HAPJES&CO

ANTIPASTI-buffet

28. ANTIPASTI-buffet

Antipasti | Uitgebreide plateaus met heerlijke Italiaanse delicatessen

  • Prosciutto | dungesneden rauwe ham met zoete meloen, balsamicodressing en amandelen
  • Frutti di mare | gerookte zalm gecombineerd met rilette van paling, limoendressing en kappertjes
  • Formaggiv | La tur (delicate witschimmelkaas uit Piemonte), tallegio (grotgerijpte roodkorstkaas uit Lombardije), gorgonzola picante (pittige blauwschimmel van de Povlakte), alta badia (harde bergkaas uit de Alpen) en pecorino tartufo (schapenkaas met truffel uit Toscane), gegarneerd met olijven, vijgenchutney en dadel-notenbrood

Insalata | Een assortiment heerlijke huisgemaakte salades, bestaande uit:

  • Toscaanse aard­ap­pel­sa­la­dev | salade van krieltjes, groenten en julienne van beenham, gegarneerd met luxe hamsoorten als bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol), coppa di Parma en rolletjes van beenham met een crème van ei-groene asperge – of – Risottosalade Piemontesev | salade van risotto met paddestoelen, lam, groene asperge en truffel
  • Pastasalade di mare | pastasalade met vis gegarneerd met diverse vissoorten zoals gerookte zalm, gerookte paling, gamba’s, kortgebakken coquilles en citroen – of – Risottosalade Marina | salade van citroenrisotto met groene asperge en rivierkreeftjes, gegarneerd met gamba, coquille en citroen
  • Insalata capresev | salade van wilde rucola met tomaat, mozzarella, basilicum en rode ui – of – Insalata carpaccio | salade van sla met gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en rasp van oude Parmezaans

Antipasti Caldi | huisgemaakte warme gerechten (200 gr p.p.), met keuze uit 2 of 3 van de volgende soorten

  • Polpette al sugo | Italiaans gehaktballetjes in Toscaanse tomatensaus (of truffelsaus)
  • Scalloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas (of kip) in gorgonzolasaus
  • Funghi al tartufov | champignons in truffelsaus (of gorgonzolasaus)
  • Pollo alla cacciatora | kip op jagersmanier met spekjes, champignons en rode wijn
  • Stufato di manzo | Toscaande runderstoofpot
  • Caponatav | diverse groentesoorten in tomatensaus
  • Agnello alla cacciatora | gestoofd lamsvlees met groenten en rode wijn (+€2,50 p.p.)
  • Ragù di cinghiale | Umbrische wildzwijnstoof met rode wijn, groenten en tomatensaus (seizoensgebonden, +€2,50 p.p.)

Panev

  • Een mand met vers afgebakken Frans stokbrood
  • Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter) en tapenade formaggio (tapenade van oude kaas, groene pesto en Parmezaan) en rilette di tonno (huisgemaakte tonijnsalade)

Prijs

  • ANTIPASTI-buffet (exclusief antipasti caldi) – €25,00 p.p.
  • ANTIPASTI&CO-buffet (inclusief antipasti caldi) – €30,00 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (schoon retour)

 

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Zuppa | huisgemaakte soep naar keuze (warm) – € 2,50 p.p.

b. Tip! combineer deze plank met heerlijke APERITIVO (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – € 5,00 p.p.

  • Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
  • Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
  • Vitello tonnato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet, tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui

c. Gratin Dauphinoisv | aardappelsschijfjes in room en met gruyere gegratineerd – € 2,50 p.p.

d. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini-koekje – €2,50 p.p.

e. Dessertv | Dessert-amuseglaasje met watermeloen, limoensiroop en verse munt – € 2,50 p.p.

f. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag

Bel ons nu