HAPJES&CO Catering Assen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Amuse catering - HAPJES&CO

Amuse betekent vermaak voor de mond. Het hapje is ter bevordering van de spijsvertering en om de smaakpapillen op gang te brengen. Tegenwoordig wordt de amuse gegeten als luxe hapje geserveerd op amuselepel of in amuseglaasje.

15. Amuses (minimaal 10 st. per soort)

  • Gorgonzola* | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcreme, gekonfijte vijg en hazelnoot
  • Chevre* | amuseglaasje met lolly van geitenkaas, honing en pistachenoten
  • Melone* | bruschetta met meloensalsa, Prosciutto, truffeldressing en cherrytomaatje
  • Carne cruda all'Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
  • Oie | amuseglaasje met lolly van gevogeltepate, vijg en pecannoten
  • Coppa | bruschette met rilette van eend, coppa di Parma en vijgenbalsamico
  • Vitello tonato | amuselepel met kalkoenfilet, tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
  • Coquille | amuseglaasje met lolly van coquille, truffeldressing en hazelnoten
  • Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en kappertjes
Prijs
  • Amuses, inclusief materiaal (omgespoeld retour)
  • Plateau amuses (20 st, 2 soorten lepels en 2 soorten bruschetta)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

€ 2,50 p.st.

€50,00

gerechten met "*"zijn vegetarisch of kunnen vegetarisch geleverd worden


 

HAPJES&CO Molenstraat 131
9402 JL Assen
06-27092770
info@hapjesenco.nl