HAPJES&CO

SEIZOENSSPECIALS

KERSTBUFFETEN (vanaf oktober ook te bestellen als seizoensspecial)

Nodig je familie en vrienden gezellig thuis uit, en geniet naar goed Italiaanse gebruik lekker ontspannen van heerlijke hapjes en mooie wijnen. Ideaal voor Kerst, Nieuwjaarsborrel of andere feestdagen, maar eigenlijk voor ieder gewenst moment. Heeft u speciale wensen of ideeën? Schroom niet en vraag ons, wij vertellen u graag wat uw en onze catering mogelijkheden zijn!

BUFFET DI NATALE | Italiaans kerstbuffet

Spiesjes | Heerlijke Italiaanse spiesjes (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal

  • Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
  • Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo

Bruschetta’s | Sneetjes stokbrood (2 st.p.p.) gebakken met knoflook-olijfolie en verschillende toppings

  • Gorgonzolav | bruschetta met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
  • Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes

Lepelhapjes | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.)

  • Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
  • Vitello tonato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet, tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui

Insalata | Een heerlijke huisgemaakte salades

  • Toscaanse aard­ap­pel­sa­la­dev | salade van krieltjes, groenten en julienne van beenham, gegarneerd met luxe hamsoorten als bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol), coppa di Parma en rolletjes van beenham met een crème van ei-groene asperge
  • Insalata Carpaccio | een salade van sla met kort gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas (– of – Insalata Caprav | een salade van groene veldsla, geitenkaas, cherrytomaatjes, walnoten, rode ui en honingmosterd-vinaigrette)

Antipasti Caldi | huisgemaakte warme gerechten (150 gr p.p.), met keuze uit 2 van de volgende soorten

  • Scaloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas in gorgonzolasaus
  • Polpette al sugo | gehaktballetjes in tomatensaus (of truffelsaus)
  • Funghi al tartufov | champignons in truffelsaus (of gorgonzolasaus)
  • Pollo alla cacciatora | kip op jagersmanier met spekjes, champignons en rode wijn
  • Caponatav | diverse groentesoorten in tomatensaus
  • Stufato di pesce | diverse vissoorten en zeevruchten in witte wijn
  • Pasta al forno funghiv | rijk pastagerecht uit de oven met penne, speck (gedroogde plaatham uit Zuid-Tirol), champignons, groene asperge, gorgonzola en bechamelsaus (+€1,5 p.p.)
  • Lassagne al ragù di cinghiale | lasagne op jagersmanier met wildzwijn (+€2,5 p..p.)

Panev

  • Een mand met vers afgebakken Frans stokbrood
  • Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan)

Prijs

  • BUFFET DI NATALE (exclusief antipasti caldi) – €20 p.p.
  • BUFFET DI NATALE&CO-buffet (inclusief anipasti caldi) – €25 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (omgespoeld retour, anders +€1 p.p.)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Zuppav | soep naar keuze (warm) – vanaf € 2,5 p.p.

b. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini (amandelkoekjes) – €2,5 p.p.

.

Il Pranzo di Natale | Italiaanse kerstbrunch

Aperitivo | huisgemaakte hapjes (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal

  • Carpaccio di bresaola | amuselepel met bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol), rilette di anatra (eendenrilette), truffelmayonaise en rasp van oude Parmezaan
  • Vitello tonato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet, tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui

Zuppa | Huisgemaakte soep

  • Zuppa cremosav | knolselderijsoep met gebakken champignons en pancetta
  • Geserveerd met grissiniv con coppa di Parma (Italiaanse broodstengel uit Piemonte omwikkeld met Italiaanse rauwe ham)

Tagliere di antipasti | Houten plank met Italiaanse delicatessen bestaande uit:

  • Salumi | coppa di Parma (Italiaanse rauwe ham), porchetta (langzaam geroosterde beenham met kruiden), arrosto di manzo (gegrilde rosbief) en spianata romana (platte salami met peper)
  • Formaggiv | La tur (delicate witschimmelkaas uit Piemonte), tallegio (grotgerijpte roodkorstkaas uit Lombardije), alta badia (harde bergkaas uit de Alpen) en mozzarella di bufala (buffelmozzarella uit Campanie)
  • Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met champignons en truffel
  • Gegarneerd met komkommer, tomaten, olijven en vijgenbalsamico

Antipasti di mare | plateau met heerlijke visspecialiteiten

  • Huisgemaakte tonijnsalade en dungesneden zalm met limoendressing en kappertjes

Insalata | huisgemaakte salade

  • Insalata autunnalev | salade rucola, peer, parmaham, gorgonzola, walnoten en vijgen-balsamicodressing

Panev

  • Een mand met vers afgebakken ciabatta, pane di campagna (Italiaans landbrood) en focaccia
  • Geserveerd met burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan)

Dolciv | heerlijke huisgemaakte mini desserts

  • Amuseglaasje met vers fruit en mascarponecrème
  • Amuseglaasje met watermeloen en limoensiroop

Prijs

  • IL PRANZO di NATALE-buffet – €32,5 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (omgespoeld retour, anders +€1 p.p.)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Antipasti Caldiv | 2 warme gerechten naar keuze (150 gr p.p.) – € 6 p.p.

b. Tris di Selvaggina | Plateau met trio van wild delicatessen – € 7,5 p.p.

  • carpaccio van gerookte gans, wildpaté en hertensalami, geserveerd met vijgenbalsamico, rasp van oude Pecorino en gekarameliseerde pecannoten
Bel ons nu