HAPJES&CO

SALADE&VLEES-buffet

21. SALADE&VLEES-buffet (koud)

Huisgemaakte salades

  • Bourgondische eiersalade | eiersalade gegarneerd met gevulde eieren en luxe vleessoorten
  • Insalata Carpaccio | een salade van sla met kort gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Tagliere di antipasti | Vers gesneden Italiaanse en Franse vleeswaren

  • Prosciutto | Italiaanse dun gesneden rauwe ham
  • Porchetta | langzaam geroosterde beenham met kruiden uit Umbrië
  • Bresaola | lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol
  • Coppa di Parma | langzaam gedroogd, gezouten varkensvlees van het beste deel van de schouder
  • Spianata romana | Italiaanse platte salami met peper
  • Saltufo | salami met zwarte truffel en Parmezaan
  • Mortadella | Italiaanse delicate worst met pistache uit Bologna
  • Saucisson | Franse droge worst met knoflook
  • Rilette de canard | rilette van eendenvlees met reuzel uit de Perigord
  • Pâté de Campagne | Franse boerenpate uit de Provençe
  • Gegarneerd met olijven, truffelmayoniase en gekonfijte rode ui

Broodmand

  • Een mand vers afgebakken Frans stokbrood
  • Met huisgemaakte kruidenboter en tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas, groene pesto en Parmezaan)

Prijs

  • SALADE&VLEES-buffet – €20,00 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Zuppav | huisgemaakte soep naar keuze (warm) – € 2,50 p.p.

b. Antipasti di formaggiov | plateau met diverse Italiaanse en/of Franse topkazen – € 7,50 p.p.

c. Antipasti di mare | plateau met tonijnsalade, gamba, gerookte zalm en paling – € 7,50 p.p.

d. Antipasti caldi | warm aanvullingen (200 gr.p.p.), 2 of 3 soorten naar keuze – € 7,50 p.p.

  • Scalloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas (of kip of champignonsv) in gorgonzolasaus
  • Polpette al sugo | Italiaans gehaktballetje in Toscaanse tomatensaus (of truffelsaus)
  • Scalloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas (of kip of champignonsv) in gorgonzolasaus
  • Polpette al sugo | Italiaans gehaktballetje in Toscaanse tomatensaus (of truffelsaus)
  • Funghi al tartufov | champignons in truffelsaus (of gorgonzolasaus)
  • Pollo alla cacciatora | kip op jagersmanier met spekjes, champignons en rode wijn
  • Stufato di manzo | Toscaande runderstoofpot
  • Caponatav | diverse groentesoorten in tomatensaus
  • Agnello alla cacciatora | gestoofd lamsvlees met groenten en rode wijn (+€2,50 p.p.)
  • Ragù di cinghiale | Umbrische wildzwijnstoof met rode wijn, groenten en tomatensaus (seizoensgebonden, +€2,50 p.p.)

g. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini (amandel0koekje) – € 2,50 p.p.

h. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn –  op aanvraag

De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven.

Bel ons nu