39a. GOURMET “MEDITERRAAN”
|
€22,50 p.p. |
Huisgemarineerde Vlees- en viscomponenten
- Portugese kipfilet gemarineerd met piri piri kruiden
- Franse lamskotelet gemarineerd met Provençaalse kruiden
- Italiaanse kalfssteak gemarineerd met pesto
- Griekse gyrosreepjes
- Spaanse gamba gemarineerd in knoflookolie
|
|
|
|
Huisgemaakte salades
- Pastasalade gegarneerd met diverse Mediterrane vleeswaren en olijven
- Griekse salade, salade van komkommer, tomaat, rode ui, olijven en fetakaas
|
|
|
|
Bijgrechten*
- Meloen met Parmaham
- Gemarineerde olijven
- Peppadews
- Spiesje van tomaat, mozzarella en basilicum
|
|
|
|
Huisgemaakte sauzen*
- Spinazieraita
- Tomatensalsa
- Knoflooksaus
|
|
|
|
Nagerecht*
- Amuseglas met Griekse yoghurt, honing en walnoten
|
|
|
|
Bij de gourmetschotel “Mediterraan” leveren wij stokbrood en ciabatta met kruidenboter, tapenade en cranberry roomkaas
|