HAPJES&CO

BORREL-buffet

15. BORREL-buffet (niet maaltijdvullend)

Piatto con spuntini | Mooie houtenplank met Italiaanse hapjes om te delen in met witte schaaltjes

  • Prosciutto | Italiaanse dungesneden rauwe ham
  • Saltufo | salami met zwarte truffel Parmezaan
  • Pecorinov | schapenkaas uit Toscane
  • Olivev | Italiaanse gemarineerde olijven
  • Cipollev | borettana uitjes in balsamico vinaigrette
  • Pomodoriv | gemarineerde zongedroogde tomaten
  • Peppadewsv | gevulde pepers met roomkaas
  • Taleggiov | grotgerijpte roodkorstkaas uit Lombardije
  • Geserveerd met vijgenbalsamicov  en scrocchiv (Italiaanse toastjes)

Spiesjes | Heerlijke spiesjes (2 st.p.p) geserveerd op luxe witte schaal

  • Capresev | spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
  • Gamba | spiesje met in knoflook gebakken gamba en chorizo

Bruschetta | Toscaanse in knoflookolie gebakken sneetjes stokbrood (2 st.p.p.) met verschillende toppingss

  • Caprav | bruschetta met geitenkaas, gekonfijte rode ui en walnoot
  • Carpaccio | bruschetta met carpaccio di bresaola (lucht gedroogd rundvlees uit Zuid-Tirol) met truffelmayonaise en pecan

Antipasti Caldi | huisgemaakte warme gerechten (100 gr.p.p.)

  • Scaloppa gorgonzola | puntjes varkenshaas (of kip) in gorgonzolasaus
  • Polpette al sugo | Italiaanse gehaktballetjes in Toscaanse tomatensaus (of tuffelsaus)
  • Funghi al tartufov | champignons in truffelsaus

Prijs

  • BORREL-buffet (exclusief antipasti caldi) – €15,00 p.p.
  • BORREL&CO-buffet (inclusief antipasti caldi) – €17,50 p.p.
  • Inclusief materiaal ed (schoon retour)

Uitbreidingsmogelijkheden

a. Tip! Combineer met APERITIVO (2 st.p.p.) uit Piemonte, geserveerd op luxe schaal – €  5,00 p.p.

  • Gorgonzolav | amuselepel met gorgonzola-hazelnootcrème, gekonfijte vijg en hazelnoot
  • Carne cruda all’Albesse | amuselepel met tartaar van ossenworst, truffelolie en champignon
  • Vitello tonnato | amuselepel met dungesenden kalkoenfilet, tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui

b. Tip! Combineer Siciliaanse VISHAPJES (2 st.p.p.), geserveerd op luxe schaal – €  5,00 p.p.

  • Frutti di mare | amuselepel met rilette van paling, gerookte zalm en viseitjes
  • Cepasante | amuselepel met kort gebakken coquille, truffelbalsamico, hazelnoten en bieslook

c. Tip! Breid dit borrel uit tot een IL PRANZO (Italiaanse brunch) of een DINNERBUFFET – €  7,50 p.p.

  • Zuppa cremosav | knolselderijsoep met gebakken champignons en pancetta
  • Quiche dadel-chorizo | huisgemaakte Italiaanse quiche met dadel en chorizo
  • Dolciv | Dessert-amuseglaasje met vers fruit, mascarponecrème en cantuccini (amandelkoekje)

d. Vino | Prosseco en/of Italiaanse wijn en/of dessertwijn – op aanvraag

De vegetarische gerechten (of vegetarisch geleverd kunnen worden) zijn met een v aangegeven.

Bel ons nu