleeswaren & Italiaanse topkazen,  gegarneerd met olijven, vijgenbalsamico, druiven, tomaatjes en dadel-notenbrood – €  7,50 p.p.

c. Antipasti di pesce | combinatie van gerookte zalm, paling, gamba en tonijnsalade – €  7,50 p.p.

d. Antipasti di Selvaggina | heerlijke wildspecialiteiten & Italiaanse topkazen, gegarneerd met olijven, gekonfijte rode ui, Zuidvruchten en dadel-notenbrood – €10,00 p.p.

..

Bel ons nu