HAPJES&CO

HAPJES&CO-BUFFET

26. HAPJES&CO-BUFFET

Spiesjes | Heerlijke spiesjes (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal

  • Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
  • Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo

Bruschetta’s | Toscaanse in knoflookolie gebakken sneetjes stokbrood (2 st.p.p.) met verschillende toppings

  • Coppa di Parma | bruschetta met coppa di Parma, eendenrilette, vijgenbalsamico en pecan
  • Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes

Lepelhapjes | Delicattessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.)

  • Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
  • Vitello tonato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui

Tagliere di antipasti | Uitgebreide plateau met Italiaanse specialiteiten

  • Vers gesneden Italiaanse vleeswaren, Franse rilette, pecorinov & burratav (mozzarella gevuld met room), gegarneerd met olijven, walnoten, vijgenbalsamico en dadelbrood

Insalata | Een heerlijke huisgemaakte salades

  • Toscaanse aard­ap­pel­sa­la­dev | salade van krieltjes, groenten en julienne van beenham, gegarneerd met luxe hamsoorten als bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol), coppa di Parma en rolletjes van beenham met een crème van ei-groene asperge
  • Pastasalade di mare | pastasalade met vis gegarneerd met diverse vissoorten zoals gerookte zalm, gerookte paling, gamba’s, kortgebakken coquilles en citroen
  • Insalata Carpaccio | een salade van sla met kort gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Antipasti Caldi | huisgemaakte warme gerechten (200 gr p.p.) met 2 of 3 soorten naar keuze

  • Polpette al sugo | Italiaans gehaktballetjes in Toscaanse tomatensaus (of truffelsaus)
  • Scalloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas (of kip) in gorgonzolasaus
  • Funghi al tartufov | champignons in truffelsaus (of gorgonzolasaus)
  • Pollo alla cacciatora | kip op jagersmanier met spekjes, champignons en rode wijn
  • Stufato di manzo | Toscaande runderstoofpot
  • Caponatav | diverse groentesoorten in tomatensaus
  • Agnello alla cacciatora | gestoofd lamsvlees met groenten en rode wijn (+€2,50 p.p.)
  • Ragù di cinghiale | Umbrische wildzwijnstoof met rode wijn, groenten en tomatensaus (seizoensgebonden, +€2,50 p.p.)

Panev

  • Een mand met vers afgebakken Frans stokbrood
  • Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas, groene pesto en Parmezaan)

Prijs

  • HAPJES&CO-buffet – €35,00 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Zuppav | huisgemaakte soep naar keuze (warm) – € 2,50 p.p.

b. Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel – €  2,50 p.p.

c. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini-koekje – € 2,50 p.p.

d. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag

De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven

Bel ons nu