HAPJES&CO

SALADE&VLEES-buffet

23. SALADE&VLEES-buffet (koud)

Huisgemaakte salades

  • Bourgondische eiersalade | eiersalade gegarneerd met gevulde eieren en luxe vleessoorten
  • Insalata Carpaccio | een salade van sla met kort gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Tagliere di antipasti | Vers gesneden Italiaanse en Franse vleeswaren

  • Prosciutto | Italiaanse dun gesneden rauwe ham
  • Jambon | Franse beenham
  • Bresaola | lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol
  • Coppa di Parma | langzaam gedroogd, gezouten varkensvlees van het beste deel van de schouder
  • Spianata romana | Italiaanse platte salami met peper
  • Saltufo | salami met zwarte truffel en Parmezaan
  • Saucisson | Franse droge worst met knoflook
  • Rilette de canard | rilette van eendenvlees met reuzel uit de Perigord
  • Pâté de Campagne | Franse boerenpate uit de Provençe
  • Gegarneerd met olijven, truffelmayoniase en gekonfijte rode ui

Broodmand

  • Een mand vers afgebakken Frans stokbrood
  • Met huisgemaakte kruidenboter en tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas, groene pesto en Parmezaan)

Prijs

  • SALADE&VLEES-buffet                                                                                               €16,00 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (omgespoeld retour, anders +€1 p.p.)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Zuppav | soep naar keuze (warm)                                                                              vanaf    € 2,50 p.p.

b. Antipasti di formaggiov | plateau met diverse Italiaanse en/of Franse topkazen                     € 6,00 p.p.

c. Antipasti di mare | plateau met tonijnsalade, gamba, gerookte zalm en paling                       € 6,00 p.p.

d. Antipasti caldi | warm aanvullingen (150 gr.p.p.), 2 of 3 soorten naar keuze                              € 6,00 p.p.

  • Scalloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas (of kip of champignonsv) in gorgonzolasaus
  • Polpette al sugo | Italiaans gehaktballetje in Toscaanse tomatensaus (of truffelsaus)
  • Provençaalse ratatouillev | diverse groentesoorten in tomatensaus
  • Coq au vin | kippenvlees met spekjes, champignons en rode wijn
  • Boeuf Bourguignon | rundvlees met spekjes en rode wijn
  • Navarin d’agneau | lamsvlees met Provençaalse groenten en abdijbier (+€1 p.p.)
  • Ragù di cinghiale | Umbrische wildzwijnstoof met rode wijn, groenten en tomatensaus (seizoensgebonden, +€1 p.p.)

e. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini-koekje                € 2,50 p.p.

f. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn                                                                       op aanvraag

Bel ons nu