HAPJES&CO

IL PRANZO-buffet

67. IL PRANZO-buffet | Luxe Italiaanse lunch/brunch op trendy wijze gepresenteerd

Aperitivo | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.)

  • Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
  • Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons

Duo di antipasti (of plateau di formaggiv) | Houten plank met een duet van Italiaanse delicatessen bestaande uit:

  • Vitello tonnato | dungesneden kalkoenfilet met tonijnmayonaise, rode ui en kappertjes
  • Carpaccio | carpaccio di bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol), truffelmayonaise, Parmezaan en pecan

Frittata

  • Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel

Insalata | huisgemaakte salade

  • Insalata capresev | salade van wilde rucola met tomaat, mozzarella, basilicum en rode ui

Al forno | Huisgemaakte ovengerechten (200 gr p.p.) met de keuze uit 1 of 2 van de volgende soorten:

  • Gnocchi alla sorrentinav | aardappelpasta met mozzarella en tomaten-mascarponesaus
  • Lasagne alla bolognese | klassieke lasagne met rundergehakt, tomaat en bechamelsaus
  • Pasta al forno funghiv | rijk pastagerecht uit de oven met penne, speck (gedroogde plaatham uit Zuid-Tirol), champignons, groene asperge, gorgonzola en bechamelsaus
  • Cannelloni della casa | pastarolletjes gevuld met gekonfijte eend-champignon in truffelsaus (+€2,50 p.p.)
  • Lasagne al ragù di cinghiale | lasagne op jagersmanier met wildzwijn (seizoensgebonden, +2,50 p..p.)

Panev

  • Een mand met vers afgebakken ciabatta, pane di campagna (Italiaans landbrood) en focaccia
  • Geserveerd met burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas met groene pesto en Parmezaan)

Dolciv | huisgemaakte mini dessert (1 st.p.p.), kleine glaasjes met heerlijke zoetigheden

  • Amuseglaasje met vers fruit, mascarponecreme en cantuccini (amandelkoekje)

Prijs

  • IL PRANZO-buffet (exclusief dolci of frittata) – €30,00 p.p.
  • IL PRANZO&CO-buffet (inclusief dolci en frittata) – €30,00 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Zuppav | huisgemaakte soep (warm) naar keuze – €  2,50 p.p.

b. Tagliere di antipaste | vers gesneden Italiaanse vleeswaren, burratav (mozzarella met room) & pecorinov, gegarneerd met olijven, walnoten, vijgenbalsamico en dadel-notenbrood – € 7,50 p.p.

c. Antipasti di formaggiov | plateau met diverse Italiaanse topkazen – €  7,50 p.p.

d. Antipasti di mare | plateau met tonijnsalade, gamba, gerookte zalm en paling – €  7,50 p.p.

e. Drinken | drinken zoals melk, karnemelk en jus d’orange – op aanvraag

f. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag

De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven.

Bel ons nu