ANTIPASTI DI SELVEGGINA | Wildplank
Heerlijke Italiaans antipasti-plank seizoensproducten zoals paddenstoelen, truffel, wild en gevogelte
- Anatra cotta | langzaam gegaarde eendenham
- Rilette di coniglio | huisgemaakte konijnrilette
- Pâté di capriolo | paté van reebok
- Prosciutto di cervo | gedroogde ham van hert
- Salsiccia di cinghiale | droge worst van wildzwijn
- 2 soorten Italiaanse kaas met gekonfijte rode ui
- Gegarneerd met noten, olijven en gedroogde Zuidvruchten
- Geserveerd met walnootbrood, dadelbrood, burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan)
- Wildplank (omgespoeld retour) – €15,00 p.p.
Uitbreidingsmogelijkheden
a. Tip! combineer met heerlijke MINI CARPACCIO’S (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – € 6,00 p.p.
- Carpaccio d’oca | dun gesneden gerookte gans met vijgenbalsamico, rasp van oude Pecorino en gekarameliseerde pecannoten
- Carpaccio di capriolo | amuselepel met kortgebakken reerug, eendenpaté, truffelbalsamico en pistachenoten (aanvulling verse seizoenstruffel +€2,5 p.p.)
b. Tip! breid de wildplank uit tot Il Pranzo (Italiaanse lunch) met een huisgemaakte soep – € 3,50 p.p.
- Zuppa cremosa | knolselderijsoep op basis van gevogeltebouillon met gebakken champignons en wildworst
- of Zuppa di selveggina | krachtige wildbouillon met gebakken paddestoelen
c. Frittata al tartufo | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel – €2,50
d. Dolci | verras uw gasten met een zoete afsluiting (1 st.p.p.) geserveerd op luxe schaal – € 2,50 p.p.
- Dessert-amuseglaasje met kersen, mascarponecrème en chocolade
e. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag
..
BORRELPLANK ‘PROVENCAALSE DIP”
- Fromage: blokjes kruidenkaas met Dyon-mosterddip
- Crudité: bleekselderij, komkommer en paprika met aioli
- Carpaccio | Rolletje van carpaccio en pâté de Campagne (Franse boerenpaté uit de Provence) met chutney van gekonfijte rode ui
- Poulet | Spies van kip met ananas-chilidip
- Fruits de mer | spiesje van gamba, gerookte zalm en rivierkreeft met limoenmayonaise
- Agneau | spiesje van lamvlees met muntdip
- Borrelplank “Provençaalse dip” – €8,50 p.p.