HAPJES&CO Catering Assen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Frans Broodbuffet catering - HAPJES&CO

45. FRANS BROODBUFFET (koud)


Soupe | heerlijke huisgemaakte soep met keuze uit (1 soort per 15 personen)

  • Soepe aux cepes* | heldere bospaddesteolensoep op basis van gevogeltebouillon
  • Soupe a l'oignon* | Franse uiensoep op basis van kafsouillon
  • Soupe Provencale* | Provençaalse paprikasoep met stukjes chorizo

Boulangerie | mand met vers afbakken luxe broodsoorten

  • Een mand met vers afgebakken luxe broodsoorten zoals stokbrood, landbrood en olijvenbrood geserveerd met beure d'herbes (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan)

Quiche | huisgemaakte quiche

  • Quiche Lorraine | klassieke Franse quiche met spek, uien en kaas

Charcuterie | houtenplank met een assortiment Franse ham- en worstsoorten

  • Bayonne ham | delicate rauwe ham uit Baskenland
  • Jambon | Franse beenham van het seizoen
  • Saucisson | Franse droge worst met knollook
  • Rilette d] oie | rilette van ganzevlees met reuze uit de Dordogne
  • Pate de campagne | Franse boerenpate uit de PRovance
  • gegarneerd met sla, tomaatjes, gekonfijte rode ui en cornichons

Fromage* | luxe plateau met diverse Franse topkazen

  • Camembert | witschimmelkaas uit Normandie
  • Chaumes | roodkorstige abdijkaas uit de Aquitaine
  • Comté | harde bergkaas uit de JUra
  • Roquefort | blauwschimmel vna schapenkaas uit Aveyron
  • Chevre | Franse geitenkaas
  • gegarneerd met olijven, druiven en vijgenchutney

Insalata | huisgemaakte salade met keuze uit ( 1 soort per 15 personen(

  • Insalata caprese* | salade van wilde rucola met tomaat, mozzarella, basilicum en rode ui
  • Insalata carpaccio | salade van sla met gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en rasp van oude Parmezaanso
  • Insalata Perigord | sla, gerookte eendenborst, gekonfijte eend, bacon, walnoten, champignons en truffeldressing (+€1,5 p.p.)
  • Insalata Niçoise | sla, rauwe groenten, olijven, ansjovis, tonijn en knoflook-mosterdvinaigrette

Prijs

  • inclusief orden bestek, servetten ed (omgespoeld retour)
  • FRANS BROODBUFFET (exclusief soep)
  • FRANS BROOD&CO-BUFFET (inclusief soep)

€20,00 p.p.

€22,50 p.p.

Uitbreidingsmogelijkheid:

a. Fruits de mer | plateau met vis: gerookte zalm, gerookte paling, gamba en tonijnsalade € 5,00 p.p.

b. Antipasti caldi | warme aanvullingen (100 gr.p.p.) met 2 of 3 soorten naar keuze

  • Scaloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas in gorgonzolasaus
  • Polpette al sugo | Italiaanse gehaktballetjes in Toscaanse tomatensaus
  • Boulettes a la sauce Perigueux | kalfsgehaktballetjes (of wild) in truffel-cognacsaus
  • Provençaalse ratatouille* | diverse groenten in tomatensaus
  • Coq au vin | kippenvlees met spekjes, champignons en rode wijn
  • Boeuff Bourgingnon | rundvlees met spekjec en rode wijn
  • Frutii di mare | diverse vissoorten en zeevruchten in witte wijn
  • Navarin d'agneau | lamsvlees met Provençaalse groenten en abdijbier
  • Ragu di cinghiale | Umbrische wildzwijnstoof met rode wijn, groeten en tomatensaus (seizoengebonden(
€ 5,00 p.p.
c. Dolci* | Dessertamuseglaasje met vers fruit, mascarponecreme en cantuccini-koekje € 2,00 p.p.
gerechten met "*" zijn vegetarisch of kunnen vegetarisch geleverd worden
 

HAPJES&CO Molenstraat 131
9402 JL Assen
06-27092770
info@hapjesenco.nl