HAPJES&CO

BORREL-buffet

16. BORREL-buffet “COTE D’AMUSE”

Een ontdekkingsreis door de Italilaanse en Franse keuken, bestaande uit vele kleine producten die uw tong strelen en u kennis laten maken de gevarieerde Zuid-Europese keuken. Deze exclusieve gerechtjes worden gepresenteerd op trendy wijze en zijn samengesteld met verschillende soorten luxe opgemaakte mini glaasjes, bordje en lepels.

Franse tafelgarnituur | Bord met gevulde glazen voor op (sta)tafel

  • Olivev | Provençaalse olijvenmix met zongedroogde tomaat en knoflook
  • Peppadewsv | pepers gevuld met roomkaas
  • Saucisson | Franse droge worst met knoflook
  • Comtev | harde bergkaas uit de Jura

Spiesjes | Heerlijke spiesjes (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal

  • Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
  • Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo
  • Cepasante | spiesje met kort gebakken coquille, truffeldressing en hazelnoten

Bruschetta | Sneetjes stokbrood (2 st.p.p.) gebakken met olijfolie en knoflook met verschillende toppings

  • Uovov | bruschetta met ei-truffelsalade, groene asperge en bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol)
  • Coppa | bruschetta met rilette van eend, coppa di Parma en vijgenbalsamico
  • Frutti di mare | bruschetta met rilette van paling, gerookte zalm en kappertjes

Lepelhapjes | Delicatessen uit Piemonte geserveerd op amuselepels (2 st.p.p.)

  • Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcreme, gekonfijte vijg en hazelnoot
  • e cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignons
  • Vitello tonato | amuselepel met kalkoenfilet met tonijmayonaise, kappertjes en rode ui

Antipasti Caldi | huisgemaakte warme gerechten (2 st.p.p.)

  • Scaloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas (of kip) in gorgonzolasaus
  • Polpette al sugo | Italiaanse gehaktballetjes in Toscaanse tomatensaus (of tuffelsaus)
  • Funghi al tartufov | champignons in truffelsaus (of gorgonzolasaus)

Prijs

  • Borrelbuffet “COTE D’AMUSE” (exclusief antipasti caldi)                                                      €15,00 p.st.
  • Borrelbuffet “COTE D’AMUSE”&CO (inclusief antipasti caldi)                                                €17,50 p.st.
  • Inclusief materiaal ed (omgespoeld retour, anders +€1 p.p.)
Bel ons nu