HAPJES&CO

AMUSE-Buffet

35. AMUSE-Buffet

Spiesjes | Heerlijke spiesjes (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal

  • Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
  • Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo
  • Cepasante | kort gebakken coquille met truffeldressing en hazelnoten

Bruschetta’s | Sneetjes stokbrood (2 st.p.p.) gebakken met olijfolie en knoflook met verschillende toppings

  • Uovov | bruschetta met ei-truffelsalade, groene asperge en bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol)
  • Coppa | bruschetta met coppa di Parma, eendenrilette, vijgenbalsamico en pecannoot
  • Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes

Lepelhapjes | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.)

  • Gorgonzolav | bruschetta met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
  • Carne cruda all’Albesse | amucelepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
  • Vitello tonato | amuselepel met dungesneden kalkoenfilet met tonijmayonaise, kappertjes en rode ui

Amuseglaasjes | Huisgemaakte mini salades geserveerd in kleine glaasjes (1 st.p.p.)

  • Melonev | amuseglaasje met watermeloen, limoensiroop en verse munt
  • Gambero | amuseglaasje met rivierkreeftjes, citroenmayonaise en rucola

Antipasti | Italiaanse specialiteiten geserveerd op houten plank, bestaande uit:

  • Salumi | Prosciutto, spinata romana, saltufo (salami met truffel en Parmezaan) en saucisson (Franse droge worst met knoflook)
  • Formaggiv | La tur (delicate witschimmelkaas uit Piemonte), tallegio (grotgerijpte roodkorstkaas uit Lombardije), alta badia (harde bergkaas uit de Alpen) en pecorino tartufo (schapenkaas met truffel uit Toscane), gegarneerd met olijven, vijgenchutney en dadel-notenbrood
  • Frittata al tartufov | Italiaanse omelet met paddenstoelen en truffel

Antipasti Caldi | huisgemaakte warme gerechten (150 gr p.p.), met de keuze uit 2 van de volgende soorten

  • Scaloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas (of kipfilet) in gorgonzolasaus
  • Polpette al sugo | Italiaans gehaktballetjes in Toscaanse tomatensaus (of truffelsaus)
  • Funghi al tartufov | champignons in truffelsaus (of gorgonzolasaus)
  • Pollo al rosmarino | stukjes kipfilet in rozemarijnsaus

Panev

  • Een mand met vers afgebakken Frans stokbrood
  • Burro alle erbe (huisgemaakte kruidenboter), tapenade di formaggio (tapenade van oude kaas met pesto en Parmezaan) en rilette di tonno (huisgemaakte tonijnsalade)

Prijs

  • AMUSE-buffet (exclusief antipasti caldi) – €25,00 p.p.
  • AMUSE&CO-buffet (inclusief antipasti caldi) – €30,00 p.p.
  • Inclusief borden, bestek, servetten ed (omgespoeld retour, anders +€1p.p.)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Zuppav | soep naar keuze (warm) – € 2,50 p.p.

b. Insalata | huisgemaakte salade met keuze uit onderstaande salades (1 soort per 10 personen) – € 4,00 p.p.

  • Insalata capresev | salade van wilde rucola met tomaat, mozzarella, basilicum en rode ui
  • Insalata carpaccio | salade van sla met gebakken stukjes biefstuk, geroosterde paprika, gebakken champignons, truffeldressing, pijnboompitten en rasp van oude Parmezaans
  • Insalata Niçoise | sla, rauwe groenten, olijven, ansjovis, tonijn en knoflook-mosterdvinaigrette
  • insalata Perigourdine | sla, gekonfijte eend, rauwe ham, champignons en truffelmayonaise (+€1 p.p.)

c. Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini-koekje – € 2,50 p.p.

d. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag

Bel ons nu