HAPJES&CO

BOURGONDISCH-buffet

25. BOURGONDISCH-buffet

Soupe (warm) | heerlijke huisgemaakt soep (onder 20 personen 1 soort, boven 20 personen 2 soorten)

  • Boeren groentesoep met gehaktballetjesv
  • Italiaanse paprika-tomatensoep met mascarpone en gehaktballetjesv
  • Heldere bospaddestoelensoepv
  • Mosterdsoep met pancettav
  • Franse uiensoep op basis van gevogeltebouillonv

Hors-d’oeuvre | Uitgebreid plateau’s met Bourgondische delicatessen

  • Plateau met dun gesneden rauwe ham gecombineerd met meloen, balsamico en amandel
  • Plateau met pâté de Campagne (Franse boerenpate uit de Provençe) met chutney van gekofijte rode ui
  • Plateau met gerookte zalm gecombineerd met garnalen, limoendressing en kappertjes
  • Plateau met een selectie Franse topkazen, chutney, druiven en notenv

Salade | een aasortiment huisgemaakte salades

  • Bourgondische eiersaladev gegarneerd met vleeswaren en gevulde eieren
  • Franse tonijnsalade, gegarneerd met diverse vissoorten en citroen
  • Waldorfsalade, een salade van bleekselderij, kip, rode ui, fruit, walnoot en yoghurtdressingv

Plats chauds | huisgemaakte warme gerechten (200 gr p.p.)

  • Coq au vin | kippenvlees met spekjes, champignons en rode wijn
  • Boeuf Bourguignon | rundvlees met spekjes en rode wijn
  • Provençaalse ratatouillev | diverse groentesoorten in tomatensausv
  • Gratin Dauphinoisv | aardappelsschijfjes in room en met gruyere gegratineerd

Boulangeriev

  • Een mand vers afgebakken Frans stokbrood
  • Beurre d’herbes (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade

Prijs

  • BOURGONDISCH-buffet (exclusief soupe) – €30,00 p.p.
  • BOURGONDISCH&CO-buffet (inclusief soupe) – €32,50 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Tip! combineer dit buffet met heerlijke Franse AMUSES (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – €  5,00 p.p.

  • Agneau | amuselepel met carpaccio van lam, truffelmayonaise, amandel en groene asperge
  • Fruits de mer | amuselepel met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes
  • Chevrev | amuseglaasje met hartige lolly van geitenkaas met honing en pistachenoten
  • Coquille | amuseglaasje met hartige lolly van coquille met truffeldressing en hazelnoten

b. Dessertv | Dessert-amuseglaasje met watermeloen, limoensiroop en verse munt – €  2,50 p.p.

c. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit en mascarponecreme – € 2,50 p.p.

d. Vin | Champagne en/of Franse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag

De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven

Bel ons nu