HAPJES&CO Catering Assen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Hapjesbuffet "vangst&jacht" catering - HAPJES&CO

46b. HAPJESBUFFET "VANGST&JACHT (seizoensgebonden)

Mini carpaccio's

  • Amusebordje met carpaccio van licht aangebakken hert, truffel-balsamicodressing en pistachenoten
  • Amusebordje met carpaccio van gerookte zalm, rivierkreeftjes en limoenmayonaise

Hartige lolly's

  • Lolly van gevogeltepaté, cognac en pistachenoten
  • Lolly van coquille, truffeldressing en hazelnoten

Bruschetta's

  • Bruschetta met gerookte Anjou duif, gekonfijte Cevenne ui en amandel
  • Bruschetta met ganzenpaté, gerookte paling en sherrystroop

Warme gerechten

  • Toscaans wildzwijn met rode wijn, groenten en tomatensaus
  • Normandische vispot, diverse vissoorten en zeevruchten met witte wijn en saffraan

Huisgemaakte salades

  • Risottosalade met gekonfijte eend, truffel en paddestoelen, gegarneerd met eendenham en portobello
  • Salade Nicoise, salade van sla met rauwe groenten, olijven, ansjovis, tonijn en knoflook-mosterddressing

Bijgerechten*

  • Een mand vers afgebakken luxe boordsoorten
  • Kruidenboter en cranberryroomkaas
€30,00 p.p.
Uitbreidingsmogelijkheden
a. Knolselderijsoep met paddestoelen en gekonfijte eend (warm) € 3,00 p.p.
b. Franse wildproeverij: eendenmousse met truffel, ganzenrilette en wildpaté € 5,00 p.p.
c. Plateau fruits de mer: rilette van makreel-truffel, gamba en Hollandse garnalen € 4,00 p.p.
d. Plateau fromage: brie met noten, wijnkaas en truffelkaas € 4,00 p.p.
e. Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini-koekje € 2,00 p.p.
Serveertip: Domaine de la Fadeze Merlot
 

HAPJES&CO Molenstraat 131
9402 JL Assen
06-27092770
info@hapjesenco.nl