HAPJES&CO

APERITIVO & AMUSES

Ons assortiment hapjes wordt op luxe schalen gepresenteerd, de vegetarische gerechten zijn met een v aangegeven. De hapjes kunnen naar wens worden aangepast of biologisch worden bereid. Hebt u speciale wensen of ideeën? Schroom niet en bel 06-27092770 of mail naar info@hapjesenco.nl. Wij vertellen u graag wat uw en onze mogelijkheden zijn!

06. Aperitivo |(€1,50 p.st., minimaal 10 st. per soort)

Een assortiment van heerlijke Italiaanse hapjes gepresenteerd op luxe witte schaal

  • Capresev | spiesje van tomaat, mozzarella en basilicum
  • Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo
  • Uovov | gevuld ei met pesto
  • Data | Dadel gevuld met geitenkaas, truffelhoning en omwikkeld met pancetta
  • Carpaccio | bruschetta met bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol) met truffelmayonaise en pecan
  • Salmon | bruschetta met gerookte zalm en kappertjes

Prijs

  • Aperitivo, schaal a 48 st. (omgespoeld retour, anders +€5) €75,00

07. Stuzzichini (€1,50 p.st., minimaal 10 st. per soort)

Een assortiment van heerlijke Italiaanse borrelhapjes gepresenteerd op luxe witte schaal

  • Poloo | spiesje van kip met pancetta en ananas
  • Salmon e gamba | komkommer gevuld met zalm en gamba
  • Funghiv | gevulde champignons met pesto en Parmezaan
  • Bresaola | rolletje van bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol) gevuld met eend en gemarineerd met truffelolie
  • Frittata con spinaciv | rolletje van Italiaanse omelet met spinazie
  • Tonno | Mini paprika gevuld met tonijnsalade

Prijs

  • Stuzzichini, schaal a 48 st. (omgespoeld retour, anders +€5) €100,00

08. Amuses (minimaal 10 st. per soort)

Amuse betekent vermaak voor de mond. Het hapje is ter bevordering van de spijsvertering en om de smaakpapillen op gang te brengen. Tegenwoordig wordt de amuse gegeten als luxe hapje geserveerd als bruschetta of op amuselepel.

Bruschetta’s | Sneetjes stokbrood gebakken met olijfolie en knoflook met verschillende toppings

  • Melonev | bruschetta met meloensalsa, Prosciutto en cherrytomaatje
  • Uovov | bruschetta met ei-truffelsalade, groene asperge en bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol)
  • Coppa di Parma | bruschetta met coppa di Parma, eendenrilette, vijgenbalsamico en pecannoot
  • Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes

Lepelhapjes | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels

  • ·Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
  • Carne cruda all’Albesse | amucelepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
  • Vitello tonato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet met tonijmayonaise, kappertjes en rode ui
  • Cepasante | amuselepel met kort gebakken coquille, truffeldressing, hazelnoten en bieslook

Prijs

  • Amuse, inclusief materiaal ed (omgespoeld retour, anders +€5) € 2,50 p.st.
  • Plateau amuses (20 st. 2 soorten lepels en 2 soorten bruschetta) €50,00
Bel ons nu