HAPJES&CO

HAPJES&CO-BUFFET

28. HAPJES&CO-BUFFET

Spiesjes | Heerlijke spiesjes (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal

  • Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
  • Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo

Bruschetta’s | Sneetjes stokbrood (2 st.p.p.) gebakken met olijfolie en knoflook met verschillende toppings

  • Coppa di Parma | bruschetta met coppa di Parma, eendenrilette, vijgenbalsamico en pecan
  • Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes

Lepelhapjes | Delicattessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.)

  • Carne cruda all’Albesse | amucelepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
  • Vitello tonato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet met tonijmayonaise, kappertjes en rode ui

Tagliere di antipasti | Uitgebreide plateau met Italiaanse delicatessen

  • Vers gesneden Italiaanse vleeswaren, Franse rilette, pecorinov & burratav (mozzarella gevuld met room), gegarneerd met olijven, walnoten, vijgenbalsamico en dadelbrood

Insalata | Een heerlijke huisgemaakte salades

  • Toscaanse aard­ap­pel­sa­la­dev | salade van krieltjes, groenten en julienne van beenham, gegarneerd met luxe hamsoorten als bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol), coppa di Parma en rolletjes van beenham met een crème van ei-groene asperge
  • Pastasalade di mare | pastasalade met vis gegarneerd met diverse vissoorten zoals gerookte zalm, gerookte paling, gamba’s, kortgebakken coquilles en citroen
  • Insalata Carpaccio | een salade van sla met kort gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Antipasti Caldi | huisgemaakte warme gerechten (150 gr p.p.) met 2 of 3 soorten naar keuze

  • Polpette al sugo | Italiaans gehaktballetjes in Toscaanse tomatensaus (of truffelsaus)
  • Scalloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas (of kip) in gorgonzolasaus
  • Funghi al tartufov | champignons in truffelsaus (of gorgonzolasaus)
  • Pollo al rosmarino | stukjes kipfilet in rozemarijnsaus
  • Lasagne alla bolognese | klassieke lasagne met gahakt, groenten, tomaat en bechamelsaus (+€1,5 p.p.)
  • Pasta al forno funghiv | rijk pastagerecht uit de oven met penne, speck (gedroogde plaatham uit Zuid-Tirol), champignons, groene asperge, gorgonzola en bechamelsaus (+€1,5 p.p.)

Panev

  • Een mand met vers afgebakken Frans stokbrood
  • Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas, groene pesto en Parmezaan)

Prijs

  • HAPJES&CO-buffet – €32,50 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (omgespoeld retour, anders +€1 p.p.)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Zuppav | soep naar keuze warm) – vanaf    € 2,50 p.p.

b. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini-koekje – € 2,50 p.p.

c. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag

Bel ons nu