HAPJES&CO

SEIZOENSSPECIALS

Nodig je familie en vrienden gezellig thuis uit tijdens de herfst- en winteravonden, feestdagen of elk ander moment. Geniet naar goed Italiaanse gebruik lekker ontspannen van heerlijke hapjes en mooie wijnen, kortom een culinaire ontdekkingsreis met seizoensproducten als paddestoelen, truffel, wild en gevogelte. Heeft u speciale wensen of ideeën? Schroom niet en vraag ons, wij vertellen u graag wat uw en onze catering mogelijkheden zijn! (gerechten met – v –  zijn vegetarisch of kunnen vegetarisch geleverd worden)

     ..

Een heerlijk WILD&TRUFFEL-buffet , WILD-gourmet, Antipasti di selveggina (antipasti-plank met wild&truffel), GRIEKSE-gourmet of BUFFET DI NATALE

     ..

BUFFET DI NATALE | Italiaans kerstbuffet

Antipasti | Uitgebreide plateaus met heerlijke Italiaanse delicatessen

  • Vitello tonnato | dungesneden kalkoenfilet met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
  • Carpaccio | carpaccio di bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol) met truffelmayonaise, geraspte Parmezaan en pecannoten
  • Salumi | porchetta (langzaam geroosterde beenham met kruiden uit Umbrië), patè di anatra (eendenpaté) en coppa di Parma (langzaam gedroogd, gezouten varkensvlees van het beste deel van de schouder) gegarneerd met cipolle (borrettana uitjes gemarineerd in balsamico vinaigrette), truffelmayonaise en gekonfijte rode ui
  • Formaggiv | Italiaanes topkazen zoals La tur (delicate witschimmelkaas uit Piemonte), tallegio (grotgerijpte roodkorstkaas uit Lombardije), pecorino (schapenkaas uit Toscane) & burrata (mozzarella gevuld met room), gegarneerd met met vijgenbalsamico, olijven en dadel-walnootbrood

Insalata | heerlijke huisgemaakte salades

  • Toscaanse aard­ap­pel­sa­la­dev | salade van krieltjes, groenten en julienne van beenham, gegarneerd met luxe vleeswaren als prosciuto (Italiaanse rauwe ham), spianata romana (platte salami met peper) en mortadella (delicate worst met pistache uit Bologna)
  • Pastasalade di marev | pastasalade met vis gegarneerd met diverse vissoorten zoals gerookte zalm, gerookte paling, gamba’s, kortgebakken coquilles en citroen
  • Insalata capresev | salade van wilde rucola met tomaat, mozzarella, basilicum en rode ui

Antipasti Caldi | huisgemaakte warme gerechten (200 gr p.p.), met keuze uit 2 van de volgende soorten

  • Scaloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas (of kip) in gorgonzolasaus
  • Polpette al sugo | gehaktballetjes in Toscaanse tomatensaus (of truffelsaus)
  • Funghi al tartufov | champignons in truffelsaus (of gorgonzolasaus)
  • Pollo alla cacciatora | kip op jagersmanier met spekjes, champignons en rode wijn
  • Stufato di manzo | Toscaande runderstoofpot
  • Caponatav | diverse groentesoorten in tomatensaus
  • Ragù di cinghiale | Umbrische wildzwijnstoof met rode wijn, groenten en tomatensaus (+€2,50 p.p.)

Panev

  • Een mand met vers afgebakken ciabatta, burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade formaggio (tapenade van oude kaas met groene pesto en Parmezaan)

Dolciv

  • Dessert-amuseglaasje met kersen, mascarponecrème, chocolade en cantuccni (amandelkoekje)

Prijs

  • BUFFET DI NATALE (exclusief antipasti caldi) – €30,00 p.p.
  • BUFFET DI STAGIONE&CO-buffet (inclusief anipasti caldi) – €35,00 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Zuppa cremosav | knolselderijsoep met gebakken champignons en pancetta – €  3,50 p.p.

b. Antipasti di pesce | combinatie van gerookte zalm, paling, gamba en tonijnsalade – € 10,00 p.p.

c. Tip! breid dit buffet uit met heerlijke APERITIVO (3 st.p.p.), bestaande uit – €  7,50 p.p.

  • Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
  • Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
  • Frutti di mare | amuselepel met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes

d. Antipasti di Selvaggina | heerlijke wildspecialiteiten & Italiaanse topkazen, gegarneerd met olijven, gekonfijte rode ui, Zuidvruchten en dadel-notenbrood – €10,00 p.p.

..

Gourmet “GRIEKSE MIXED GRILL”

Mezedes | Proeverij van Griekse delicatessen gepresenteerd op luxe houten plank, bestaande uit:

  • Eliasv | Griekse kalamata olijven
  • Peperoniv | gevulde pepers met roomkaas
  • Fetav | traditioneel gemarineerde schapenkaas met olijfolie en oregano
  • Dolmadakiv | gevulde wijnbladeren met rijst
  • Manitariav | champignons in knofloolmayonaise
  • Keftesdakia | Griekse gekruide gehaktballetjes met ouzo

Huisgemarineerde grillgerechten (250 gr.p.p.)

  • Gyros | kipstukjes gemarineerd met gyroskruiden
  • Souvlaki | gemarineerde varkenshaas
  • Bifteki | gekruide gehaktschijf
  • Paidakia | gemarineerde lamskotelet met olijfolie en knoflook
  • Suflaki fedra | biefstuk gemarineerd met Griekse kruiden
  • Vers gesneden groentenv | ui, champignons, paprika, aubergine en courgette
  • (vegetarisch alternatief souvláki lachanikónv | groentepies met halloumi)

Bijgerechtenv | Heerlijke traditionele Griekse bijgerechten

  • Tzatziki | Authentieke Griekse yoghurtsaus met knoflook en komkommer
  • Pita | Traditioneel Grieks platbrood
  • Chortatike | Griekse boerensalade van komkommer, tomaat, rode ui, olijven en feta

Dessertv | Klassieke huisgemaakte Griekse desserts

  • Jaourti me meli | Dessert-amuseglaasje met Griekse yoghurt, honing en walnoot
  • Baklavadaki | Traditioneel Grieks gebak

Prijs

  • Gourmet “GRIEKSE MIXED GRILL” (exclusief mezedes) – €22,50 p.p.
  • Gourmet “GRIEKSE MIXED GRILL&CO” (inclusief mezedes) – €27,50 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)
  • Exclusief gourmetstel

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Kritharakiv | Griekse pastasalade met aubergine – €  5,00 p.p.

b. Tonasalata | Griekse tonijnsalade gegarneerd met vissoorten en citroen – € 5,00 p.p.

c. Psári | plateau met vis grill-gerechten bestaande uit coquille, gamba, zalm en tonijn – €12,50 p.p.

..

Gourmet di Selvaggina | Heerlijke Italiaanse wildgourmet

Mini carpaccio’s | Heerlijk wilddelicatessen geserveerd op amusebordje (2 st.p.p.)

  • Carpaccio d’oca | amusebordje met dun gesneden gerookte gans met vijgenbalsamico, rasp van oude Pecorino en gekarameliseerde pecannoten
  • Carpaccio di capriolo | amusebordje met kortgebakken reerug, eendenpate, truffelbalsamico en pistachenoten

Lepelhapjes | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.)

  • Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
  • Vitello tonato | amuselepel met kalkoenfilet met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui

Huisgemarineerde grillgerechten (250 gr.p.p.)

  • Cervo | hertenbiefstuk met knoflook en rozemarijn
  • Cinghiale | wildzwijn steak met Italiaanse specerijen
  • Anatra | eendenborstfilet gemarineerd met truffel
  • Lepri | Hazenrugfilet op jagersmanier
  • Struzzo | gemarineerde struisvogelbiefstuk

Insalata | Een assortiment heerlijke salades

  • Risottosalade Piemontesev | salade van risotto met paddestoelen, gekonfijte eend en truffel
  • Insalata autunnale | salade rucola, peer, parmaham, gorgonzola, walnoten en balsamicodressing

Salsav (koud)

  • Maionese al tartufo | truffelmayonaise
  • Salsa al gorgonzola | huisgemaakte gorgonzolasaus

Panev

  • Een mand met vers afgebakken ciabatta, burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan)

Dolciv

  • Dessert-amuseglaasje met kersen, mascarponecrème, chocolade en cantuccni (amandelkoekje)

Prijs

  • Gourmet di Selvaggina – €37,50 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)
  • Exclusief gourmetstel

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Tip! breid dit buffet uit met luxe vishapjes (3 st.p.p.), bestaande uit – € 7,50 p.p.

  • Frutti di mare | amuselepel met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes
  • Carpaccio di cepasante | amusebordje met coquille, truffeldressing, hazelnoot en bieslook
  • Spiedino di gamberi | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo

b. Pesce | plateau met vis grill-gerechten bestaande uit coquille, gamba, zalm en tonijn – €12,50 p.p.

c. Zuppav | huisgemaakte knolselderijsoep met champignons en wildworst – €  4,00 p.p.

d. Antipasti di formaggiov | plateau met diverse Italiaanse topkazen – €  7,50 p.p.

e. Antipasti di selveggina | Italiaanse wildplank met wildspecialiteiten & Italiaanse topkazen – €10,00 p.p

..

Antipasti di selveggina | Heerlijke Italiaans antipasti-plank seizoensproducten zoals paddenstoelen, truffel, wild en gevogelte

  • Anatra cotta | langzaam gegaarde eendenham
  • Rilette di coniglio | huisgemaakte konijnrilette
  • Pâté di capriolo | paté van reebok
  • Prosciutto di cervo | gedroogde ham van hert
  • Salsiccia di cinghiale | droge worst van wildzwijn
  • 2 soorten Italiaanse kaas met gekonfijte rode ui
  • Gegarneerd met noten, olijven en gedroogde Zuidvruchten
  • Geserveerd met walnootbrood, dadel-notenbrood, burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan)

Prijs

  • Antipasti di selveggina (inclusief materiaal ed, schoon retour) – €15,00 p.p.
  • Tip! Combineer met heerlijke MINI CARPACCIO’S (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – €  6,00 p.p.
    • Carpaccio d’oca | amuselepel met dun gesneden gerookte gans met vijgenbalsamico, rasp van oude Pecorino en gekarameliseerde pecannoten
    • Carpaccio di capriolo | amuselepel met kortgebakken reerug, eendenpate, truffelbalsamico en pistachenoten (aanvulling verse seisoentruffel +€4,00 p.p.)
  • Tip! Breid de wildplank uit tot IL PRANZO (Italiaanse lunch) met een huisgemaakte soep – €  5,00 p.p.
    • Zuppa cremosa | knolselderijsoep op basis van gevogeltebouillon met gebakken champignons en wildworst
  • Frittata al tartufo | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel – €  2,50 p.p.
  • Dolci | verras uw gasten met een zoete afsluiting (1 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – €  2,50 p.p.
    • Dessert-amuseglaasje met kersen, mascarponecrème en chocolade
  • Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag

..

Bel ons nu