HAPJES&CO

SEIZOENSSPECIALS

Franse barbecue “Provençale” en Spaanse barbecue “TAPAS”

Een authentieke en smaakvolle Franse of Spaanse barbecue, ideaal voor de lange zomeravonden. Kijk voor meer mogelijkheden bij onze barbecue-catering voor een heerlijke Surinaamse of Toscaanse bbq

.

Franse barbecue “Provençale”

Amuse |  heerlijke met knoflookolie gebakken sneetjes stokbrood (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal

  • Canapé met meloensalsa en Jambon de Bayonne (rauwe ham uit Baskenland)
  • Canapé met camembert (witschimmelkaas uit Normandie) en gekonfijte rode ui

Huisgemarineerde grillgerechten (4 st.p.p.)

  • Bavette | flank steak met knoflook en rozemarijn
  • Agneau | lamsrack met Provençaalse specerijen
  • Gamba | spies met in knoflook gemarineerde gamba’s
  • Portobellov | pakketje van portobello gevuld met roquefort (blauwschimmel van schapenkaas uit Aveyron) en walnoten

Saladev | Huisgemaakte salades

  • Salade de pommes de terre | Bourgondische aardappelsalade van krieltjes, groenten en julienne van beenham, gegarneerd met luxe charcuterie en rolletjes van Franse beenham met een crème van ei-groene asperge
  • Salade chevre | salade van groene veldsla, geitenkaas, cherrytomaatjes, walnoten, rode ui en honingmosterd-vinaigrette

Saucesv

  • Aioli | Zuid-Franse knoflookmayonaise
  • Sauce Provençale | bbq-saus op basis van paprika en Provençaalse kruiden

Boullangeriev

  • Mand met vers afgebakken Frans stokbrood en beure d’herbesv (huisgemaakte kruidenboter)

Barbecue

  • Huur slagers-bbq inclusief gas en schoonmaak €60,00 per stuk
  • 1 slagers-bbq is voor ca. 30 personen

Prijs

  • BBQ “Provençale” (exclusief amuses) – €20 p.p.
  • BBQ “Provençale&CO” (inclusief amuses) – €25 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (omgespoeld retour, anders +€1 p.p.)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Dessertv | Dessert-amuseglaasje met watermeloen, limoensiroop en verse munt – € 2,50 p.p.

b. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini (amandelkoekjes) – €2,50 p.p.

c. Kinder barbecue | bbq-worstje, satestokje, mini hamburger, appelmoes en danoontje – € 6,50 p.p.

.

Spaanse barbecue “TAPAS”

Tapas | Plateau Spaanse delicatessen gepresenteerd op luxe houten plank, bestaande uit:

  • Peppadewsv | gevulde pepers met roomkaas
  • Champignons à l’aïoliv | champignons in knoflookmayonaise
  • Olivav | Spaanse olijvenmix met zongedroogde tomaat en knoflook
  • Manchegov | schapenkaas ui La Mancha met membrillo (Spaanse kweepeergelei)
  • Fuet | Spaanse droge worst
  • Tomates secados al sol | zongedroogde tomaten
  • Jamon Iberico Balleta | de originele Spaanse pata negra ham
  • Calabresv | Spaanse blauw geaderde koeienkaas, afkomstig uit Noord-Spanje

Pintxo’s (2 st.p.p.) | Pintxo’s zijn exclusieve tapas uit San Sebastian, mooi uitziende hapjes die op een stukje stokbrood worden geserveerd met verfijnde ingrediënten en veel smaak. Deze smaakvolle mini gerechtjes worden geserveerd met een prikker om de weelderige hoeveelheid ingrediënten op z’n plaats te houden.

  • Melon | pintxo met meloensalsa, sherrydressing, serranoham en cherrytomaatje
  • Pescado | pintxo met rilette van paling, gerookte zalm, viseitjes en citroen

Ensalada | Een assortiment heerlijke huisgemaakte salades (koud)

  • Paellasalade | salade van saffraanrijst met kip, chorizo en zeevruchten, gegarneerd met gamba, coquille en citroen
  • Ensalada de granjero | Spaanse boerensalade met sla, mais, anans, kidnybonen, rode ui, paprika en knoflookdressing

Huisgemarineerde tapasspiesen voor op de bbq (3 st.p.p.)

  • Cordero | spies van gemarineerde lam en groene asperge
  • Pollo |  Moorse kipspies gemarineerd met sherry
  • Bistec | Spaanse spies met lente ui en biefstuk gemarineerd in tequille
  • Gamba | spies met in knoflook gemarineerde gamba’s en chorizo

Panev

  • Een mand met vers afgebakken Frans stokbrood
  • Met aioli (Spaanse knoflookmayonaise) en tapenade de atun (tonijntapenade)

Barbecue

  • Huur slagers-bbq inclusief gas en schoonmaak – €60,00 per stuk
  • 1 slagers-bbq is voor ca. 30 personen

Prijs

  • BARBECUE “TAPAS” – €30 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (omgespoeld retour, anders +€1 p.p.)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Tortilla | Spaanse aardappelomelet met paprika en chorizo – € 2,50 p.p.

b. Dessertv | Dessert-amuseglaasje met watermeloen, limoensiroop en verse munt – € 2,50 p.p.

c. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini-koekje – € 2,50 p.p.

.

.

IL PRANZO | huisgemaakte Italiaanse brunch

Nodig je familie en vrienden gezellig thuis uit en geniet naar goed Italiaans gebruik lekker ontspannen van heerlijke gerechten en mooie wijnen. Ideaal voor Pasen of andere feestdagen, maar eigenlijk voor ieder gewenst moment. Kortom een culinaire ontdekkingsreis door Italië.

Aperitivo | huisgemaakte hapjes (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal, heerlijk met een glas Prosecco

  • Angnello | amuselepel met lamscarppacio, groene asperge, truffelmayonaise en rasp van oude Pecorino
  • Vitello tonato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet, tonijnmayonaise, rode ui en kappertjes

Zuppa | Huisgemaakte soep

  • Zuppa di asparagi | licht gebonden aspergesoep met gebakken pancetta en eiv
  • Geserveerd met grissini con coppa di Parma (Italiaanse broodstengel uit Piemonte omwikkeld met rauwe ham)

Tagliere di antipasti | Houten plank met Italiaanse delicatessen bestaande uit:

  • Salumi | prosciuitto (Italiaanse rauwe ham), Italiaanse beenham en spianata romana
  • Formaggiv | La tur (delicate witschimmelkaas uit Piemonte), tallegio (grotgerijpte roodkorstkaas uit Lombardije) en alta badia (harde bergkaas uit de Alpen)
  • Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met champignons en truffel
  • Gegarneerd met olijven en vijgenbalsamico

Antipasti di mare

  • Huisgemaakte tonijnsalade en dungesneden zalm met limoendressing en kappertjes

Insalata | huisgemaakte salade

  • Insalata capresev | salade van wilde rucola met tomaat, mozzarella, basilicum en rode ui

Panev

  • Een mand met vers afgebakken ciabatta, pane di campagna (Italiaans landbrood) en focaccia
  • Geserveerd met burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan)

Dolciv

  • Amuseglaasje met vers fruit en mascarponecrème
  • Amuseglaasje met watermeloen en limoensiroop

Prijs

  • IL PRANZO-buffet – €29,50 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (omgespoeld retour, anders +€1 p.p.)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Drinken | drinken zoals melk, karnemelk en jus d’orange – op aanvraag

b. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag

c. Antipasti Caldiv | 2 warme gerechten naar keuze (150 gr p.p.) – € 6,00 p.p.

d. Al Fornov | 2 huisgemaakte ovengerechten (warm) met de keuze (150 gr p.p.) – € 7,50 p.p.

.

.

Bel ons nu