HAPJES&CO Catering Assen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Prive Kok aan Huis catering - HAPJES&CO

81. PRIVE KOK AAN HUIS

op aanvraag.

Heerlijk eten zonder drukte en zorgen maar u heeft geen zin in een restaurant, maak dan gebruik van onze privé kok. Een privé kok zorgt voor culinaire hoogstandjes en u kunt zich volledig ontfermen over uw gasten terwijl het huis zich vult met heerlijke geuren.

In overleg met u verzorgt de privé kok in uw eigen keuken een onvergetelijk diner; van amuse tot en met de koffie. Een passend wijnadvies daarbij spreekt voor zich.

Bij de voorbereiding in uw eigen keuken geven wij graag uitleg over de wijze van selecteren, bewerken en breiden van ingrediënten en gerechten. Zodra uw gasten arriveren kunt u echter alle tijd en aandacht besteden aan hen, terwijl wij alles in gereedheid brengen voor een perfect diner. Onze privé kok dient het diner persoonlijk op in stijl, dat is pas luxe. Daarbij vertelt de privé kok graag iets over de gerechten die op tafel komen.

Bel 06-27092770 of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , wij vertellen u graag wat uw en onze mogelijkheden zijn!

 

HAPJES&CO levert geen tafellinnen, service en/of bestek. 

HAPJES&CO Molenstraat 131
9402 JL Assen
06-27092770
info@hapjesenco.nl