HAPJES&CO

BOURGONDISCH-buffet

25. BOURGONDISCH-buffet

Huisgemaakte soepen (onder 20 personen 1 soort, boven 20 personen 2 soorten)

  • Boeren groentesoep met gehaktballetjesv
  • Tomatensoepv
  • Kippensoep
  • Heldere bospaddestoelensoepv
  • Mosterdsoep met droge worst en spekjesv
  • Franse uiensoep op basis van gevogeltebouillonv
  • Provençaalse paprikasoep met chorizov

ANTIPASTI | Uitgebreide plateau’s met Bourgondische delicatessen

  • Plateau met dun gesneden rauwe ham gecombineerd met meloen, balsamicodressing en amandel
  • Plateau met pâté de Campagne (Franse boerenpate uit de Provençe) met chutney van gekofijte rode ui
  • Plateau met gerookte zalm gecombineerd met garnalen, limoendressing en kappertjes
  • Plateau met een selectie Franse topkazen, chutney, druiven en notenv

Huisgemaakte salades

  • Bourgondische eiersaladev gegarneerd met vleeswaren en gevulde eieren
  • Franse tonijnsalade, gegarneerd met diverse vissoorten en citroen
  • Waldorfsalade, een salade van bleekselderij, kip, rode ui, fruit, walnoot en yoghurtdressingv

Huisgemaakte stoofpotten (warm)

Een assortiment heerlijke stoofpotten met de keuze uit 4 van de volgende soorten:

  • Coq au vin | kippenvlees met spekjes, champignons en rode wijn
  • Boeuf Bourguignon | rundvlees met spekjes en rode wijn
  • Navarin d’agneau | lamsvlees met Provençaalse groenten en abdijbier (+€1 p.p.)
  • Normandische vispot | diverse vissoorten en zeevruchten met witte wijn en saffraan
  • Provençaalse ratatouille | diverse groentesoorten in tomatensausv
  • Gratin Dauphinoisv | aardappelsschijfjes in room en met gruyere gegratineerd

Broodmandv

  • Een mand vers afgebakken Frans stokbrood
  • Kruidenboter en cranberry-roomkaas

Prijs

  • BOURGONDISCH-buffet (exclusief soep)                                                                         €25,00 p.p.
  • BOURGONDISCH&CO-buffet (inclusief soep)                                                                  €27,50 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (omgespoeld retour, anders +€1 p.p.)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Tip! combineer deze plank met een APERITIVO (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal              € 5,00 p.p.

  • Gorgonzolav | bruschetta met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
  • Coppa di Parma | bruschetta met coppa di Parma, eendenrilette, vijgenbalsamico en pecannoot
  • Carne cruda all’Albesse | amucelepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
  • Vitello tonato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet met tonijmayonaise, kappertjes en rode ui

b. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit en mascarponecreme                                         € 2,50 p.p.

c. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn                                                          op aanvraag

Bel ons nu