25. BOURGONDISCH-buffet
Huisgemaakte soepen (onder 20 personen 1 soort, boven 20 personen 2 soorten)
- Boeren groentesoep met gehaktballetjesv
- Tomatensoepv
- Kippensoep
- Heldere bospaddestoelensoepv
- Mosterdsoep met droge worst en spekjesv
- Franse uiensoep op basis van gevogeltebouillonv
- Provençaalse paprikasoep met chorizov
ANTIPASTI | Uitgebreide plateau’s met Bourgondische delicatessen
- Plateau met dun gesneden rauwe ham gecombineerd met meloen, balsamicodressing en amandel
- Plateau met pâté de Campagne (Franse boerenpate uit de Provençe) met chutney van gekofijte rode ui
- Plateau met gerookte zalm gecombineerd met garnalen, limoendressing en kappertjes
- Plateau met een selectie Franse topkazen, chutney, druiven en notenv
Huisgemaakte salades
- Bourgondische eiersaladev gegarneerd met vleeswaren en gevulde eieren
- Franse tonijnsalade, gegarneerd met diverse vissoorten en citroen
- Waldorfsalade, een salade van bleekselderij, kip, rode ui, fruit, walnoot en yoghurtdressingv
Huisgemaakte stoofpotten (warm)
Een assortiment heerlijke stoofpotten met de keuze uit 4 van de volgende soorten:
- Coq au vin | kippenvlees met spekjes, champignons en rode wijn
- Boeuf Bourguignon | rundvlees met spekjes en rode wijn
- Navarin d’agneau | lamsvlees met Provençaalse groenten en abdijbier (+€1 p.p.)
- Normandische vispot | diverse vissoorten en zeevruchten met witte wijn en saffraan
- Provençaalse ratatouille | diverse groentesoorten in tomatensausv
- Gratin Dauphinoisv | aardappelsschijfjes in room en met gruyere gegratineerd
Broodmandv
- Een mand vers afgebakken Frans stokbrood
- Kruidenboter en cranberry-roomkaas
Prijs
- BOURGONDISCH-buffet (exclusief soep) €25,00 p.p.
- BOURGONDISCH&CO-buffet (inclusief soep) €27,50 p.p.
- Inclusief borden, bestek, servetten ed (omgespoeld retour, anders +€1 p.p.)
Uitbreidingsmogelijkheden
a. Tip! combineer deze plank met een APERITIVO (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal € 5,00 p.p.
- Gorgonzolav | bruschetta met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
- Coppa di Parma | bruschetta met coppa di Parma, eendenrilette, vijgenbalsamico en pecannoot
- Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
- Vitello tonato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
b. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit en mascarponecreme € 2,50 p.p.
c. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn op aanvraag